reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pajka..!!!!! Ty rob testa z popoludniowego moczu.. kurde, co za uparta baba

Lolitko Pajka normalnie mierzy w pochwie.. ale ze wczoraj sie zle czula postanowila dodatkowo dzis zmierzyc takze pod pachą.. i wyniki
pod pachą 36,4 -czyli zdrowa
a w pochwie co widac na wykresie 37,3 skok jak ich malo..a ta wredna baba jeszcze zwleka

reklama
ale zes my w glowie namieszala
no jak w pochwie to ty kuzwa rob tesciora z ranca i nam gadaj. ja stawiam na 96% ze to jest fasolka. taka dluga lutealna byc nie moze....chyba ze masz jakies paskudztwo chorobowe ale mimo to - raczej by sie az tak nie wydluzyla

zdaj raport z ranca no bo sie bede nerwowac twoim wynikiem

Nektarynko wole poczekac do jutra rano ;-) chce miec 100% pewnosci, bo jak wylezie negat to potem sie bede zastanawiala i na nowo nakrecala a tak bede wiedziala na 99% ;-)

gdybys robila po 14 dniach od owu to z rana ale nie po 21!! jesli wyjdzie negatyw bo negatyw.. ale po 21 dniach od owu to popoludniu to juz musi wyjsc pozytywny z dobra krecha.. tak jak to jedna napisala.. nie czekaj do konca pierwszego trymestru z tym testem.. a ja juz sikam po nogach bo chce sie dowiedziec..

Pajka

Nektarynka dobrze mowi. Po 21 dniach to raczej juz nie ma znaczenia kiedy robisz test. Jesli to fasolka - stezenie hcg powinno byc na tyle wysokie ze niezaleznie od pory dnia Ci pokaze wynik wlasciwy

Hejka:-)Ja tylko na chwilke zajzałam,bo mój M jednak jutro wyjezdza i musze sie nim jeszcze nacieszyc:tak:PAJKA nie zwlekaj przeciez ja tez robiłąm pod wieczór i mi wyszły dwie krechy.Trzymam kciuki zeby sie udało a napewno to fasolinka:tak:Pozdrowionka dla wszystkich babeczek;-)

dziewczyny zrobie rano bo nie chce, zeby moj M widzial;-) a jak wstane o 5:30 na pomiar tempki to wtedy pojde;-) a tak bedzie sie dopytywał a jak wyjdzie - to nie chce, zeby wiedzial;-) na raze to mam problem:-(cały dzien mam wibracje żołądka i latam do kibelka:zawstydzona/y:koszmar normalnie.

A zresztą mam stracha testować !!!!

reklama
dziewczyny zrobie rano bo nie chce, zeby moj M widzial;-) a jak wstane o 5:30 na pomiar tempki to wtedy pojde;-) a tak bedzie sie dopytywał a jak wyjdzie - to nie chce, zeby wiedzial;-) na raze to mam problem:-(cały dzien mam wibracje żołądka i latam do kibelka:zawstydzona/y:koszmar normalnie.

A zresztą mam stracha testować !!!!

Niech Ci będzie, tylko z samego rańca nam sie tu zamelduj i zrób od razu zdjecie tych dwóch pięknych kreseczek!!!

Trzymam kciuki!!!!

POWODZENIA!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Do góry