Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Dziekuję Wam kochane :-):-):-) tak juz do przodu jeden semestr za mną hehe a ile jeszcze przede mna hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co mi lekarz wytłumaczył to przy PCOS jest podwyższona prolaktyna i do końca życia będę zażywać leki na jej obniżenie bo z czasem np. zaczną mi rosnąć włosy jak u faceta i takie tam okropne rzeczy. Normalnie teraz mam brać BRO a jak się uda zaciążyć to inne będą. Teraz rozpoczynam 4 opakowanie ale u mnie skutki uboczne nie odchodzą. Ja zaczynałam tak:
7 dni - pół wieczorem
7 dni - pół rano i pół wieczorem
7 dni - pół rano i cała wieczorem
i potem już po całej rano i wieczorem
Powiem Ci kochana ze czuje bardzo podobnie tez obecnie nie mam pracy ktora stracilam niestety przez głupie szefostwo ale cóz :-( myslalam nad otwarciem jakiegos wlasnego malego ale oplacalnego biznesu tylko za bardzo nie wiem co :--( bo u mnie w sumie chyba wszystko jestTak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?
Tak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?
serdecznie ci dziekuje i gratuluje brzuszka jesli znajdziesz jeszcze chwile to napiszkroptusia- jesli o mnie chodzi to ja mdlosci mialam calodniowe i trwaly do 4 miesiaca.. takze malo co wtedy przytylam a nawet schudlam.. zadko kiedy ich nie mialam wiec nie wiem,, ale co kobieta to inaczej
agalotta- kochana ja mialam laparoskopie polega ona na zrobieniu 3 niewielkich naciec pod pepkiem i dwa tam gdzie sa jajniki.. przez pepek wproadza sie laparoskop (urzedzenie + kamera) mi laparoskopem zrobione niewielkie dziurki w jajnikach bo mialam stwoerdzone pco... na wypisie nazwali to kauteryzacja jajnikow.. pco to zespol policystycznych jajnikow przez co blonki na jajnikach sa grubsze i nie dochodzi do owulacji... przy laparoskopii konieczne jest uspienie , pozniej mialam miesiac zwolnienia, nie mozna wstawac raptowanie, napinac miesni brzucha ogolnie dzwigac ciezkich rzeczy..
takze nic sie nie boj nie takie to straszne jak niektorzy opisuja.. ,mi sie udalo zaraz po laparoskopii zajsc w upragniona ciaze
nie doluj sie ja tez nie mam stalej pracy w tamtym roku gdy skonczyla sie umowa o prace postanowilam starac sie o fasolke i nic nowego nie szukac poczekaj jak juz sie pojawi malenstwo jeszcze bedziesz tesknic za nierobstwem :-)Tak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?