reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się Pajeczko aż gęsiej skórki dostałam jak poczytałam że testujesz i wszystko na to wskazuje czekam z niecierpliwością na wynik ja testowałam wieczorem i miałam 2 kreski ale to 3 lata temu POWODZENIA:)

No u nas w końcu grzeją i jest cieplutko,jutro wraca synuś był u babci cały tydzień bo chora byłam ale już dochodzę do siebie jutro 16dc i zaczynam brać luteine tempy nie mierzyła ostatnio bo byłam chora to i tak nie było by wiarygodnego odczytu a teraz luteina to i tak pewnie będzie przez nią zawyrzona chyba ???????Pozdrawiam i miłego wekendu wszystkim paniom zyczę :-)

reklama
Witam was dziewczyny:)
Mam takie małe pytanie,od prawie 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne,chciałam odstawić je na początku roku aby móc przez kilka miesięcy oczyścić organizm i zacząć starać się o rodzeństwo dla naszego synka lecz niestety wyskoczyły mi na nogach (prawdopodobnie od ciągłej pracy na nogach,wyczytałam także że od tabletek antykoncepcyjnych,ciepłych kąpieli itd.)takie małe żyłki wyglądające jak pajączki.W najbliższym czasie mam zamiar usunąć to laserowym zabiegiem,zastanawiam się tylko gdzie ,czy w Polsce czy w Anglii gdzie obecnie mieszkam.W takim związku tabletki odstawię szybciej,ponieważ boję się że właśnie przez nie mogę nieć pajączki na nogach.Moje pytanie brzmi jak reagowały wasze organizmy po odstawieniu tabletek bo nie wiem czego się spodziewać,nie będę ukrywała że tabletki były dla mnie bardzo komfortowe i bezpieczne.
Pozdrawiam wszystkie:)

Agnieszko u mnie po odstawieniu tabl anty cykle się rozregulowały całkiem. Miłama nawet 39dniowe... i musiałam chodzić na wywoływanie do gina. Na swoim przykładzie moge stwierdzic jedynie ze cykle mogą się pochrzanić :sorry:
Chociaż teraz już ponad rok jak nie biorę tabletek czuje w koncu ulgę i powoli moje cykle się stabilizują. teraz mam średnią 30dniowy cykle :tak:
Powodzeania życzę.

Pajkaa przykro mi kochana przytulam.:no:
Nie bądz smutna wkrótce się uda zobaczysz.
Agnieszka Myślę że spokojnie możesz zamykać naczynka w Polsce,ja zamykałam już dwa razy na twarzy.Lasery u nas są dobre i koszt na pewno niższy niż w UK.
Myslę że te naczynka na nogach to bardziej od pracy niż tabletek ale wszystko jest możliwe:happy:Ja brałam kilka lat tabsy i odstawiłam w sierpniu 2008 cykle miałam od razu normalne i regularne niestety fasolki nadal brak a staramy się o dzidzie już 9 miesięcy.
Pozdrawiam

karola.de dzięki za odpowiedz a jak wyglądał zabieg laserowy i jeśli mogę zapytać to ile Cię kosztował?
W UK takie zabiegi są kosmicznie drogie i dlatego zastanawiam się nad lotem do Pl aby to zrobić tylko jakoś nie jestem jeszcze zdecydowana.

Miłego dnia życzę!

p.s.karola.de nie trać nadziei nie długu zobaczysz swoje ukochane 2 drechy na teście.3 mam za to mocne kciukasy:)

reklama
Bardziej wkur...a mnie fakt, dlaczego nie ma @ znowu cos sie popieprzyło masakra

Robienie testów strasznie przygnębia pewnie lepiej dowiedzieć sie w gabinecie, trzymaj sie Pajeczok na pewno sie w końcu uda ściskam i przytulam głowa do góry myślenie pozytywne dużo daje więc się nie załamywać!!!

Do góry