reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

cadera- kochana super gratuluje :-D;-):-)
nunia21, lilu19, kingus, - dziekuje kochana za te komplementy:rofl2:
agalotta- no moze sie teraz uda,, ale jesli nie to laparoskopii nie masz sie czego bac.. strach ma wielkie oczy.. jak to mowia.. a laparoskopia nic wilekiego i strasznego:rofl2:
kingus- ja tez rozumiem twoj sceptycyzm, ale ja wierze ze tym razem bedzie ok... i wkrotce kochana zobaczysz serduszko:rofl2: pomysl nad tym l-4 naparwde szczreze bym cie tam wyslala a wrecz kazala ci isc gdybym byla twoja ginka.. :rofl2:

reklama
dziewczyny i trzymac takk przez caly tydzien codziennie co najmniej 2 staraczki maja przekazywac dobre wiadomosci :))

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

No dziewczynki , kingus, catedra wspaniale wspaniale oby tak dalej

Bede sie modlila i trzymała kciuki :) Aby wszystko było ok..

Widzicie , co chwile którejs z nas sie udaje :) Nadejdzie i chwila na kazdą z nas..

a jak mysicie ktora pora doprzytulanek jest lepsza wieczor czy moze po poludniu o porze porannej juz pisac nie bede bo to prawdziwa perwersja:-):-):-)

Dziewczynki juz nic nie mam ;-) kurcze sama nie wiem co jest grane jakies kilka dni temu tez tak mialam troszke krwi i koniec i dzis to samo a brzuch mnie boli tak jak na @ wiec kurcze juz głupia jestem

a jak mysicie ktora pora doprzytulanek jest lepsza wieczor czy moze po poludniu o porze porannej juz pisac nie bede bo to prawdziwa perwersja:-):-):-)
ja to w tym miesiącu miałam robię sobie obiad a tu mój M. i co na stole w kuchni żeśmy wylądowali!!! trzeba urozmaicać raz wieczorkiem raz rano a i po południu!!!

Kinguś wielkie gratulacje!!! Trzymam kciuki. też jestem po przejściach. Pierwszą ciążę straciłam, z drugiej mimo problemów mam córeczkę więc wierzę że Ci się uda. Trzeba wierzyć.
martyna222 tylko pozazdrościć w kuchni na stole my w pokoju a obok w łóżeczku śpi córeczka więc cicho żeby nie obudzić.

Kinguś wielkie gratulacje!!! Trzymam kciuki. też jestem po przejściach. Pierwszą ciążę straciłam, z drugiej mimo problemów mam córeczkę więc wierzę że Ci się uda. Trzeba wierzyć.
martyna222 tylko pozazdrościć w kuchni na stole my w pokoju a obok w łóżeczku śpi córeczka więc cicho żeby nie obudzić.
no dziewczyny i tak trzymac:-):-) my czasami tez robimy rozne warjacje czasem nie wychodzi ale chociaz smiesznie jest

Ojeja

Przegapilam dobre nowiny.

Kingus - serdecznie Cie skiskam i gratuluje. Niech sie dzieciatko pieknie i zdrowo rozwija.

reklama
Jesli chodzi o mnie o pory o czestotliwosc to u nas byl to JEDEN RAZ...przez caly miesiac przytulilismy sie raz jedyny wieczorowo-nocna pora bez wzgledu na dzien cyklu bo cykl z uwagi na ma prace byl skreslony (opuszczony) a przytulanko wyniklo z tesknoty, milosci i namietnosci hihi :) po przytulanku wstalam od razu i poszlam do kuchni po picie...:)...jak probowalismy zajsc to byly 2 dni przed, 3 dni przed owu, po owu cuda wianki, czesto, zadko, z poduszka pod pupa, swiecami, nastrojami, w gorach, nad morzem i NIC...:)Nie ma reguly :)

dokladnie jest tak jak piszesz KROPUSIA,sadze ze warto sie kochac o kazdej porze dnia i nocy,waze zeby robic to z ochota a nie tylko dlatego,ze sa te dni i trzeba! ja czasami nie mam ochoty w te dni w ktorych wiem,ze powinnismy i zwyczajnie nie kochamy sie wtedy...co ma byc to bedzie...

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko
pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

KINGUS oby tym razem Wam sie udalo,wszystkie trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach....co za dzien....

Do góry