reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Aga27 trzymam kciuki jak tylko można mocno:tak:. Jesteś teraz naszą nadzieję, że się uda i zostaniemy mamusiami. Czad byłby jakby była to ciąża bliźniacza - już widzę to szaleństwo nieprzespanych nocy;-). Trzymam kciuki!!!

Tak wogóle to witajcie Kochane, jakoś tu pustawo:-(
Aniu dzięki za kciukasy.:-)Oczywiście ja trzymam za Ciebie i za wszystkie staraczki:tak::tak::tak: Wiesz jak ja marzę o takim czadzie , nieprespane noce jak dla mnie mega śpiocha byłyby wielkim cudem;-)

Aga

Trzymam bardzo mocno kciuki. Blastusie sie przyjmuja dosc czesto:tak:
Ja tez juz niedlugo - dzisiaj 6 dzien stymulki i punkcja chyba w wtorek nastepny
Lolitko kochana wiec we wtorek będę trzymać kciki za udaną punkcję oby pobrali od Ciebie duzo super jajeczek;-);-);-)i obyś zniosła ją dobrze .Ja po obydwu resztę dnia spędzałam leżac i śpiąc, bo kiepskawo się czułam:-(Ale przecież nie każda tak ma:tak:
Mam nadzieję że uda wam się zafasolkować za pierwszym razem:tak:
Pozdrówka

Mnie nerwy nosza bo mi dzis podali poziom estradiolu i jest 1.7. I mowia ze to OK ??? Nie wiem czy moga byc rozne miary czy jak bo u nas w Polsce taki poziom kwalifikuje sie do przerwania stymulki

Hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było, niestety nie znam wszystkich staaczek.Chcialam się tylko przywitac i zyczyc szybkiego zafasolkowania:-)
Ja nadal w dwupaku. Lekarz powiedział, że nie widać oznak porodu, więc pewnie spokojnie do końca października wytrwam z brzuchem:-)

Wszystkim dziewczynkom, kórym nie udało się w tym cyklu zyczę aby następny był baaardzo owocny;-)

Mnie nerwy nosza bo mi dzis podali poziom estradiolu i jest 1.7. I mowia ze to OK ??? Nie wiem czy moga byc rozne miary czy jak bo u nas w Polsce taki poziom kwalifikuje sie do przerwania stymulki

Lolitko ja się nie znam na tym ale tryzmam za ciebie mocno kciuki.
Tyle drogi już przeszłaś więc wierzę że wszystko pomyślnie się zakończy i uda za pierwszym podejściem.
Jesteś młoda, zdrowa cykle jak w zegarku więc musi być dobrze.:happy:
Aga za ciebie też trzymam:)

reklama
Lolitko ja się nie znam na tym ale tryzmam za ciebie mocno kciuki.
Tyle drogi już przeszłaś więc wierzę że wszystko pomyślnie się zakończy i uda za pierwszym podejściem.
Jesteś młoda, zdrowa cykle jak w zegarku więc musi być dobrze.:happy:
Aga za ciebie też trzymam:)
Hejka Lolitko ja choć przechodziłam stymulacje to nie do końca się dobrze w tym orientuje, ale wiem że czas stymulacji zależy od tego jak reagujesz na leki. Ja reagowałam na nie dobrze a nawet bardzo dobrze wiec symulacja ani przy pierwszym ani przy drugim podejściu nie trwała tyle ile było założeniem lekarza że będzie. Wiec skoro Ci mówią że OK to najlepiej im wierzyć:happy:tak wiec kochana trzymam kciuczki wszystko będzie dobrze:tak:
Karola dzięki za kciukasy, naewno się przydadzą :tak::tak::tak:staram się tak myśleć i ciągle sobie tak powtarzam ,ale przy tej próbie jest już mi mega ciężko a jeszcze się naczytałam że na Starynkiewicza wyników zakończonych sukcesem jest niewiele :-:)-:)-(ale moze ja będę tą jedną z niewielu którym tam pomogli. Strasznie shizuje tak bardzo sie boje kolejnej porażki:-(

Do góry