reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

ja sie melduje
u mnie stymulka w trakcie... niestety na razie slabo idzie i nie wiem jak to sie skonczy wiec bede meldowac na biezaco jesli cos sie wydarzy

a BP jak sie czujesz?

reklama
Czuję się ogólnie ok, tylko czasami brzuszek pobolewa po bokach ;-) Jutro mam wizytę i już się nie mogę doczekać ;-)

Ale już byłaś na monitoringu, że słabo idzie, czy takie masz przeczucia??
Ja trzymam kciuki z całych sił Lolitko!

Ostatnia edycja:
i ja witam :) dawno tu nie zaglądałam...

ciekawe co u reszty dziewczyn

lolitko 3mam kciuki! musi być pozytywnie :)

a ja zaczełam 17cykl....

Podbijam wąteczek ;-)

Madzia, jak Bartuś??

Witam.Bartuś jest przecudowny,normalnie do schrupania i wycałowania.ładnie gaworzy duzo sie smieje na głos.Duzy chłopczyk z niego.ładnie podniasza główke i nóżki do góry.Ale często sie mocno zanosi i sie zakrztusi,lub niemoze złapac oddechu co musze go poklepac po pleckach,lub dmuchnąc w buzke.Zaraz wam wkleje fotke mojego słodziaka.

dziewczynki

to juz moja trzecia stymulka i wiem jak sie moj brzunio zachowuje. poniewaz przy ivf masz wiele pecherzykow, jajniki sie powiekszaja z dnia na dzien i brzunio rosnie. a tutaj plaskie jest dosyc - dokladnie tak samo jak osttanio gdy nic nie wyszlo. ponadto mialam robiony estradiol i byl niski poziom co oznacza ze pecherzykow brak lub bardzo malo

jutro pierwszy scan i troche wiecej bede wiedziala ale nic nie wskazuje ze beda pozytywne newsy

dziewczynki

to juz moja trzecia stymulka i wiem jak sie moj brzunio zachowuje. poniewaz przy ivf masz wiele pecherzykow, jajniki sie powiekszaja z dnia na dzien i brzunio rosnie. a tutaj plaskie jest dosyc - dokladnie tak samo jak osttanio gdy nic nie wyszlo. ponadto mialam robiony estradiol i byl niski poziom co oznacza ze pecherzykow brak lub bardzo malo

jutro pierwszy scan i troche wiecej bede wiedziala ale nic nie wskazuje ze beda pozytywne newsy

Może jednak..??? A jak nie to dalej próbujecie mam nadzieję???

i ja witam :) dawno tu nie zaglądałam...

ciekawe co u reszty dziewczyn

lolitko 3mam kciuki! musi być pozytywnie :)

a ja zaczełam 17cykl....

Może ten okaże się szczęsliwy??? Tego Ci życzę!

Mój mały męzczyzna:-)

Słodki:))

reklama
Do góry