reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wiesz moze dlatego, ze brałam ją krótko :-( bo zapomniałam pare razy i potem stwierdzilam , ze nie warto... Jutro się wszystko okarze. Jeżeli lekarka bedzie za tym, zebym zrobiła bete to pojde we wtorek na badania. Ja przynajmniej juz teraz nie mam nadziei, ale nie bede Was tutaj swoją osobą dołowała:-(

Nie wolno Ci nawet tak myśleć!!!

Każda, której już troszkę czasu zajmuje staranie o największy cud na świecie, to wie co oznacza @ - każdej z nas zdarzają się upadki i doły. Wiem i to nadzwyczaj dobrze jak się czujesz (nie wiem czy wspominałam ale od 3 lat nie stosujemy zabezpieczeń, a od 10 cykli walczymy na maxa - lekarze, badania itp.)

Więc baaardzo dobrze wiem co przeżywasz. A jestem tu dziś tak na prawdę to ze względu na Ciebie, rano zajrzałam, bo miałam nadzieję na dobre wieści, a teraz zaglądam po to by podtrzymać Cię na duchu.

Jesteśmy tu w końcu po to by razem przezywać nasze wzloty i upadki!!!

Trzymaj sie i nie uciekaj od ludzi na prawdę Ci życzliwych i wiedzących co czujesz, jeśli masz chęć się pożalić, popłakać -to ja zawsze chętnie Cię wysłuchm.

Przytulam!!!

Nektarynko moze byc jeszcze tak, ze w ogóle nie mialam tej owulki wiec nie ma fazy lutealnej wiec bedzie długo trwał cykl:-(Jutro zobaczymy czy dostane cos na wywołanie @ czy bede musiala brac znowu luteine.
Pajka, ja cały czas trzymam kciuki, żeby to jednak był ten szczęśliwy traf!
Nie jestem w temacie aż tak bardzo jak niektóre z Was, więc poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy temperatura nie wzrasta po owulacji? tzn. chodzi mi o to, że skoro masz wysoką od jakiegoś czasu, to chyba jednak była owulacja, a nie że sobie ot tak temperatura wzrosła i utrzymuje się wysoka.
Mam ogromną nadzieję, że ten spadek tuż po owulce, o którym dyskutowałyśmy jakiś czas temu i trochę dla zartu wspomniałam, że może to implantacja, mam nadzieję, że się okaże, że miałam rację!
Pajka, na pewno wiesz, że te testy z moczu jeśli potwierdzą ciążę, to znaczy, że ciąża jest, ale jeśli jej nie potwierdzą, to nie znaczy, że ciąży nie ma... :tak:
Tego się trzymajmy póki co i może faktycznie po pierwsze zrób betę, a po drugie skonsultuj się jednak z ginem, bo gdyby miało się okazać (odpukać), że ta sytuacja nie wynika z ciąży tylko z jakichś problemów zdrowotnych, to też lepiej wcześniej to wykryć i wyleczyć, żebyś szybciutko mogła wrócić do starań.
Nie puszczając kciuków uciekam zagłębiać się w swój ból głowy i takie tam.
Buziaki dla wszystkich ;-)

Witam,wieczorowa porą ;-)

Dziewczyny, czy Wy tez tak macie, że dzień lub dwa dni po owulacji, bardzo Was boli brzuch jak an @ bo mnie to martwi, muszę wtedy łykać nospę i później już mniej boli, ale aż do @ :-(gin.nie wie od czego to może być :confused2:

reklama
Do góry