Eve84
2 lata przerwy.....
Hej :-) u mnie bez zmian szukam innej robotki ale bez skutku jak na razie a co do samochoda no to wczoraj zostałam "zmuszona" i się przejechalam spory kawałek na trasie przed Olsztynem :-) stwierdzam że nie lubię jeździć gdy na drodze nie ma pobocza ... to jest stresująceWitaj Ewciu!
Dawno Cię nie było - co u Ciebie?
Jak tam samochód ;-)
a u ciebie jak się sprawy mają??
Olu jeszcze raz wielkie GRATULACJE!!!! :-)Tym, ktore mnie pamietaja, chcialam sie pochwalic, ze 31.03 urodzila sie przez cc moja coreczka - 3200g, 53cm, 10/10 :-)
.... Święta miałam z tego powodu tragiczne bo dopiero dzisiaj mogłam iść zrobić test z krwi, czekam teraz na wyniki !!!!aż do 17.00 zaraz zwariuję ! spotkałyście się kiedyś z taką sytuacją? pozytywne testy - brak ciąży ? złudna nadzieja ? prosze pomóżcie cokolwiek ....... co myślicie na ten temat? jest sens się męczyć i mieć nadzieję...nakręcać się, żeby potem przeżyć rozczarowanie ?
Witaj i jak tam wyniki bety???????
po 1 hormon beta HCG a wiec ludzka gonadotropina kosmówkowa wytwarzana jest tylko przez ludzki płód i w baaaardz rzadkich przypadkach guza (jakiegoś tam konkretnego typu)
z resztą sądzę że wyniki betki już rozwiały twoje wątpliwości
po 2 biorąc pod uwagę cykl 34 dniowy a 1 dzień cyklu 23 luty to:
- owu wypadała by ok 14.03 a więc 20dc (póżno)
- do tego dodajemy standardowe 14 dni fazy poowulacyjnej (u ciebie może być mniej lub więcej) i mamy 28.03 = 34 dc
- w twoim mniemaniu to juz 5tc ale tak na prawde (przy prawidłowym cyklu) 4tc i wtedy na usg nic nie ma jeszcze widocznego
- serce zaczyna bić ok 21 dnia od poczęcia! na usg widać to oczywiście później
- gdzieś mi się obiło o uszy że na usg warto iść dopiero przy becie >1000
a gdy beta >6000 powinno być serce
tak więc czekamy na info o wynikach betki! :-)