reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie ale mnie rozłożyło. Byłam nawet dziś u lekarza i mam antybiotyk, a niedługo przecież mieliśmy sie starać:-(. Lekarka chciała dać mi L4 ale przecież dopiero tydzień chodzę do pracy bo byłam na L4 trzy tygodnie. Normalnie porażka:wściekła/y:, a na dodatek jeszcze godzinę w pracy muszę siedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mieliśmy jutro z M jechać w góry, a chyba posiedzimy w domku:szok:

Hej dziewczynki :-) Nektarynko chyba mocno trzymałas kciuki, zeby tempka ni poszła w dół :-Dmierzyłam dzisiaj tez normalną tempke, zeby zobaczyc czy dzisiejszy skok nie jest zwiazany z przeziebieniem i miałam 36,4 a tempka w pochwie 37.3 :szok:

Pajka, biegnij po testa. Na pewno wyjdzie mimo iż nie z porannego moczu.
Chyba większość Pań na tym forum jak zaszły w ciążę to miały przeziębienie więc to też możesz potraktować jako objaw :-D I już się nie stawiaj nam tutaj tylko testuj i koniec i kropa! Czeam na te Twoje II bo w przyszłym cyklu chcę zacząć ziółka pić i Twój przykład ma mi i reszcie dodać sił! I nie dysutuj :wściekła/y: heheheh...:-D

Pajka

Kuzwa - testuj no.
A ponadto - czego mierzysz jakies 2 tempki ? Co to znaczy normalna tyle a w pochwie tyle. Gdzie ty zwykle mierzysz tempki ?

A skok moze byc przeziebieniowy - ale przy tak dlugiej lutealnej bardziej stawiam na fasolkowy wiec rob testa no i sie zobaczy

Pajka

Kuzwa - testuj no.
A ponadto - czego mierzysz jakies 2 tempki ? Co to znaczy normalna tyle a w pochwie tyle. Gdzie ty zwykle mierzysz tempki ?

A skok moze byc przeziebieniowy - ale przy tak dlugiej lutealnej bardziej stawiam na fasolkowy wiec rob testa no i sie zobaczy

Nie nie zle mnie zrozumialas :) mierzyłam normalnie o 5:30 jak zwykle w pochwie. Ale chciałam tez zmierzyc normalną pod pachą bo chora jestem;-)
Kupiłam testa, ale musicie sie uzbroic w cierpliwość testowac bede dopiero jutro;-) z ranca.
Tylko, ze ja sie juz dzisiaj lepiej czuje a tempke normalną pod pachą miała własnie 36,4 czyli bardziej osłabienie niz temperatura. Ale podobno pomiary pod pachą a w pochwie to dwie różne sprawy:tak:
Ale powiem Wam jaja :tak: nie chce, zeby moj M wiedzial na razie co i jak dopoki tescior nie wyjdzie, ale byl problem bo ma dzisiaj wolne. Wiec specjalnie nie kupilam kapusty, zeby isc a wiedzialam ze mamy duzo zakupow wiec nie pojdzie ze mną no i udało sie :-) kupilam dodatkowo magnez i sie nie zorientował :-D
No to do usłyszenia do jutra pewnie napisze jak bedzie +, a jak nie to pewnie zaleje trupa;-)

reklama
A wiec 36.4 to prawidlowa tak ? Jesli tak to raczej slabe szanse......choc nic straconego - o ile jest to jednorazowy spadek

Lolitko 36.4 to było pod pachą nie w pochwie :-) w pochwie dzisiaj było 37.3
Gdyby w pochwie było 36,4 to nawet tesciora bym nie kupowała!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry