reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kurde ja sama nie wiem co się dzieje boję się jest naprawdę inaczej nie wiem czy to moja psychika, przecież odpuściłam psychicznie czyżby to zadziałało? mam ten biały śluz taki jakby białe mleczko tak opisywała Kroptusia.... ale nie wiem co mam o tym mysleć? nie chcę się napalic a potem rozcarować?!

a okres powinnas dostac jakos na czasie..?
z tego co kojarze to przed okresem jest okres suchosci,ale Ci powiem,ze ja zazwyczaj mam sluz i jest tam mokro..dlatego tez nigdy sie nie zapalam na nic...a mierzylas temperaturke?! catedra miala przeczucie i sie sprawdzilo,oby u Ciebie rowniez!!! jasne,ze moglo Wam sie udac ja nie mowie,ze nie,byliscie na maxa wyluzowani,nie myslalas o dziecku tylko czepralas przyjemnosc z sexu ze swoim M to moglo poskutkowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj na bierzaco znac co i jak,moze obejdzie sie bez inseminacji...tak bylo w przypadku mojej kolezanki,zafasolkowala w moesiac przed wyznaczona data zabiegu(poszla do ginekologa na monitoring przed zabiegiem a ten jej powiedzial,ze nie beda przeprowadzac inseminacji,ona sie pyta a to dlaczego?a on jej na to,ze natura zrobila im niespodzianke!malo co nie spadla z kozetki na podloge taka byla podekscytowana),wiec wierze ze wszystko sie moze zdarzyc!!

reklama
Kochane moje mam pytanko do WAS :-) więc tak kochane biore bromergon zanim zaczelam brac dostalam @ 27 grudnia potem zaczelam brac i dostalam po 26 dniach czyli 21 stycznia biore go nadal, bylam niedawno w łazience (siku) i patrze a tam krew a to dopiero 20 dzien cyklu kochane czy to normalne?? czy nie?? bo juz sama nie wiem malenkie co Wy o tym myslicie??

Dobrze że mąż cię wspiera to najwzniejsze!! jak pracy nie ma to ciężko a jak już będziesz miała to nagle dostaniesz wiele propozycji na raz tak jest zawsze!
Kurde ja sama nie wiem co się dzieje boję się jest naprawdę inaczej nie wiem czy to moja psychika, przecież odpuściłam psychicznie czyżby to zadziałało? mam ten biały śluz taki jakby białe mleczko tak opisywała Kroptusia.... ale nie wiem co mam o tym mysleć? nie chcę się napalic a potem rozcarować?!

Kochana bardzo bardzo mocno trzymam kciuki ale grunt to sie nie nakrecac, rozczarowanie boli...jednak pomysl ze jesli nie fasolka to zabieg w zasiegu reki i tak i tak bedzie dobrze :)) Co do sluzu to ja mialam zwykle lepkosc badz suchote a wtedy...no mleczno bialy i duzo, choc sa dziewczyny co przed okresem tez maja ja nie mialam i to byl znak dla mnie :)Czekam niecierpliwie

Romeczko! nigdy nie miałam takiego śluzu, temp nie mierzę... termin @ jutro boli mnie macica chyba to macica ale jajniki nie ... cholernie się boję mam takie dziwne uczucie taka obawa przed czymś że aż mi się chcę płakać... nie wiem co mam myśleć może wogóle nie będę o tym mysleć... sama nie wiem już się nastawiłam na IUI , męża faszerjuę witaminami... nie wiem zwariuję!!!!

Kochana bardzo bardzo mocno trzymam kciuki ale grunt to sie nie nakrecac, rozczarowanie boli...jednak pomysl ze jesli nie fasolka to zabieg w zasiegu reki i tak i tak bedzie dobrze :)) Co do sluzu to ja mialam zwykle lepkosc badz suchote a wtedy...no mleczno bialy i duzo, choc sa dziewczyny co przed okresem tez maja ja nie mialam i to byl znak dla mnie :)Czekam niecierpliwie

Romeczko! nigdy nie miałam takiego śluzu, temp nie mierzę... termin @ jutro boli mnie macica chyba to macica ale jajniki nie ... cholernie się boję mam takie dziwne uczucie taka obawa przed czymś że aż mi się chcę płakać... nie wiem co mam myśleć może wogóle nie będę o tym mysleć... sama nie wiem już się nastawiłam na IUI , męża faszerjuę witaminami... nie wiem zwariuję!!!!

martynko kropusia ma racje,rozczarowanie boli..!!!! pewnie ze lepiej jest nie myslec bo skoro nawet teraz Wam sie nie udalo,to przeciez za kilka dni czeka cie IUI! ja wlasnei przed okresem mam czasami taki mleczno bialy sluz a czasami mam sucho roznie to bywa,ale Ty znasz siebie wiesz co w Twoim organizmie jest normalne a co moze dac Ci do myslenia,jutro okres jak nie przyjdzie testuj!

martynko kropusia ma racje,rozczarowanie boli..!!!! pewnie ze lepiej jest nie myslec bo skoro nawet teraz Wam sie nie udalo,to przeciez za kilka dni czeka cie IUI! ja wlasnei przed okresem mam czasami taki mleczno bialy sluz a czasami mam sucho roznie to bywa,ale Ty znasz siebie wiesz co w Twoim organizmie jest normalne a co moze dac Ci do myslenia,jutro okres jak nie przyjdzie testuj!
Teraz mam dylemat jutro mam badanie krwi glukoza i jaka grupa krwi lekarz zalecił do IUI a może zrobić od razu bete ale z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł ? może poczekać ?

dziewczyny o 21 odbieram wyniki betki:-D

tak jak juz pisalam to tylko formalnosc,ale jak tylko wrocisz pochwal sie oficjalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane moje mam pytanko do WAS :-) więc tak kochane biore bromergon zanim zaczelam brac dostalam @ 27 grudnia potem zaczelam brac i dostalam po 26 dniach czyli 21 stycznia biore go nadal, bylam niedawno w łazience (siku) i patrze a tam krew a to dopiero 20 dzien cyklu kochane czy to normalne?? czy nie?? bo juz sama nie wiem malenkie co Wy o tym myslicie??

oj w tym temacie to ja Ci nie pomoge,poczekaj moze na mezatke,byc moze Ona bedzie wiedziala wiecej!pozdrwaiam!

reklama
ciekawe jak tam Kingusia ? czekamy na dobre wieści!!
co do bety pogadam jeszcze z mężem zobaczę jutro!
Romka a twój M. bierze jakieś leki ?

Do góry