reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczyny - ja tez znowu staram sie od nowa bo dostalam niestety @ - w piatek rano bez wczesniejszego spadku temperatury...:eek::eek:
juz nie wiem co robic?? :confused2::confused2:
Jaka jestem wsciekla ze ten okres dostala... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a juz w czwartek wieczorem kupilam testy zeby zrobic i gooowno....teraz nie wiem co mam robic czy dzwonic do gina i zapytac sie o clo czy je brac wogole skoro jajo bylo normalnie czy jeszcze raz zobaczyc naturalsik??mam w domu 5 tabletek bo zostaly mi... moglabym wziac po 1 dziennie - moze mnie nie zabija tylko czy jest sens???

reklama
Kochane dziewczynki dzięki za wsparcie.
Lolitko dzięki za info o tych plamieniach , ja właśnie czytałam w necie że to 1-2dni, ale znalzałam i wypowiedz jakiejść dziewczyny że 10 dni miała jakies takie minimalne plamionka i ciąża była. Tak bym chciała zobaczyć w końcu te dwie kreseczki.
Aniu dziękuję za słowa otuchy, fajnie że jesteś, wogóle fajnie że dołaczyłąm do tego forum.

Wiecie co jak byłam w łazience zeby sie załatwic zauważyłam na wkładce małą plamke różową i obok niej troche mniejszą ale czerwona plamke teraz jak narazie nic niemam,przestraszyłam sie:szok:i zmartwiłam sie:-(kurcze mam nadzieje ze to nic takiego,bo ja nie chce dzidzi stracic:no:

lolitka200 - co u Ciebie?

gosia:) - głowa do góry. Smutno, ale jutro też jest dzień. Przytulaski:happy:

madzia84 - leżeć kobieto! Nie przemęczaj się.

Witam dziewczyny!

Dziś 17dc. - w czwartek był 14dc. i jajeczko w monitoringu miało 21mm (wedle przewidywań gin. owulacja miała nastąpić w piątek lub sobotę) Temperatura do dziś ładnie rosła i już myślałam, że jajo pękło i mamy spokój. Dziś temperatura mi znów spadła i ja już nic z tego nie rozumiem.

Do czwartku jajo rosło 2mm na dobę. Czy to możliwe by zwolniło swój przyrost i jeszcze nie pękło? (bo gdyby nadal rosło tak jak do tej pory to dziś by miało 27mm- a takie duże to one nie rosną -już powinno pęknąć)

Jeżeli chodzi o śluz to wygląda na zupełnie nie płodny, jest kleisty i raczej biały.

Nic z tego nie rozumiem -POMÓŻCIE!!!

Czy uważacie, ze dziś powinniśmy sie poprzytulać!!!

reklama
Kochana

Nie boj nic....Wsio bedzie dobrze....
Na moje oko - owu byla w piatek i dzisiaj masz jednorazowy, nic nieznaczacy spadek.

Zrob cos dla mni prosze... Wejdz na ten swoj wykres i wpisz tempke 37.00 w nastapnych 3 dniach do wtorku wlacznie. Zobacz cos Ci wykres pokaze bo mi sie wydaje ze powinien Ci pokazac piatek....Pozniej tempkie wykasuj

Niunia - dzieki. Czuje sie srednio. Nadal mam plamienia, nawet dzisiaj...Brzuch mnie tez zaczal dziwnie bolec. Jestem pesymistka i zaczyna mi to smierdzic lekka hiperstymulacja. No ale zobaczymy. Jutro transfer i lekarz zobaczy czy mam plyny w brzuchu

Ostatnia edycja:
Do góry