reklama
martyna222
udało się ! :)
Niunia ja ma teraz dużo pitów najpierw zrobić potem wysłać i rozliczyć... taka moja praca kochana!
Kinguś jak tam wyniki!?
a i zapomniałam jaka ta szyjka przed @ powinna być i jak mam to sprawdzić ?
Kinguś jak tam wyniki!?
witam wieczorowa pora
dziewczyny a moze zrobimy zestawienie dowiemy sie od zafasokowanych
1.w jakich porach
2.jak czesto i
3.jak przez jaki okres czasu przytulaly sie do swoich facetoow
i moze chociaz orientacyjnie bedziemy wiedzialy jaka metoda (mam na mysli co 2 dni co dziennie itd..) jest skuteczna co wy na to ?
Jesli chodzi o mnie o pory o czestotliwosc to u nas byl to JEDEN RAZ...przez caly miesiac przytulilismy sie raz jedyny wieczorowo-nocna pora bez wzgledu na dzien cyklu bo cykl z uwagi na ma prace byl skreslony (opuszczony) a przytulanko wyniklo z tesknoty, milosci i namietnosci hihi po przytulanku wstalam od razu i poszlam do kuchni po picie......jak probowalismy zajsc to byly 2 dni przed, 3 dni przed owu, po owu cuda wianki, czesto, zadko, z poduszka pod pupa, swiecami, nastrojami, w gorach, nad morzem i NIC...Nie ma reguly
Niunia ja ma teraz dużo pitów najpierw zrobić potem wysłać i rozliczyć... taka moja praca kochana!
Kinguś jak tam wyniki!?
U mnie zawsze byla wysoko, twarda i zamknieta i jak miala przyjsc @ to otwierala sie a potem juz jak byla @ opadala...jak zaszlam w ciaze mialam ja nisko, spulchniona ale zamknieta, zdziwilam sie bo do @ jeszcze pare dni a ona jakas nijaka + ten sluz zaczelam myslec
kinguś
Nie poddam się
Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
martyna222
udało się ! :)
Kochana napewno będzie dobrze będę się modliła bardzo się cieszę!!!!! ciche gratulację!!!!!!!!!!!!!!! ja wiedziałam na 100 % że to fasolka!!!!!!!!Wróciłam.
Haszitka
może kiedyś...
Kinguś jak tam wyniki!?
Kochaniutka, przed @ powinna być nisko, zamknięta i twarda.
Umyj się staj, najlepiej jedna noga wyżej - oprzyj np na wannie. Wsadź paluszka wskazującego delikatnie i sprawdź. Uważaj na paznokcie.
Zaraz wstawię coś na niezbędnik staraczki o szyjce. bardzo przydatne.
kinguś
Nie poddam się
Będę się cieszyć jak zobaczę serduszko.Kochana napewno będzie dobrze będę się modliła bardzo się cieszę!!!!! ciche gratulację!!!!!!!!!!!!!!! ja wiedziałam na 100 % że to fasolka!!!!!!!!
Już raz się za wcześnie cieszyłam. Teraz nikt nie wie oprócz Was i M.
Haszitka
może kiedyś...
Wróciłam.
O pomodlę sie za Ciebie szczególnie w niedziele. I za inne czekające na fasolkę.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Wróciłam.
Ojejku kingus gratulacje )) a czemu z dystansem?? b. ladna beta a wiadomo ze pecherzyk maly na poczatke i tylko to caluje kochana i trzymam kciuki, nitka sie nie martw, czasem tfu tfu sa plamienia i z ciaza ok...u nas na wrzesniowkach byly dziewczyny z plamieniami i jest ok ale sie sypiecie dziewczyny
Podziel się: