reklama
vvictoria
11.06...........02.10:)))
GRATULUJę KOCHANA 2 KRESECZEK!!! I CZEKAM NA DALSZE WIEśCI:-)dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę DDDDDDDD
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
catedra GRATULUJĘ SERDECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!
MOŻE ZRÓB JESZCZE BETKE BEDZIESZ MIAŁA 100% PEWNOŚCI
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
Bardzo sie ciesze Dobra wiadomosc ! Lec na betke
Eve84
2 lata przerwy.....
wow! ale super wiadomość!!! Słonko GRATULUJĘ!!!!!!!dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
Haszitka
może kiedyś...
Tyle się napisałam a tu prąd wyłączyli!
Na ogłoszeniu pomylili ulice i nikt się do odpowiedzialności nie poczuwa. Im wszystko wolno. A ty płać człowieku słoną kasę za prąd a oni robią sobie co chcą i kiedy chcą. Bywały przecież w zeszłym roku średnio raz na miesiąc wieczory piątkowe lub sobotnie bez prądu
Co chciałam napisać:
-do dziewczyn które dopiero raczkują na forum - człowiek uczy się całe życie, wiele wiadomości o naszym ciele, funkcjonowaniu dowiadujemy się cały czas dlatego wszystko jest tak zagmatwane i niewiadome, dlatego takie centra wiedzy jak internet BB są przydatne
-już nie pamiętam któreś z dziewczyn miały robić bete, odwiedzać ginekologa - więc co tam wyszło
- odnośnie kościoła - ja jestem wierząca, M chce zacząć chodzić do kościoła bo stwierdził, ze bozia się na nas gniewa i nie chce dać dzidziusia, a moje zdanie na temat księży - patrzą na kasę, nie chcą ochrzcić dzieci rodzicom samotnym lub bez ślubu, zadają kolosalnych opłat za swoje usługi, odmawiają chrztu dzieciom co urodziły się martwe lub zmarły zaraz po urodzeniu i jeszcze bronią korzystania z dóbr nauki dla dobra ludzkości czyli poczęcia dziecka (moim zdaniem skoro Bóg o wszystkim decyduje to czy naturalnie czy nauką on steruje to dziecko będzie wg jego woli) a oni sami korzystają z dóbr nauki techniki!!!!!!!! Także nauka dorobek ludzkości dla każdego w miarę możliwości finansowych!!!!!!!!
- Kroptusia widzę, że szalejesz z pracą, odpoczywaj, a i rzeczy dla dzidziusia gotowe, normalnie mamusia gotowa do rodzenia
- Tikinis, śliczny brzusio:-)
A u mnie:
jutro ma być @. Jakoś daje znaki od trzech dni pojedynczym plamieniem koloru jasnej kawy z mlekiem i lekko mnie ciągnie w pachwinie z lewej strony, temperatura 37.2 ale skończyły się moje męczarnie z wielkimi bólami brzucha już na ok 10 dni przed @. Całe szczęście bo te przeróżne objawy mnie wykańczały. Mam nadzieje, ze będzie @ dopiero ok czwartku piątku, to by oznaczało, ze skutecznie wydłuża mi się cykl, reguluje. Ale z drugiej strony, zabezpieczaliśmy się tylko raz niby w dniach płodnych, a później już nie, ale jak mi cykl rzeczywiście sie wydłuża, to oznaczało by to że dwa razy przytulaliśmy się w dniach płodnych - ale jaja. Wreszcie by było wszystko normalnie, regularnie. Ale ten organizm długo wraca do formy po latach antykoncepcji tabletkami - szok.
Pozdrowienia dla was dziewczyny.
Mnóstwo fluidów ad małej bratanicy
II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II
Na ogłoszeniu pomylili ulice i nikt się do odpowiedzialności nie poczuwa. Im wszystko wolno. A ty płać człowieku słoną kasę za prąd a oni robią sobie co chcą i kiedy chcą. Bywały przecież w zeszłym roku średnio raz na miesiąc wieczory piątkowe lub sobotnie bez prądu
Co chciałam napisać:
-do dziewczyn które dopiero raczkują na forum - człowiek uczy się całe życie, wiele wiadomości o naszym ciele, funkcjonowaniu dowiadujemy się cały czas dlatego wszystko jest tak zagmatwane i niewiadome, dlatego takie centra wiedzy jak internet BB są przydatne
-już nie pamiętam któreś z dziewczyn miały robić bete, odwiedzać ginekologa - więc co tam wyszło
- odnośnie kościoła - ja jestem wierząca, M chce zacząć chodzić do kościoła bo stwierdził, ze bozia się na nas gniewa i nie chce dać dzidziusia, a moje zdanie na temat księży - patrzą na kasę, nie chcą ochrzcić dzieci rodzicom samotnym lub bez ślubu, zadają kolosalnych opłat za swoje usługi, odmawiają chrztu dzieciom co urodziły się martwe lub zmarły zaraz po urodzeniu i jeszcze bronią korzystania z dóbr nauki dla dobra ludzkości czyli poczęcia dziecka (moim zdaniem skoro Bóg o wszystkim decyduje to czy naturalnie czy nauką on steruje to dziecko będzie wg jego woli) a oni sami korzystają z dóbr nauki techniki!!!!!!!! Także nauka dorobek ludzkości dla każdego w miarę możliwości finansowych!!!!!!!!
- Kroptusia widzę, że szalejesz z pracą, odpoczywaj, a i rzeczy dla dzidziusia gotowe, normalnie mamusia gotowa do rodzenia
- Tikinis, śliczny brzusio:-)
A u mnie:
jutro ma być @. Jakoś daje znaki od trzech dni pojedynczym plamieniem koloru jasnej kawy z mlekiem i lekko mnie ciągnie w pachwinie z lewej strony, temperatura 37.2 ale skończyły się moje męczarnie z wielkimi bólami brzucha już na ok 10 dni przed @. Całe szczęście bo te przeróżne objawy mnie wykańczały. Mam nadzieje, ze będzie @ dopiero ok czwartku piątku, to by oznaczało, ze skutecznie wydłuża mi się cykl, reguluje. Ale z drugiej strony, zabezpieczaliśmy się tylko raz niby w dniach płodnych, a później już nie, ale jak mi cykl rzeczywiście sie wydłuża, to oznaczało by to że dwa razy przytulaliśmy się w dniach płodnych - ale jaja. Wreszcie by było wszystko normalnie, regularnie. Ale ten organizm długo wraca do formy po latach antykoncepcji tabletkami - szok.
Pozdrowienia dla was dziewczyny.
Mnóstwo fluidów ad małej bratanicy
II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II
Haszitka
może kiedyś...
Byłam dzisiaj na monitoringu owu i nie wiem co mam o tym myślec. W piatek gin powiedzial mi, ze mam w prawym jajniku pecherzyk 13,7mm. A dzisiaj.... dowiedzialam sie, ze w mam pecherzyk 17mm w lewym jajniku Plynu w zatoce Douglasa nie ma. Co jest grane? Ide jutro rano do gin, zobaczymy co mi powie, ale dla mnie to jedna wielka zagadka... Aha, dzis mam 15 dc, myslalam, ze pojde jutro do gin i ona mi powie zebym jak zwykle zaczela brac luteine 16-25dc... tylko czy w sytuacji kiedy pecherzyk jest taki jaki jest, ma sens branie luteiny?? Luteina chyba sprawi, ze pecherzyk juz sie nie bedzie mial szansy rozwinac, co?
Kurcze no... facet, ktory robil usg nie zakladal na to uzadzenie prezerwatywy Mam nadzieje, ze on to jakos dezynfekowal w miedzyczasie Zreszta bylam w gabinecie nie dluzej niz 3 min.... przy takim przemiale moze on nie ma czasu zalozyc gumy ani zdezynfekowac?
Bez gumy, o kurcze, to nieciekawie
No to gratulacje.:-)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
KOCHANA BARDZO SIĘ CIESZE I GRATULUJĘ !!! uważaj teraz na siebie i dzidzie :-):-):-) kochane coraz wiecej fasolek mamy :-):-):-) super!!!!! ja poproszę od Was dziewczynki duzo fluidkówdziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
Ostatnia edycja:
mega gratulacje !!!!!! Catedra poleć na betkę żeby mieć pewność Ale się cieszę ;-)dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
reklama
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)GRATULACJE!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Podziel się: