reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja sie melduje
u mnie stymulka w trakcie... niestety na razie slabo idzie i nie wiem jak to sie skonczy wiec bede meldowac na biezaco jesli cos sie wydarzy

a BP jak sie czujesz?

reklama
Czuję się ogólnie ok, tylko czasami brzuszek pobolewa po bokach ;-) Jutro mam wizytę i już się nie mogę doczekać ;-)

Ale już byłaś na monitoringu, że słabo idzie, czy takie masz przeczucia??
Ja trzymam kciuki z całych sił Lolitko!

Ostatnia edycja:
i ja witam :) dawno tu nie zaglądałam...

ciekawe co u reszty dziewczyn

lolitko 3mam kciuki! musi być pozytywnie :)

a ja zaczełam 17cykl....

Podbijam wąteczek ;-)

Madzia, jak Bartuś??

Witam.Bartuś jest przecudowny,normalnie do schrupania i wycałowania.ładnie gaworzy duzo sie smieje na głos.Duzy chłopczyk z niego.ładnie podniasza główke i nóżki do góry.Ale często sie mocno zanosi i sie zakrztusi,lub niemoze złapac oddechu co musze go poklepac po pleckach,lub dmuchnąc w buzke.Zaraz wam wkleje fotke mojego słodziaka.

dziewczynki

to juz moja trzecia stymulka i wiem jak sie moj brzunio zachowuje. poniewaz przy ivf masz wiele pecherzykow, jajniki sie powiekszaja z dnia na dzien i brzunio rosnie. a tutaj plaskie jest dosyc - dokladnie tak samo jak osttanio gdy nic nie wyszlo. ponadto mialam robiony estradiol i byl niski poziom co oznacza ze pecherzykow brak lub bardzo malo

jutro pierwszy scan i troche wiecej bede wiedziala ale nic nie wskazuje ze beda pozytywne newsy

dziewczynki

to juz moja trzecia stymulka i wiem jak sie moj brzunio zachowuje. poniewaz przy ivf masz wiele pecherzykow, jajniki sie powiekszaja z dnia na dzien i brzunio rosnie. a tutaj plaskie jest dosyc - dokladnie tak samo jak osttanio gdy nic nie wyszlo. ponadto mialam robiony estradiol i byl niski poziom co oznacza ze pecherzykow brak lub bardzo malo

jutro pierwszy scan i troche wiecej bede wiedziala ale nic nie wskazuje ze beda pozytywne newsy

Może jednak..??? A jak nie to dalej próbujecie mam nadzieję???

i ja witam :) dawno tu nie zaglądałam...

ciekawe co u reszty dziewczyn

lolitko 3mam kciuki! musi być pozytywnie :)

a ja zaczełam 17cykl....

Może ten okaże się szczęsliwy??? Tego Ci życzę!

Mój mały męzczyzna:-)

Słodki:))

reklama
Do góry