reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja w ogole sie zastanawiam, czy nie odstawic tego mierzenia i nie zacząć w ogole o tym myslec:zawstydzona/y: przytulac sie jak ma sie ochote i juz. Moja nowa lekarka stwierdziła dajemy szanse ziółkom w tym cyklu a on nastepnego jak te nie zadziałają to wracamy do leków:wściekła/y:

reklama
Pajka

Idz za wewnetrznym glosem. Ja tam wariuje gdy nie mierze - ale jak u ciebie jest odwrotnie i masz sie nia stresowac to pewnie lepiej zrezgnowac

Pajka

Idz za wewnetrznym glosem. Ja tam wariuje gdy nie mierze - ale jak u ciebie jest odwrotnie i masz sie nia stresowac to pewnie lepiej zrezgnowac

Kwestia jest chyba inna ja wariuuje jak widze skok i mozliwe, ze była owulka a tu ni było przytulania i to mnie wnerwia, z drugiej strony zas wiem, kiedy przylezie @ wiec t jest +. teraz mierze bo jestem ciekawa jak tam z tymi ziółkami, czy cos wypali. Teoretycznie dzisiaj mam 11 dc i zastanawia mnie jakiej wielkosci są moje pechole i endo:-D

Pajko.. zrobisz jak uwazasz.. ja tam wolalam sie nie truc i stosowac ziola.. w kazdym razie odnosnie wariowania to jestem tego samego zdania do Lolitka.. wariuje jak nie mierze praktycznie caly czas a teraz jak mierze to wiem kiedy mam miec @ i wiem kiedy moge zaczac sie zabezpieczac przed nią.. a tak to byla wielka niewiadoma..

staramy sie juz 16 cykli.. ten jest 17.. w tamtym roku pod koniec maja dostałam @ z ostatnią z tabletek a potem juz nie zabezpieczalismy sie i moze tak z reką na sercu powiedziec ze od grudnia zaczelismy sie przykladac..

reklama
Do góry