reklama
Cześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze czekają...
Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziewczynki
dzieki wielkie za kibicowanie i wiare. potrzebne bardzo.... jutro cos wiecej bedzie wiadomo. na razie tylko wiem, ze dajemy szanse pecherzykom ale czy skubance urosna to ciezko zgadnac. jesli jutro beda wieksze niz w czwartek tzn ze rosna i ze raczej powinno przynajmniej dojsc do punkcji
Wolf
Gratuluje. wiec maly rozbojnik rosnie zdrowo. cieplo sie oboje trzymajcie
dzieki wielkie za kibicowanie i wiare. potrzebne bardzo.... jutro cos wiecej bedzie wiadomo. na razie tylko wiem, ze dajemy szanse pecherzykom ale czy skubance urosna to ciezko zgadnac. jesli jutro beda wieksze niz w czwartek tzn ze rosna i ze raczej powinno przynajmniej dojsc do punkcji
Wolf
Gratuluje. wiec maly rozbojnik rosnie zdrowo. cieplo sie oboje trzymajcie
F
Fleur
Gość
Czesc dziewczyny mam nadzieje ,ze mi pomożecie otóz staramy sie z M o dzidziusia i w tym miesiacu musze przyjmowac silne leki przeciwbolowe tzn nie było jeszcze przytulania dni płodne mam za trzy dni do tego czasu mam nadzieje ,ze przejdzie moja dolegliwosc ale czy nie bedzie to miało jakiegos skutku na starania ?
cześć pamietam Cię i gratuluję synkaCześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
lolitka200
Fleur
nie powinno miec negatywnego wplywu
nie powinno miec negatywnego wplywu
Black_Opal
Fanka BB :)
Wolf gratuluję sunusia
net mi ledwo dyszał i nie miałam jak zajrzeć na BB...
Lolitko widzę, że w czwartek wielki dzień Trzymaj się Kochana cieplutko! Kciuki ze wszystkich stron mocno zaciśnięte!
net mi ledwo dyszał i nie miałam jak zajrzeć na BB...
Lolitko widzę, że w czwartek wielki dzień Trzymaj się Kochana cieplutko! Kciuki ze wszystkich stron mocno zaciśnięte!
lolitka200
Opal
no punkcja bedzie w czwartek, transfer w sobote. trzymaj kciuki
Zajączek81
Hej Laseczki moje))
Nawet udało mi się zajrzeć i mam nadzieję że uda mi się dokończyć posta
NO
a u mnie staranek nadal brak bo M. na emigracji i przyjedzie za późno. Ale ale .... robię postępy i mam mocne postanowienie poprawy. otóż na 13 maja umówieni jesteśmy na wizytę u dr Sobkiewicza w Salve w Łodzi. Zobaczymy co powie...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!
Nawet udało mi się zajrzeć i mam nadzieję że uda mi się dokończyć posta
Jeeee)) Ale super Bardzo się cieszę że wszystko w porządku i gratuluję synkaCześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
Fleur, leki przeciwbólowe nie powinny mieć wpływu na owulację, natomiast organizm może byc osłabiony trochę. Niestety na starania tak wiele rzeczy ma wpływ że ciężko jednoznacznie powiedzieć. Cóż, życzę powodzenia)Czesc dziewczyny mam nadzieje ,ze mi pomożecie otóz staramy sie z M o dzidziusia i w tym miesiacu musze przyjmowac silne leki przeciwbolowe tzn nie było jeszcze przytulania dni płodne mam za trzy dni do tego czasu mam nadzieje ,ze przejdzie moja dolegliwosc ale czy nie bedzie to miało jakiegos skutku na starania ?
Zaciśnięte mocno!!!!!!!!! WIerzę że się uda i będę się modliła o to Lolitko)))) Jesteś bardzo dzielna))Opal
NO
a u mnie staranek nadal brak bo M. na emigracji i przyjedzie za późno. Ale ale .... robię postępy i mam mocne postanowienie poprawy. otóż na 13 maja umówieni jesteśmy na wizytę u dr Sobkiewicza w Salve w Łodzi. Zobaczymy co powie...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Black_Opal
Zajączku jesteś
Szkoda, że macie te staranka tak porozrywane troszkę Ale z pomocą nowego lekarza to pójdzie lepiej Mocno w to wierzę i zaciskam kciuki :-)
Lolitko to już jutro! Będzie gut! Obiecuję
Szkoda, że macie te staranka tak porozrywane troszkę Ale z pomocą nowego lekarza to pójdzie lepiej Mocno w to wierzę i zaciskam kciuki :-)
Lolitko to już jutro! Będzie gut! Obiecuję
Podziel się: