reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się:tak:

kurcze jak ja wczoraj zmarzłam. Byłam u mamy i wyobrazcie sobie, ze w tym śniegu szłam w balerinkach :-D koszmar jakis przemokłam a dzisiaj chora jestem :wściekła/y:

Nektarynko przytulam, widziałam na wykresie, ale głowa do góry i nie poddajemy się;-)
Ja we wtorek kolejny podgląd więc zobaczymy czy zioła działają. Jednak od 3 dni bolą mnie jajniki, a słyszałam, ze na endo tez dobry jest wiesiołek...
U mnie tempka cosik dziwna "śmierdzi" mi to na cykl bezowulacyjny znowu!

Pajka.. spokojna glowa.. wszystko przed Tobą.. nastaw sie teraz na owu dopiero oklo 16dc.. a nawet 18dc.. w pierwszym cyklu z ziolami owu jest bardzo szybko..

a ja juz głowe powoli do gory podnosze po pozazce

Ostatnia edycja:
w sumie racja.. tylko czemu smutek z braku sukcesu.. tak bywa.. dość użalania się nad sobą.. trzeba wziąć się w garść.. az M rano zapomnial ze jak mam @ to nie mierze i podawał termometr

reklama
Pajka.. spokojna glowa.. wszystko przed Tobą.. nastaw sie teraz na owu dopiero oklo 16dc.. a nawet 18dc.. w pierwszym cyklu z ziolami owu jest bardzo szybko..

a ja juz głowe powoli do gory podnosze po pozazce

Ja sobie dałam czas do konca tego roku, a potem sie zastanowimy co dalej.
Nektarynko a jak długo Wy sie staracie?? My teraz 1 rok i 1 miesiac sie staramy. A na razie jestem spokojna bo awans w pracy dostałam wiec zbytnio mi sie nie spieszy. Poza tym miałam dzisiaj sen, ze miałam noworodka i całą noc nie przespalismy i wstałam rano i mowie o mamo dobrze, ze to tylko sen:-D

Lolitka ma racje

Do góry