lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziekowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pewnie czuł że tatuś wyjechałHejka Kochane.Jakos smutny dzien dzisiaj,w nocy o 4 wyjechał mój M do norwegi do pracy i znowu jestem sama dobrze ze mam mojego smyka i jeszcze ta katastrofa.Wczoraj musiałam Bartusiowi włozyc czopka,bo biedaczek sie meczył i odrazu poszło,teraz sobie lezy we wózku i ciska kupe,ale mu cos nie idzie i sie denerwuje,dzisiaj mu kupiłam kropelki na plesniawki,polewam mu na smoczek.Taka sobie dzisiaj pogoda,synek w nocy nie mógł spac,jak sie obudził przed 4 w nocy to co godz sie budził,chyba poczuł ze tatus wyjechał:-(A dzisiaj znowu siedze w domku i nie mam planów na dzis.
Wikula...jesteśmy w podobnym "stadium" widziałam) Zaciskam kciuki za Egipcjanina małego)TO może i ja się zamelduję)
Ale dzisiaj śpiąca jestem, cały dzień mi się oczy zamykają...
Buziaki dla wszystkich***