reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć dziewczyny, daaawno tu nie zaglądałam...
Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze czekają...

dziewczynki
dzieki wielkie za kibicowanie i wiare. potrzebne bardzo.... jutro cos wiecej bedzie wiadomo. na razie tylko wiem, ze dajemy szanse pecherzykom ale czy skubance urosna to ciezko zgadnac. jesli jutro beda wieksze niz w czwartek tzn ze rosna i ze raczej powinno przynajmniej dojsc do punkcji

Wolf
Gratuluje. wiec maly rozbojnik rosnie zdrowo. cieplo sie oboje trzymajcie

Czesc dziewczyny mam nadzieje ,ze mi pomożecie :) otóz staramy sie z M o dzidziusia i w tym miesiacu musze przyjmowac silne leki przeciwbolowe tzn nie było jeszcze przytulania ;) dni płodne mam za trzy dni do tego czasu mam nadzieje ,ze przejdzie moja dolegliwosc ale czy nie bedzie to miało jakiegos skutku na starania ?

Chciałam się pochwalić, że jesteśmy już po USG połówkowym i wszystko wskazuje na to, że dzidziuś jest zdrowy, ma wszystko na właściwym miejscu i jest chłopcem :-)

cześć pamietam Cię i gratuluję synka

Wolf gratuluję sunusia :)

net mi ledwo dyszał i nie miałam jak zajrzeć na BB...

Lolitko widzę, że w czwartek wielki dzień :) Trzymaj się Kochana cieplutko! Kciuki ze wszystkich stron mocno zaciśnięte!

Hej Laseczki moje:)))
Nawet udało mi się zajrzeć i mam nadzieję że uda mi się dokończyć posta:)
Jeeee:))) Ale super:) Bardzo się cieszę że wszystko w porządku i gratuluję synka:)

Czesc dziewczyny mam nadzieje ,ze mi pomożecie :) otóz staramy sie z M o dzidziusia i w tym miesiacu musze przyjmowac silne leki przeciwbolowe tzn nie było jeszcze przytulania ;) dni płodne mam za trzy dni do tego czasu mam nadzieje ,ze przejdzie moja dolegliwosc ale czy nie bedzie to miało jakiegos skutku na starania ?
Fleur, leki przeciwbólowe nie powinny mieć wpływu na owulację, natomiast organizm może byc osłabiony trochę. Niestety na starania tak wiele rzeczy ma wpływ że ciężko jednoznacznie powiedzieć. Cóż, życzę powodzenia:))

Opal
no punkcja bedzie w czwartek, transfer w sobote. trzymaj kciuki:)
Zaciśnięte mocno!!!!!!!!! WIerzę że się uda i będę się modliła o to Lolitko:))))) Jesteś bardzo dzielna:)))

NO:)
a u mnie staranek nadal brak bo M. na emigracji i przyjedzie za późno. Ale ale .... robię postępy i mam mocne postanowienie poprawy. otóż na 13 maja umówieni jesteśmy na wizytę u dr Sobkiewicza w Salve w Łodzi. Zobaczymy co powie...
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zajączku jesteś :rofl2:

Szkoda, że macie te staranka tak porozrywane troszkę :sorry2: Ale z pomocą nowego lekarza to pójdzie lepiej :tak: Mocno w to wierzę i zaciskam kciuki :-)

Lolitko
to już jutro! Będzie gut! Obiecuję :yes:

Do góry