reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie wiem która z was pisała o pracy, studiach....
Jęśli o mnie chodzi to uważam, że praca rozdraznia kobiete, stresy, terminy, nerwy, zła atmosfera, wpływają bardzo, bardzo na organizm i moim zdaniem są jedną z przyczyn, które utrudniaja zajście w ciążę.

Sama chetnie oderwałabym sie od niej na kilka miesiecy - odpoczeła......:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ale tak sobie myślę, ze jak zajdę w ciąże, urodzę maleństwo,to ide na wychowawczy, przynajmniej dopóki maleństwo nie skończy roku, moze nawet dłużej.
Z reszta jak sobie pomyslę, ze będę musiała pracowac do 65 roku zycia ........:dry:

Także cieszcze sie, że możecie spokojnie czas spędzać w domku bez niepotrzebnych napieć, a pracującym zeczę WYTRWAŁOŚCI

dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY :-D:-D:-D:-D:-D:-D test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się :-D:-D:-D:-D:-D

trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę :DDDDDDDDD

wow!!!!!!!!!!!
niezle!!!!!!!!!! jak tak dalej pojdzie za niedlugo zamkna watek bo wszystkie zaciazymy hehe!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAKIE TO UCZUCIE...?

Tak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?

wiem co czujesz....! jestem na etapie szukania pracy,poki co lipa! nie wiem,czy to przez ta resesje,czy co...? poprostu szok,dzwonie,chodze,roznosze cv i nic...czuje sie zle,jakbym byla do niczego!!!!!!:no:

romka:-D bosssskie.....

normalnie powiem tak :-)ja wiedziałam, że coś jest na rzeczy:tak:

zawsze piersi zaczynały mnie boleć tak gdzieś na dwa tygodnie przed @... a tutaj między 10-14 powinnam dostać @ a piersi zaczęły mnie delikatnie boleć wczoraj:szok: mdłości mam od kilku miesięcy więc nie zwracam na nie uwagi :-p a poza tym nic...... normalnie po prostu wiedziałam:-D zrobiłam test za wcześnie i nie z porannego dlatego pewnie taka słaba:-D ale widoczna jak najbardziej...

ja się popłakałam w łazience... wróciłam do dziewczyn do pokoju, a jedna wiedziała, że bardzo chciałam.... mówi że mam tak uśmiech, że zaczęłą dopytywać :-D i się domyśliła :-D

dziewczynki ja to jakoś podskórnie wiedziałam, że wyjdą te dwie krechy:-D

jezu aby to była prawda
polecę dzisiaj na betkę potem powysyłam fluidki jak potwierdzę:-D:-D:-D

Catedra gratuluję!

Witajcie dziewczynki ;-) Już się któraś z Was dopominała o wieści co u mnie i dostałam ochrzan, ze się nie odzywam, tak więc jestem ;-)
U mnie... Dzidziuś rośnie z dnia na dzień w szybkim tępie, tak, ze aż sama się dziwię, jak szybko brzuszek wzrasta :-) Kopniaczki też już chwilami tak solidne, że aż cała podskakuję, nie tylko brzuszek. W końcu to już 6 miesiąc :-)
Co do płci, to po Świętach na usg okazało się, ze na 90% chłopiec, a teraz juz miałam 2 usg od tamtej pory i Malec się zakrywa i nie idzie zobaczyć, a lekarz mówi, ze na dziewczynkę nie wygląda, więc juz zgłupiałam :-p
Poza tym planujemy z Moim T. ślub, na październik i zarazem ochrzcimy Maluzka odrazu :-p

To tyle co u mnie, wklejam kilka swoich fotek, więcej w albumie na moim profilu:-)
Buziaczki Kochane i przesyłam fluidki i kopniaczki dla Was, oby starczek było coraz mniej i mniej :-)
Oto fluidki (w postaci usmiechów - radość z 2 kreseczek):
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i foteczki (coniektóre są w różnych odstępach czasowych, byście dojrzały zmiany):

Fluidki wyłapane w woreczku zawiązane.

Imagination jaki piekny brzuszeki...............

Widzę, ze plany na przyszłość wielkie i bardzo dobrze, oby Twoje marzenia spełniły się w 100%
POZDRAWIAM CIEPLUTKO:-):-):-):-):-):-):-)

romka:-D bosssskie.....

normalnie powiem tak :-)ja wiedziałam, że coś jest na rzeczy:tak:

zawsze piersi zaczynały mnie boleć tak gdzieś na dwa tygodnie przed @... a tutaj między 10-14 powinnam dostać @ a piersi zaczęły mnie delikatnie boleć wczoraj:szok: mdłości mam od kilku miesięcy więc nie zwracam na nie uwagi :-p a poza tym nic...... normalnie po prostu wiedziałam:-D zrobiłam test za wcześnie i nie z porannego dlatego pewnie taka słaba:-D ale widoczna jak najbardziej...

ja się popłakałam w łazience... wróciłam do dziewczyn do pokoju, a jedna wiedziała, że bardzo chciałam.... mówi że mam tak uśmiech, że zaczęłą dopytywać :-D i się domyśliła :-D

dziewczynki ja to jakoś podskórnie wiedziałam, że wyjdą te dwie krechy:-D

jezu aby to była prawda
polecę dzisiaj na betkę potem powysyłam fluidki jak potwierdzę:-D:-D:-D

kobieca intuicja jednak jest nie zawodna!!!! tylko pozazdroscic,betka bedzie tylko formalnoscia! skoro tak czujesz i tescik pokazal dwie krechy przed spodziewana miesiaczka to na pewno jest to..! na same walentynki taka niespodzaianka od losu..kiedy powiesz M w walentynki czy juz nie wytrzymasz..? ja na pewno oznajmilabym swojemu w walentynkowy wieczor...

reklama
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY :-D:-D:-D:-D:-D:-D test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się :-D:-D:-D:-D:-D

trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę :DDDDDDDDD

Ojejku kolejna fasolinka ale sie ciesze kochana i z calego serduszka gratuluje:-D:tak:

Tak wogole dziendobry kochane :-D

Imagination ale juz masz duzy brzusio poprostu sliczny:-D

Pozdrowienia dla wszytkich kochane:-D

Do góry