reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jutro dopiero 18dzien z 25. Normalnie nie zamierzalam isc na betke ale lekarka dala mi skierowanie tak "ni w patyk, ni w kapelusz"... Mowilam jej, ze nie mozliwe, zebym byla w ciazy no ale sie baba uparla, wiec ide. Bede miala tez pobierana krew na cukrzyce i robiona cytologie.
Ja chce skierowanie do ginaaaaaaaaa, przeciez golym okiem widac ze mam chyba jakies mega zaburzenia hormonalne :zawstydzona/y::-(
Caly wieczor rycze. Na serio mam juz wszystkiego dosc.
ja taż badanie glukozy mam mieć ale tak myślę że jak moją mnie kuć to może zrobię betkę?! mam dziwne objawy:szok: ale staram się nie nakręcać?! a jak u ciebie?

reklama
ja taż badanie glukozy mam mieć ale tak myślę że jak moją mnie kuć to może zrobię betkę?! mam dziwne objawy:szok: ale staram się nie nakręcać?! a jak u ciebie?

Tak?? To dawaj ze mna na betke, we dwie zawsze razniej :-):-):-)
A propos objawow, to tak jak pisalam : brak :zawstydzona/y: Zero klucia w podbrzuszu, zero bolu piersi - nic. Jedyne co, to jaja z tempka i szyjka macicy ale to raczej nie sa objawy ciazy, tylko jakis zaburzen :-(
A Ty jakie masz objawy?

Kaprycha

No w wielu przypadkach srednio 7dni po zaplodnieniu (tozsame niemal z owulka - moze byc nawet 4 dni do 10 dni po) jest jednorazowy spadek tempki zwany spadkiem implementaycjnym. Po nim tempka powraca na wyszy poziom

Patrzac na twoj cykl to by sie pokrywalo

Tak?? To dawaj ze mna na betke, we dwie zawsze razniej :-):-):-)
A propos objawow, to tak jak pisalam : brak :zawstydzona/y: Zero klucia w podbrzuszu, zero bolu piersi - nic. Jedyne co, to jaja z tempka i szyjka macicy ale to raczej nie sa objawy ciazy, tylko jakis zaburzen :-(
A Ty jakie masz objawy?
Nie miałam zamiaru robić bety w tym cyklu bo mam teraz zaplanowaną IUI więc się nie nastawiałam a tu biały śluz taki jak mleczko do makijażu tak pisała Kroptusia, brzuch mnie trochę boli ale raczej macica a nie jajniki no i bolą mnie piersi ale one zawsze mnie bolą przed @ nie chciałam żadnych objawów a tu same sie pojawiły... nie wiem co mam o tym mysleć i czy zrobić tą betę czy nie? cały czas mam wątpliwości....?

Nie miałam zamiaru robić bety w tym cyklu bo mam teraz zaplanowaną IUI więc się nie nastawiałam a tu biały śluz taki jak mleczko do makijażu tak pisała Kroptusia, brzuch mnie trochę boli ale raczej macica a nie jajniki no i bolą mnie piersi ale one zawsze mnie bolą przed @ nie chciałam żadnych objawów a tu same sie pojawiły... nie wiem co mam o tym mysleć i czy zrobić tą betę czy nie? cały czas mam wątpliwości....?
Kochana, betka Ci nie zaszkodzi a za to duzo wyjasni. Ja mowie robic !!!!!

Kaprycha

No w wielu przypadkach srednio 7dni po zaplodnieniu (tozsame niemal z owulka - moze byc nawet 4 dni do 10 dni po) jest jednorazowy spadek tempki zwany spadkiem implementaycjnym. Po nim tempka powraca na wyszy poziom

Patrzac na twoj cykl to by sie pokrywalo

Jezuuuuuu, szczeka mi opadla. Nie wiem co myslec. Zaraz sobie poczytam na ten temat.
Dzieki kochana za info :-D:-):-D
P.S. Nawet nie wiesz jak poprawilas mi humor. Przynajmniej wiem, ze to wcale nie musi byc wina zadnych anomalii chorobowych. Ogromny budziak dla Ciebie!

Martyna, karola - wildze, że @ przyjść podobnie u nas.

Ja mam dostać wg cyklu 24-dniowego jutro a wg 26-dniowego w czwartek
No własnie może i my sypniemy fasolkami:tak: i załapiemy się na pażdziernik.
W lutym mamy wyjątkowy urodzaj;-)
Może jutro rano zrobię test hm...

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:
Trzymam kciuki.
Wierzę że wszystko będzie dobrze tym razem.

Dziewczynki juz nic nie mam ;-) kurcze sama nie wiem co jest grane jakies kilka dni temu tez tak mialam troszke krwi i koniec i dzis to samo a brzuch mnie boli tak jak na @ wiec kurcze juz głupia jestem
Moja koleżanka miała identycznie i była w ciąży.

Ja bym na twoim miejscu poleciała teraz po test :tak: Jeśli jutro jest termin @ to wyjdzie.

reklama
Kaprycha

No kochana...Mam nadzieje ze poprawilam humor, ale ze i za tym cos idzie. Oczekuje newsow bejbikowych od Ciebie. Rob bete i tyle.
Zdac raport jak beda znane wyniki:))))

Do góry