Lilu19
Fanka BB :)
Catedra- Gratuluje :-)
tikanis- sliczne fotki
Kingus - moc buziakow dla Was
tikanis- sliczne fotki
Kingus - moc buziakow dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę DDDDDDDD
Tak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?
romka bosssskie.....
normalnie powiem tak :-)ja wiedziałam, że coś jest na rzeczy
zawsze piersi zaczynały mnie boleć tak gdzieś na dwa tygodnie przed @... a tutaj między 10-14 powinnam dostać @ a piersi zaczęły mnie delikatnie boleć wczoraj mdłości mam od kilku miesięcy więc nie zwracam na nie uwagi a poza tym nic...... normalnie po prostu wiedziałam zrobiłam test za wcześnie i nie z porannego dlatego pewnie taka słaba ale widoczna jak najbardziej...
ja się popłakałam w łazience... wróciłam do dziewczyn do pokoju, a jedna wiedziała, że bardzo chciałam.... mówi że mam tak uśmiech, że zaczęłą dopytywać i się domyśliła
dziewczynki ja to jakoś podskórnie wiedziałam, że wyjdą te dwie krechy
jezu aby to była prawda
polecę dzisiaj na betkę potem powysyłam fluidki jak potwierdzę
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę DDDDDDDD