reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie byłam u lekarza bo dostałam @ no ale cykl trwal tyle ile poprzednio czyli 33 dni wiec mysle, ze chyba ten tez mogl byc bezowulacyjny albo owulka wcale nie byla 11 cd przy dwoch dniach mialam objawy owulki w 10 dc i w 19 dc i pasowalby ten 19 dc
ale jakos mnie to juz nie denerwuje wspieral mnie moj M wiec jest dobrze
Pajka ja ostatnie cykle miałam 33 dniowe i z moich obserwacji owu miałam z 18 na 19 dzień cyklu a ostatnio mi to G potwierdił monitoringiem :tak:
Może zrób monitoring łacznie z mierzeniem temperatury

Aga

No ja wlasnie nie wiem czy dobrze reaguje na leki czy nie. Wogole nic nie czuje, ani pracy/ani bolu jajnikow. Zawsze dziewczyny pisza ze czuja - a u mnie nic. Pierwsze usg mam dopiero w 10dniu stymulki wiec bardzo pozno. Martwie sie tym bo nie wiem jak reaguje, nic nie widzialam jeszcze. Dopiero w piatek na usg

ICSI robie w Danii - i tutaj maja inne procedury co mnie wkurza, bo mysle ze sa niestety gorsze niz nasze polskie

Ola....

W nastepnym tygodniu mam punkcje ale kiedy dokladnie to wiem. Bedzie wiecej wiadomo po usg w piatek
Martwie sie tak jak napisalam wyzej

Ola....

W nastepnym tygodniu mam punkcje ale kiedy dokladnie to wiem. Bedzie wiecej wiadomo po usg w piatek
Martwie sie tak jak napisalam wyzej
Lolitko nie zamartwiaj sie , to w niczym nie pomorze;-)a jak piszą dziewczyny pozytywne nastawienie pomaga, mówię tak choć ja sama ostatnio nie mogę się jakoś pozytywnie nastroić:-(
Staram się sobie przypomnieć jak to było przy moich stymulkach ale nie kojarzę żebym aż tak bardzo coś odczuwała, jedyne co zapadło mi mocno w pamięć to fakt że przy stymulce miałam mocno powiększone piersi i były one cieplutkie:tak::tak::tak:
Kochana będzie dobrze:tak:tego się trzymajmy:tak:

Pajka ja ostatnie cykle miałam 33 dniowe i z moich obserwacji owu miałam z 18 na 19 dzień cyklu a ostatnio mi to G potwierdił monitoringiem :tak:
Może zrób monitoring łacznie z mierzeniem temperatury

U mnie z tego wynika , ze miała owulke później niz pokazuje FF. Wtym cyklu planuje pomiar+monitoring zobaczymy. Jakis powod musiał byc tego, ze tak to sie rozciągnęło. Poza tym nie zawsze jest tak, ze tempka mowi prawde, u mnie wiele razy juz "sklamała" i napewno nie jest to 100% jeżeli chodzi o owulke, szczegolnie, ze w tych dniach testy owulacyjne wyhodziły negatywne, a w czasie okolo 18/19 dc juz nie spawdzalam a tez mialam objawy owulacyne i sluz siagnacy. Tylko tempka była inna.

Lolitko trzymam mocno kciuki ;-)

Dziękuję za ciepłe słowa :-)

Dzień dobry! Bardzo mało Was odiwedzam ostatnio

Pajkaa - przykro mi z powodu @:no:

Lolitko - ja wierzę, że Ci sie uda - niestety nie znam się na wynikach tego progesteronu - czemu mieliby przerywać stymulację????
Trzymam kciuki za usg w piątek:tak:

Pozdraiwam wszystkie staraczki

Anus

Nie przerywaja stymulacji - estradiol niby jest dobry. Moj problem w tym ze nie mam usg - a to wplywa na to, ze oni nie do konca optymalizuja stymulke tylko leca tasmowo:-(

reklama
Witam Wszystkie Laseczki,nie było mnie tutaj,bo jechałam w niedzieke na pogotowie,miałam okropne bóle brzucha,lezałam na patologi do dzisiaj a o 12tej miałam juz wypis,robili mi badania i usg i jest wszystko w porzadku z dzidzia:tak:Dali mi nospe i jakas witaminke i jest teraz ok:tak:Mówili ze mi sie macica rozsciaga,a ze ja mam ciasniutka to takie bóle moga sie czesto pojawiac.Gdyby było cos nie tak to po 7 dniach mam sie zgłosic do mojego lekarza.

Do góry