reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
hey dziewczynki :-):-):-) więc tak dzis tez wszystko zaliczone :-):-):-) jeszcze za 2 tygodnie tylko filozofia i koniec sesji :-):-):-) moj Daniel juz dzis pojechał na kolejne 2 tygodnie :---( a ja sama w domku siedze :---( hehe chyba sobie kupie pieska to chociaz nie bede sama
Kobieca intuicja często jest nieomylna czucie i wiara coś w tym jednak jest.wiesz mam przeczucie boję się tego przeczucia ale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie....... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!
Trzymam kciuki za wasz cudny prezent na rocznice ślubu.
martyna222
udało się ! :)
Tikanis piękny ten twój brzuszek... niesamowite jak szybko rośnie!!!
mam do ciebie pyt. nie wiem czy pamiętasz ale czy bolał cię brzuch, jak tak to czy to ból jakby macicy, czy jajników? nie chcę się nakręcać dalatego pytam?!
mam do ciebie pyt. nie wiem czy pamiętasz ale czy bolał cię brzuch, jak tak to czy to ból jakby macicy, czy jajników? nie chcę się nakręcać dalatego pytam?!
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witam :-):-):-)
...Przy pierwszym badaniu prolaktynę miałam 99,5 (max do 24). Lekarz zapisał BRO i jakoś tydzień brania tabletek (tylko pół na wieczór) zrobiłam jeszcze raz i wyszło już 5,5.
HankaM - U mnie prolaktyna wyszla 67. Tez biore Bro, ale u mnie dawki mialy byc jedna wieczorem i jedna rano. Lekarz powiedzial, ze jesli bede sie zle czula po nich to mam brac po pol i tak wiec zrobilamTeraz jest 13 dzien jak biore ten lek i czuje sie juz po nim lepiej, ale biore nadal pol rano ale na wieczor juz cala
Widze, ze bardzo szybko spadla ci prolaktyna. Ja mam brac je 2 m-ce, kurde chyba po m-cu zrobie sobie znow wynikiHanka Czy ty nadal je bierzesz czy przestalas skoro ci juz prolaktyna spadla i co na to twoj lekarz???
wiesz mam przeczucie boję się tego przeczucia ale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie....... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!
Martynka222 - zycze, aby ten cud sie zdarzyl;-);-)
...A jak wysoka miałas prolaktynę? Badalaś też progesteron?...a już mi cos świta-chyba czytałam o tej fiolce jak nadrabiałam zaległosci na forum...to Ty pisalas prawda?
A ta prolaktyna jaka wysoka była?
Kropeczko - Tak jak pisalam wczesniej moja prolaktyna wyszla 67 (norma do 23). A o tej fiolce to ja pisalam, ale mialam pecha nie, bo wlasnie chodzilo mi o progesteron, bo mam te plamienia a wyniku do dzisiaj nie mam. Bede musiala chyba popytac tutaj w Szkocji, bo mnie to bardzo interesujea w Polsce bede dopiero w maju lub w czerwcu:-(. Nigdy bym nie przypuszczala, ze bede miec wysoka prolaktyne, zbadalam ja tylko dlatego, ze ktoras z dziewczyn napisala na forum wszystkie hormonki, ktore warto zbadacChodzilo mi o progesteron a tu okazalo sie, ze prolaktyna za wysoka:-(
Czuje się dobrze, wyniki odbieram o 17 bo na 17:15 mam lekarza od razu. Pewnie będę po 18 w domku to napiszę wszystko.
Kingus - Bedziemy czekac wiec z zacisnietymi kciuczkami;-)
Romeczko ale możesz pisać o wszystkim, jak Ci minął dzień itp. Lubię czytać Twoje posty
To prawda!!!!
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Titanis - Sliczne zdjecia....:-)
Uwielbiam ogladac takie zdjecia
hey dziewczynki :-):-):-) więc tak dzis tez wszystko zaliczone :-):-):-) jeszcze za 2 tygodnie tylko filozofia i koniec sesji :-):-):-)
Gratulacje Julitka idziesz do przodu pelna para. Tak 3mac!!!
Ostatnia edycja:
HankaM
Fanka BB :)
HankaM - U mnie prolaktyna wyszla 67. Tez biore Bro, ale u mnie dawki mialy byc jedna wieczorem i jedna rano. Lekarz powiedzial, ze jesli bede sie zle czula po nich to mam brac po pol i tak wiec zrobilamTeraz jest 13 dzien jak biore ten lek i czuje sie juz po nim lepiej, ale biore nadal pol rano ale na wieczor juz cala
Widze, ze bardzo szybko spadla ci prolaktyna. Ja mam brac je 2 m-ce, kurde chyba po m-cu zrobie sobie znow wynikiHanka Czy ty nadal je bierzesz czy przestalas skoro ci juz prolaktyna spadla i co na to twoj lekarz???
Z tego co mi lekarz wytłumaczył to przy PCOS jest podwyższona prolaktyna i do końca życia będę zażywać leki na jej obniżenie bo z czasem np. zaczną mi rosnąć włosy jak u faceta i takie tam okropne rzeczy. Normalnie teraz mam brać BRO a jak się uda zaciążyć to inne będą. Teraz rozpoczynam 4 opakowanie ale u mnie skutki uboczne nie odchodzą. Ja zaczynałam tak:
7 dni - pół wieczorem
7 dni - pół rano i pół wieczorem
7 dni - pół rano i cała wieczorem
i potem już po całej rano i wieczorem
No padne ha.ha u mnie jest podobnie mój ma kokpit od boinga w osobnym pokoju i tam lata na symulatorze.Też go składał monitory,ster jak w samolocie,pedały itp.Dzięki tobie czegoś nowego się dowiedziałam. Ten symulator to musi być niezła frajda. Mój fanatyk zbudował sobie wnętrze samochodu rajdowego (atrapa) i nawet kupił siedzisko takie jak w rajdówkach, do tego sprzęt (playstation) i jak ma czas to też jeździ do upadłego.
Piękny brzunio:-):-):-) ale pamiątke będzie miał Kubuś.a ja sie dziewczynki dzis pobawilam z mezusiem w mala sesje z kubusiem,, efekety mozecie zobaczyc w mojej galerii ale czesc juz tu umieszcze
Gratuluję zaliczeń.Ja mam yorka kochana mała bestia uwielbiam go.hey dziewczynki :-):-):-) więc tak dzis tez wszystko zaliczone :-):-):-) jeszcze za 2 tygodnie tylko filozofia i koniec sesji :-):-):-) moj Daniel juz dzis pojechał na kolejne 2 tygodnie :---( a ja sama w domku siedze :---( hehe chyba sobie kupie pieska to chociaz nie bede sama
reklama
Tak się zastanawiam czy Wy wszystkie macie prace? Ja czuje, ze moje zycie jest jakies takie... puste, nie czuje sie spelniona, bo tylko studiuje, wiec ciagle ktos mi udowadnia, ze nic nie umiem, ze sie do niczego nie nadaje itd. Mysle, ze lepiej bym sie czula psychicznie gdybym czula sie potrzebna, gdybym miala prace, ktos by mnie o cos pytal, ja bym odpowiadala, doradzala, ktos by mi cos zlecal i ja bym to robila i brala za to odpowiedzialnosc, no i zarabialabym troche wlasnych pieniedzy... Jak myslicie kochane?
Podziel się: