reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ciekawe jak tam Kingusia ? czekamy na dobre wieści!!
co do bety pogadam jeszcze z mężem zobaczę jutro!
Romka a twój M. bierze jakieś leki ?

Sama nie wiem co lepsz...mozesz dla spokoju zrobic ta bete badz test nie wiem...Romka ma racje jedne maja sluz inne nie, ja co mc mialam COS czego nie mialam wczesniej i nie bylo ciazy, wiem ze nie sposob o tym nie myslec, u mnie do tej pory mysli sie kreca wokol dzidzi co etap cos innego dreczy i strach. Nie wiem co jest dla Ciebie gorsze dostac @ czy zobaczyc

reklama
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY :-D:-D:-D:-D:-D:-D test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się :-D:-D:-D:-D:-D

trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę :DDDDDDDDD
Super wiadomość Gratuluję.

Teraz mam dylemat jutro mam badanie krwi glukoza i jaka grupa krwi lekarz zalecił do IUI a może zrobić od razu bete ale z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł ? może poczekać ?
Ja bym chyba się nie powstrzymała i zrobiła test i betę.
Czuję że to fasolka,trzymam kciuki.

Sama nie wiem co lepsz...mozesz dla spokoju zrobic ta bete badz test nie wiem...Romka ma racje jedne maja sluz inne nie, ja co mc mialam COS czego nie mialam wczesniej i nie bylo ciazy, wiem ze nie sposob o tym nie myslec, u mnie do tej pory mysli sie kreca wokol dzidzi co etap cos innego dreczy i strach. Nie wiem co jest dla Ciebie gorsze dostac @ czy zobaczyc
Kroptusiu odkąd wiemy że M.ma słabe plemniczki odpuściłam i nie szukałam objawów od 2 miesięcy ... nastawiłam się teraz na IUI i nie mogłam się doczekać @ aż dziwne, a tu w tym cyklu najpierw okropny ból po owulacji nawet myslałam że to @ przeszedł teraz ten śluz nie chcę żadnych objawów same przyszły... zabaczę rano!

Kroptusiu odkąd wiemy że M.ma słabe plemniczki odpuściłam i nie szukałam objawów od 2 miesięcy ... nastawiłam się teraz na IUI i nie mogłam się doczekać @ aż dziwne, a tu w tym cyklu najpierw okropny ból po owulacji nawet myslałam że to @ przeszedł teraz ten śluz nie chcę żadnych objawów same przyszły... zabaczę rano!

Rozumiem Cie...poczekaj tak czy owak dobrze bedzie :) ja w cyklu kiedy zaszlam w nocy chyba 7/8 dc mialam tak potworny skurcz czy bol brzucha nie wiem jak to okreslic jakbym wlasnie miala dostac @ az sie obudzilam w nocy i zwinelam w klebek i pomyslalam wtedy "nooooo i z fasolki nici akurat 7/8 dni po owu wiec sie zaczyna macica obkurczac" i poszlam spac a to chyba bylo zagniezdzenie :))

ciekawe jak tam Kingusia ? czekamy na dobre wieści!!
co do bety pogadam jeszcze z mężem zobaczę jutro!
Romka a twój M. bierze jakieś leki ?

pewnie pogadajcie na spokojnie,jak zdecydujecie to zrob to dodatkowe badanko...
nie nie bierze niczego szczegolnego,witaminy typu centrum tak,ale jakies specyfiki?!nie,a Twoj M? czym go faszerujesz,przyznaj sie hehe!

pewnie pogadajcie na spokojnie,jak zdecydujecie to zrob to dodatkowe badanko...
nie nie bierze niczego szczegolnego,witaminy typu centrum tak,ale jakies specyfiki?!nie,a Twoj M? czym go faszerujesz,przyznaj sie hehe!
mojemu lekarz kazał brać salfazin, kwas foliowy i cały taki pakiet witamin na poprawę morfologi plemników.
Kroptusiu też miałam taki ból dobrze to opisałaś... ale to chyba przypadek... ja śmiałam się do męża wtedy że mam podwójną owulację i będą bliźniaki ale ja tylko żartowałam.

Kochana kazda z nas jest inna, wszystko sie okaze, ja bylam pewna ze sie macica obkurcza do okresu a tu niespodzianka. Trzymam kciuki daj jutro znac :)

witam wieczorowa pora :)
dziewczyny a moze zrobimy zestawienie dowiemy sie od zafasokowanych
1.w jakich porach
2.jak czesto i
3.jak przez jaki okres czasu przytulaly sie do swoich facetoow
i moze chociaz orientacyjnie bedziemy wiedzialy jaka metoda (mam na mysli co 2 dni co dziennie itd..) jest skuteczna co wy na to ?

Martyna, karola - wildze, że @ przyjść podobnie u nas.

Ja mam dostać wg cyklu 24-dniowego jutro a wg 26-dniowego w czwartek.

Cha, zastanawiam sie jak to jest. Mierzyłam tempke i zastosowałam kalkulator dni płodnych i w tym czasie stosowaliśmy zabezpieczenie ze względu na to, ze byłam chora i leki, a później policzyłam jeszcze raz i wyszło, że przytulaliśmy się w dni płodne bez zabezpieczenia bo M był tak napalony:-D - zresztą może niektóre kobitki zauważyły czytając jakoś wstecz kilka dni, otóż skorzystałam z tego, ze M poszedł się kąpać to wskoczyłam na BB czytam i biorę się za pisanie a ten przychodzi, mówi no ładnie, miałaś nawet tu nie zaglądać a ty co robisz! Staną za mną i zaczął mnie obłapywać, coraz niżej, intensywniej, przyjemniej, i musiałam wysłać wiadomość taką w jakim stanie była, wiele błędów i w ogóle nie wiem, czy za bardzo z podniecenia nie poplątałam słów.
Tak dużo było sex-u przez te staranka, że mój kochany M nie umie się juz opanować:-D

reklama
Tikanis piękny ten twój brzuszek... niesamowite jak szybko rośnie!!!
mam do ciebie pyt. nie wiem czy pamiętasz ale czy bolał cię brzuch, jak tak to czy to ból jakby macicy, czy jajników? nie chcę się nakręcać dalatego pytam?!

mnie bolały jajniki od razu po owulacji..aż do terminu miesiączki, która nie nadeszła..no i piersi bolały, ale tak po bokach....trzymam kciuki!!

witam wieczorowa pora :)
dziewczyny a moze zrobimy zestawienie dowiemy sie od zafasokowanych
1.w jakich porach
2.jak czesto i
3.jak przez jaki okres czasu przytulaly sie do swoich facetoow
i moze chociaz orientacyjnie bedziemy wiedzialy jaka metoda (mam na mysli co 2 dni co dziennie itd..) jest skuteczna co wy na to ?

ja przytulałam się od @ co dwa dni..potem poducha pod pupę i tak leżałam nawet z godzinkę..i spokój..pozycje najrózniejsze..te które sprawiały nam przyjemnosc..korzystałam przy tym z testów owulacyjnych, ale to tylko, żeby potwierdzić owulację..za to po owulacji juz nic..zero przytulanek..

Do góry