reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej Dziewczyny!!!
Dołączam się do opinii Moniki3 że jesteście bardzo dzielne.
Mam nadzieję, że te lata starań w najbliższym czasie przyniosą dłuuugo oczekiwane rezultaty.
Powiem Wam szczerze-podziwiam Was!! Że te lata nie zmniejszają nadziei i że żyjecie pełnią życia!!
Ale jestem pewna, że pokolei będziecie zamieszczać swoje teściki. Elżbietko-może Ty już niedługo??
No a ja do Was dołączę może koło lipca??
Pozdrawiam Was gorąco!!

Cześć Monika3 tak chcę poczekać do lipca-może czerwca, żeby było już po stresach związanych z obronami. No i muszę być całkiem wyleczona na te jajniki itp. A TY od kiedy się starasz??

Tak naprawdę staramy sie od tego cyklu...wiesz Agatku z tymi ceregielami typu mierzenie tempki, obserwacja śluziku... ::) ;)

Ale od jakiegoś roku nie uważaliśmy, nie zabezpieczaliśmy się a nie udawało się...przeraża mnie to ale moja gin narazie kazała mierzyć tempkę żeby coś mogła powiedzieć na ten temat...

A Tobie życzę pięknej wpadeczki...tak jest chyba najlepiej ::)

Wiesz-jeszcze nie wiem jak to jest z tym mierzeniem temperaturki, ale jakby co-to zgłoszę się do Was i bedzie oki!!
A czytałam że @ przyszła-nie przejmuj się, nie stresuj-ponoć najlepiej nie mysleć i samo wychodzi (tzn nie do końca samo-bo potrzeba trochę przyjemnego wysiłku ;) ;) ;) ;)) ale będzie oki!!!!!
MONIKA3 główka do góry!! I dosyć płakusiania!!

Dzieki Agatek za pocieszenie :)

Popłakać to sobie jeszcze pewnie poplacze w domku ::) a co do nie myslenia a fasolce to racja ale jak to zrobić ???
Właśnie myślałam że zaczniemy remont łazienki to zajme sie czyms pożytecznym ::) i może nie będe tyle myśleć o dzidziusiu...

Muszę pogadać z mężem o moim chytrym planie... ;)

Nie płakusiaj juz w domciu!!
Masz rację, zrób remont łazienki, bo jak za miesiąc okaże się , że bedzie dzidzia to nie będzie funduszy, możliwości itp. No i te pare tygodni szybciej zleci!!
Zobaczysz, zanim się obejrzysz a na Twoim teściku będą II krechy!!!!

Witam, my staraliśmy się o dzidzię ponad pół roku, (wiem, że to niewiele dla niektórych z was), a ciąża "przyszła" w miesiącu kiedy znalazłam pracę i w ogóle o tym nie myślałam - po prostu nie miałam głowy i chyba coś się we mnie odblokowało. Teraz jestem w 36 tygodniu ciąży i czekamy na Natalkę;) Czego i wam życzę - główki do góry.

reklama
Hej Mag27 - wielkie gratulacje z okazji juz niedlugiego rozwiazania!! no i witamy na forum bo chyba rowniez jestes Nową osóbką!!

Do góry