reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

elexi!!!!ja bym Ci radziła wstrzymać się z dzidziusiem!!!!!wiesz każda z nas inaczej przechodzi ciążę!!!!!!mdłości ,zawroty głowy,senność,roztargnienie itd.to wszystko będzie zle wpływać na Twoją naukę i przez to wszystko na fasolkę!!!!!!!!
pozdrowionka!!!

reklama
Taki teraz okropny okres przeziębień. Mam pytanie jak się leczyć jak spodziewasz się, że fasolka może już być? Wykluczona większość leków, co robić? Samą wiataminą C to chyba nie da rady?

Na razie łykam witaminy i leżę. Piłe też malinową herbatkę choć trochę ze strachem bo gdzieś wyczytałam, że napar z malin może wywołać wcześniejszy poród ale w tym czasie to chyba nie jak myślisz?

Hej dziewczyny!!
Powiecie-nowy wątek-kolejny....
Ale wymieniając się ze znajomymi opiniami na temat tego forum stwierdziłysmy, że często tu zaglądamy. Niby nic nadzwyczajnego-a jednak!!
Otóż bardzo chciałybyśmy zajść w ciążę-do każdego wóżka zaglądamy ze łżami w oczkach, a tu na ciążę długo się nie zanosi-bo albo jesteśmy same, albo bardzo zapracowane i uczące się i jak to modnie się ostatnio mówi-przyjdzie na to czas.
Ale może zagląda tu więcej takich osób jak my!!
Jeśli jesteście to chętnie powymieniamy się swoimi spostrzeżeniami i nie tylko!!
Pozdrowionka!!

no tak... dużo jest takich dziewczyn o których piszesz... dodam jeszcze że nawet jak jest z kim to czeka się do ślubu z obawy przed opinią otoczenia... bo co powiedzą inni... problem się zaczyna wtedy gdy chcemy i to koniecznie już... to wtedy jakoś tej ciąży nie widać...

reklama
witam!
tak jak kazda z was chcialabym bardzo zajsc w ciaze :(ale jak do tej pory nic...staramy sie od maja i jak narazie to wydaje mi sie ze to bardzo dlugo :(....powoli juz trace nadzieje :( :( :(

Do góry