reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie ja wieczorową porą.Pogoda do dupy,juz w niektórych miastach blizej mnie spadł snieg masakra:szok:Dlatego dzisiaj umówiłam sie z mama i pomogła mi wybrac płaszczyk zimowy,bo juz trzeba nosic tak zimno brrr.Super jest nawet po ciazy moge go nosic:tak:Pozdrawiam wszystkie dziewczynki starsze i te nowsze;-)

Kochana dobrze, że "zrobiłaś" sobie przyjemność, oczami wyobraźni widzę, że płaszczyk leży na Tobie suuuupcioooo:tak:
Pozdrów dzisiusia od cioci Ani;-)

reklama
Kochana dobrze, że "zrobiłaś" sobie przyjemność, oczami wyobraźni widzę, że płaszczyk leży na Tobie suuuupcioooo:tak:
Pozdrów dzisiusia od cioci Ani;-)

Dziekuje pozdrowiłam;-)A jak sie dowiem mam nadzieje ze juz za 2 tyg czy bede miała chłopaczka czy dziewczynke to kupie maluszkowi ciuszki,dzisiaj widziałam naprawde came cudenka za niskie ceny:tak:

Witajcie...
Jestem tu nowa,,,Staramy sie z mezulkiem o dziecko, ciagle pod goreczke a to nieregularne miesiaczki a to zawsze cos! Wyregulowalam miesiaczki , zaszalelismy w tym miesiacu...
Ostatni okres mialam 14 wrzesnia! wczoraj zrobilam test (bobo test strumieniowy) wyszly 2 kreseczki jedna blada ale widoczna okiem:) zrobilam go popoludniu!!!! dzisiaj zrobilam rano pre test plytkowy wyszedl negatywny, popoludniu zrobilam bobo test plytkowy i tez negatywny ...juz zglupialam!
poszlam na bete wyniki jutro...Boje sie tak duzo nadzieji zrobilam sobie tym testem..
Wysylam link testu...
Pozdrawiam serdecznie

http://img379.imageshack.us/img379/803/dsc06541.jpg

Witajcie...
Jestem tu nowa,,,Staramy sie z mezulkiem o dziecko, ciagle pod goreczke a to nieregularne miesiaczki a to zawsze cos! Wyregulowalam miesiaczki , zaszalelismy w tym miesiacu...
Ostatni okres mialam 14 wrzesnia! wczoraj zrobilam test (bobo test strumieniowy) wyszly 2 kreseczki jedna blada ale widoczna okiem:) zrobilam go popoludniu!!!! dzisiaj zrobilam rano pre test plytkowy wyszedl negatywny, popoludniu zrobilam bobo test plytkowy i tez negatywny ...juz zglupialam!
poszlam na bete wyniki jutro...Boje sie tak duzo nadzieji zrobilam sobie tym testem..
Wysylam link testu...
Pozdrawiam serdecznie

moja koleżanka niedawno miała identyczny problem co Ty,zrobiła betę i ciąży nie ma niestety :-( testy z rana sa bardziej wiarygodne,ale kto wie ;-)mam nadzieje że u Ciebie będzie odwrotnie i beta będzie wysoka

reklama
mój m. ma +++, gin powiedział, że jeżeli badanie sie powtórzy to okaże się, że bez inseminacji się nie obędzie. :no: co do ++ to jest na pewno lepiej niż u nas
tylko nam tych wyników lekarz nie interpretował... ech co za los

Witajcie...
Wysylam link testu...
Pozdrawiam serdecznie

nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam ,że ten bobo test strumieniowy jest jakiś felerny, pokazuje czasem coś czego nie ma... ale życzę żeby u Ciebie było inaczej!

słyszałam ,że u was Lolitka to ekspertka, jakbym mogła prosić o jej wypowiedz odnosnie tej lepkości nasienia byłabym wdzięczna

Do góry