reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Aga 27 trzymamy dzisiaj mocno kciuki:happy:
Odezwij się po transferze.
KAROLA.DE jestem po transferku , zostały podane 2mrozaczki i mam nadzieję że chociaż jeden z nich zostanie z nami ,a jeśli zostały by dwa to już chybabym oszalała ze szczęścia:tak::tak::tak:
Mój nastrój jest kiepskawy więcej leku i strachu że się nie uda niż nadzieii, choć mężuś mnie pociesza żebym się nie martwiłą na zapas i że dzisiaj to napewno jestem w ciązy w końcu są we mnie dwie 5 dniowe fasoleczki;-);-);-)i w sumie ma rację oby tylko tam zostały:tak:
Najgorsze dla mnie jest to że i po inseminacjach i po wcześniejszym IVF zawsze mam wrażenie że coś ze mnie leci, podobno to normalne i tak jest zawsze ale nie czuje się z tym dobrze bo odrazu mam myśl że to co zostało podane wyleciąło, i tłumaczenia lekarza choć sesnownie mówi nie poprawiają mojego samopoczucia.
Zmykam poleniuchować pozdrawiam dziewczęta:tak:

reklama
Aga27 trzymam kciuki jak tylko można mocno:tak:. Jesteś teraz naszą nadzieję, że się uda i zostaniemy mamusiami. Czad byłby jakby była to ciąża bliźniacza - już widzę to szaleństwo nieprzespanych nocy;-). Trzymam kciuki!!!

Tak wogóle to witajcie Kochane, jakoś tu pustawo:-(

Nie byłam u lekarza bo dostałam @ no ale cykl trwal tyle ile poprzednio czyli 33 dni wiec mysle, ze chyba ten tez mogl byc bezowulacyjny albo owulka wcale nie byla 11 cd przy dwoch dniach mialam objawy owulki w 10 dc i w 19 dc i pasowalby ten 19 dc
ale jakos mnie to juz nie denerwuje wspieral mnie moj M wiec jest dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga

Trzymam bardzo mocno kciuki. Blastusie sie przyjmuja dosc czesto:tak:
Ja tez juz niedlugo - dzisiaj 6 dzien stymulki i punkcja chyba w wtorek nastepny

reklama
Do góry