reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
W moim przypadku rajdy samochodowe to tylko pasja, jednak wszyscy w towarzystwie to kierowcy, piloci i sędziowie. To bardziej męska przypadłość ale zarazili mnie kilkanaście lat temu i tak zostało. Na rajdzie też poznałam swojego Pędzelka. O samochodach wiem więcej niż o owulacji.

a dlaczego sadzisz,ze sie opozni..?czyzbys miala jakies przeczucia?;-)
no bo jak tak to superrrrr!!!
u mnie zadnych zman moze dlatego tak sie nie udzielam bo nie mam o czym pisac....dawaj znac co i jak!!!
wiesz mam przeczucie boję się tego przeczucia:szok: ale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...:baffled:.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer:rofl2:
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!

wiesz mam przeczucie boję się tego przeczucia:szok: ale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...:baffled:.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer:rofl2:
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!

Nie stresuj się, uśmiech na twarzy i wiara. Trzymamy kciuki.

W moim przypadku rajdy samochodowe to tylko pasja, jednak wszyscy w towarzystwie to kierowcy, piloci i sędziowie. To bardziej męska przypadłość ale zarazili mnie kilkanaście lat temu i tak zostało. Na rajdzie też poznałam swojego Pędzelka. O samochodach wiem więcej niż o owulacji.
To ciekawe i oryginalne hobby;-)
To ty taki Kubica w spódnicy jesteś:tak:
Ja bardzo lubię samoloty mój narzeczony jest spotterem i też złapałam bakcyla.

To ciekawe i oryginalne hobby;-)
To ty taki Kubica w spódnicy jesteś:tak:
Ja bardzo lubię samoloty mój narzeczony jest spotterem i też złapałam bakcyla.

No jak byłam młodsza to większą frajdę sprawiało. Nie przeszkadzał pył, spanie gdzie popadnie, kąpanie się w stawie. Teraz już bardziej mi to doskwiera.
Kubica to wyścigi a rajdy to np. Hołowczyc (taki bardziej medialny). Ale na Kubicę też jeździmy tylko hałas jest nie do wytrzymania.
A cóż to ten spotter???

No jak byłam młodsza to większą frajdę sprawiało. Nie przeszkadzał pył, spanie gdzie popadnie, kąpanie się w stawie. Teraz już bardziej mi to doskwiera.
Kubica to wyścigi a rajdy to np. Hołowczyc (taki bardziej medialny). Ale na Kubicę też jeździmy tylko hałas jest nie do wytrzymania.
A cóż to ten spotter???
No tak :-Dblondynka ze mnie wkońcu:tak:
Mamy sprzęt i fotografujemy samoloty np.pod płotem lotniska:-)
Do tego radyjko do nadsłuchiwania co wystartuje a co wyląduje,czasami trafiają sie perełki.
No i ogólnie lubię lotnictwo jaki samolot co i jak mój pan ma symulator i sobie lata.
Jestesmy z sobą 10 lat no i chciał czy nie przez ten czas mnie zaraził tym wszystkim.:-)

Dzięki tobie czegoś nowego się dowiedziałam. Ten symulator to musi być niezła frajda. Mój fanatyk zbudował sobie wnętrze samochodu rajdowego (atrapa) i nawet kupił siedzisko takie jak w rajdówkach, do tego sprzęt (playstation) i jak ma czas to też jeździ do upadłego.

reklama
HankaM- kochana ja sie z mezem zaczelam starac w lutym 2008, ale nic nie wychodzilo , moja lekarka twoerdzila ze jestem panikara i musze isc do psychologa doslownie mi tak powiedziala.. zmienilam lekarza, w czerwcu trafilam na swietnego ginekologa ktory od razu dal skierowanie na badania hormonalne, wyszlo mialam pco.. od razu skierowal mnie na laparoskopie ktora mialam 13.08.2008 a 25.09 dowiedzialam sie ze jestem w 4 tygodniu ciazy.. czyli od momentu trafienia do aniola lekarza wszytsko trwalo 3 mc.. :-)

kingus - :-);-):tak::-D:rofl2::-p

a ja sie dziewczynki dzis pobawilam z mezusiem w mala sesje z kubusiem,, efekety mozecie zobaczyc w mojej galerii ale czesc juz tu umieszcze :rofl2:

Do góry