reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry:-) Witam się nieśmiało, bo dawno nie zaglądałam do Was - troszkę odpoczełam od BB siedząc w krzakach:tak:

a ja na razie muszę staranka zawiesić i się podleczyć, ale nadal będę zaglądać do Was z krzaków - trzymam kciuki za staraczki:-)

Witam Cie Andzia naprawde Cie długo nie było miło ze sie pokazałas;-)

reklama
Dzień dobry:-) Witam się nieśmiało, bo dawno nie zaglądałam do Was - troszkę odpoczełam od BB siedząc w krzakach:tak:

Pajkaa - widziałam, ze wzrost jest i wykresy ładne malujesz;-)

a ja na razie muszę staranka zawiesić i się podleczyć, ale nadal będę zaglądać do Was z krzaków - trzymam kciuki za staraczki:-)

Andziu witam się cieplutko cieszesie, że zaglądnęłaś do nas :-D
No powiem Ci, że sama jestem z siebie dumna bo pierwszy raz podchodze do tego tematu poważnie w sensie , że jestem systematyczna i nawet w weekend wstaje o 5:30:eek: co dla mnie śpiocha i nie pracusia w weekendy jest koszmarem

Aga.. spokojnie nie uciekaj.. czasem są dni lepsze czasem gorsze.. chociaz na sile tutaj trzymac Cie nie bedziemy.. ale moze wniesiesz cos w temat cos nowego.. Ja jestem tutaj od listopada tamtego roku a w zasadzie od stycznia bo jakos listopad/grudzien mialam zawalony robotą.. a ostatnio tez pracuje i zazwyczaj mam czas na forum o tej porze..

Przykro mi, że nikt nie zauważył nowego gościa :( W takim razie nie będę się wciskała w wąskie grono ! Życze stosunkowo udanych stranek

Aga miło ze jestes z nami ja ostatnio tu mało bywam,bo korzystam z pogody której juz niema,ale fajnie jest ze kto nowy u Nas sie pojawia napisz cos wiecej o sobie i nie uciekaj;-)

reklama
Do góry