reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ojejku kingus gratulacje :))) a czemu z dystansem?? b. ladna beta a wiadomo ze pecherzyk maly na poczatke i tylko to caluje kochana i trzymam kciuki, nitka sie nie martw, czasem tfu tfu sa plamienia i z ciaza ok...u nas na wrzesniowkach byly dziewczyny z plamieniami i jest ok :) ale sie sypiecie dziewczyny
W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.

Jak się czujesz widzisz testy jednak czasem klamią?! a beta piękany wynik!!!!
Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest ok

W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.

Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest ok

Teraz rozumiem i mocno trzymam kciuki, to ze wtedy bylo nie znaczy....Niom :)...Mam nadzieje ze i do Ciebie usmiechnie sie teraz sloneczko kochana

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:
Kochanie bede sie modliła i trzymala kciuki:-):-):-) BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE :-):-):-)

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

kinguś ja to samo usłyszałam, aby się nie nakręcać... dzisiaj obydwie dostałyśmy te same wiadomości więc trzymam kciuki za Ciebie i Siebie...

reklama
Do góry