reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka dziewczynki niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: test nie pokazał 2kreseczek, jestem wściekła ,zdołowana ,obojętna na cały świat,:-:)-:)-:)-:)-(nie wiem skąd brać siły na kolejne próby.:-:)-:)-:)-(
Lolitko trzymam kciuki za ywój transferek, wierzę że Ci się uda.
Życzę wszystkim udanej niedzieli

Przytulam Cie mocno dzisiaj chyba dzień dołków:-(

Lolitko trzymam kciukasy bardzo mocno. Mozesz luknąć na mój wykres?? widac, ze owulki jeszcze nie było , ale czy wszystko zm nim ok??

agniesiar - niestety to jest przykre i dołujące, ale ja sobie tłumacze to tak, ze jak bardziej wyczekane tym bardziej pokochane przez nas i moj M dzisiaj mi sie przyznał, ze jego to tez dołuje (pierwszy raz powiedział), ale jakos dzisiaj sie podnosze i mowie, mimo, ze ten cykl moze byc spalony będą kolejne mam nadzieje udane.

reklama
dobrze jest Pajka....masz malutki dzis spadek (tak jak w zeszlym cyklu) wiec moze dzis bedziesz miala owu. jesli tak to fajowsko trafiliscie z serduszkowniem

Hej dziewuczki:-)
ja mam doła dwa dni temu dowiedziałam sie , ze kumpela jest w ciazy udało im sie za pierwszym razem. Ciesze sie z ich szczescia, ale zdołowało mnie to dlaczego my tez nie mozemy sie juz cieszyc:-:)-(wczoraj sie tak popłakałam, ze moj M nie umiał mnie uspokoic tylko przytulał:-(
mnie tez jest za kazdym razem przykro jak sie dowiaduje, ze ktoras zaciazyla pomimo, ze tez sie ciesze... mam nadzieje, ze wam sie w tym cyklu uda...

Hejka dziewczynki niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: test nie pokazał 2kreseczek, jestem wściekła ,zdołowana ,obojętna na cały świat,:-:)-:)-:)-:)-(nie wiem skąd brać siły na kolejne próby.:-:)-:)-:)-(
przykro mi kochana... ja nie zdazylam zrobic testu w piatek:-:)-(

dobrze jest Pajka....masz malutki dzis spadek (tak jak w zeszlym cyklu) wiec moze dzis bedziesz miala owu. jesli tak to fajowsko trafiliscie z serduszkowniem

Powiem Ci, ze nawet objawow owulki nie mam wiec mysle, ze to nie dzis, ale zamierzamy serduszkowac teraz codziennie ;-) az sił nam zabraknie:-D a co tam przyjemnosc trza miec :-) a wszystkiego pewnie sie dowiem we wtorek

Gosiu trzymam za Ciebie kciuki:-) w ogole za wszystkie staraczki.Ide robic soczek :-)

Przykro mi bardzo kochana.
Bardzo mocno trzymałam kciuki i wierzyłam że się uda.
Trzeba walczyć dalej i nie wolno ci się poddawać.
Aga może powinnaś zmienić klinikę i lekarza?
Czasami to pomaga.
Trzymaj się cieplutko.

Lolitko trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało - żeby Wam się udało;-)

Pajeczko chyba większość z nas wie co wczoraj przeżyłaś:-(, znamy to uczucie dobrze. Wyobraź sobie co my będziemy czuć wtedy jak już zajdziemy;-)

Aga27 przykro mi, naprawdę przykro, przytulam Cię mocno!! pamiętaj, że nie możemy się poddawać, jeszcze będzie dobrze;-)

Panuje tu takie baaaardzo mądre hasło NOWY CYKL NOWE SZANSE :-D Więc dziewczęta starajmy się żeby przyszły cykl należał do nas!!!!!!!!!!

Pajeczko chyba większość z nas wie co wczoraj przeżyłaś:-(, znamy to uczucie dobrze. Wyobraź sobie co my będziemy czuć wtedy jak już zajdziemy;-)

Wiesz najgorsze jest to, ze ja sie nie chce spotykac z tymi znajomymi nie wiem nie teraz po rpostu nie moge :-(nie moge słuchac o dziecku. Te dziewczyny co zaszły w ciążę się cieszą i mówią o dziecku a takie staraczki jak my cierpimy i nie mamy ochoty tego słuchac:-(
moze kiedys bedzie mi lzej , ale napewno nie teraz

Pajeczko ja tez tak miałam z moją dobra koleżanką. Jak mi powiedziała to myślałm, że padę, ona nawet jeszcze nie myślała, że chciałaby zajść - ale wtedy spoko. Rozwalił mnie jej sms o terminie porodu i tym, że jest w 6 tygodniu - zaczęłam ryczeć jak głupia. Niedawno powiedziała (ma problemy z facetem i wogóle), że prościej by było jakby nie była w ciąży. Odpowiedziałam, że ja bym zrobiła dosłownie wszystko żeby w niej być. O ironiooooooo
Nigdzie nie jest zapisane, że życie bywa sprawiedliwe i proste:-(
Pajeczko musimy wierzyć, że nam się uda!!!!!!!!!!! Nie ważne co się jeszcze wydarzy, musimy wierzyć i mieć nadzieję!!!!!!

Tak sobie myślę drogie Koleżanki, że ta nasza @ jest dobrze pomyślana!! Wyobrażacie sobie co by było gdybyśmy w jednym czasie wszystkie miały @. Kto by nas wtedy wyciągał z tego ogromnego doła!! Pamiętam jak ja byłam w kiepskim nastroju - wtedy pojawiły sie dobre duszki:tak: i za to Wam dziękuję!!!!!!!!

Hej!
Dawno mnie tu nie bylo...widze sporo nowych staraczek :-)

dziwczyny mam pytanko,przez jeden cykl bralam clo 1/2 tabl. przez 5 dni. to doprowadzilo do 30mm pecherzyka,ktory nie pekl.slyszalam,ze clo dziala jeszcze przez kolejne cykle,nawet jak sie go nie bierze.czy to mozliwe,zeby w tym cyklu sytuacja sie powtorzyla pomimo tego,ze clo juz nie biore??
moje pytanie wzielo sie stad,iz z testow owulacyjnych wychodzi,ze kreska testowa jest coraz slabsza...albo jest wciaz tak samo slaba,ciezko okreslic jak test juz wyschnie...dodam,ze mam dzis 16 dc...a skoku temp.nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Dawno mnie tu nie bylo...widze sporo nowych staraczek :-)

dziwczyny mam pytanko,przez jeden cykl bralam clo 1/2 tabl. przez 5 dni. to doprowadzilo do 3mm pecherzyka,ktory nie pekl.slyszalam,ze clo dziala jeszcze przez kolejne cykle,nawet jak sie go nie bierze.czy to mozliwe,zeby w tym cyklu sytuacja sie powtorzyla pomimo tego,ze clo juz nie biore??
moje pytanie wzielo sie stad,iz z testow owulacyjnych wychodzi,ze kreska testowa jest coraz slabsza...albo jest wciaz tak samo slaba,ciezko okreslic jak test juz wyschnie...dodam,ze mam dzis 16 dc...a skoku temp.nie bylo

Podobno tak jest, ale u mnie sie nie sprawdziło. Ja brałam przez 3 cykle a jednaj jak odstawiłam owulki nie miałam więc niestety nie jest to regułą a na clo reagowałam pięknie. Lekarz nie dał Ci pregnylu na pęknięcie??

Do góry