aania29
Fanka BB :)
Nie przesadzajmy z tymi piersiami
Trza im po prstu tempke oko 37 stopni zapewnic coby sie chlopaki nie pomrozili....
Zrobiłam tak jak mi kazali - poza tym chciałam żeby wyniki były dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przesadzajmy z tymi piersiami
Trza im po prstu tempke oko 37 stopni zapewnic coby sie chlopaki nie pomrozili....
Z jakimi dziewczynami w stalym kontakcie ?
Jak dzwoniłam aby się dowiedzieć w jakie dni pobierają do badania materiał,to też mi pani w cycki kazała schować pojemniczek.Zrobiłam tak jak mi kazali - poza tym chciałam żeby wyniki były dobre
E to luzik jak fajerwerków brak i twój z tobą wytrzymuje.:-)Kochana
Na razie nie narzekam. Spodziewalam sie jakis bajerow, psychozy czy cokolwiek.
Ale jak to moj okreslil - na razie jestem NORMALNA
A moj sam wozil swoich chlopakow - choc cyckow nie mial
Witam cie Nektarynko super że mi pomożesz w takim razie zaczynam mierzenie tempy od dziś i jeszcze mam pytanko mam zioła z tego co czytałam pije się je od pierwszego dnia @ wieczorem jedna łyżeczka na szklankę wody?,zawsze jak mi się spóźnia @ to umieram z bólu jajników nawet nospa nie pomaga we wtorek wizyta u gina mam nadzieje że nie będzie mnie badała troche głupio by mi było.W takim razy Nektarynko czekam na rozkaży CMOK CMOK DZIĘKI:-)
Pajeczko jak tam po wizycie teściów??
Witam się :-)
Olapolap
Współczuje z tym pobieraniem krwi,po takim zabiegu w ciąży to tylko łóżko i dobre jedzenie
Aga27
Kochana mam nadzieje że szybko ci się uda zajść w ciążę,trzymam kciuki.
Długą drogę już przeszłaś i życzę abyś szybko została mamą.
Czasami dobrze jest zmienić lekarza,wtedy jakieś nowe tchnienie wchodzi w człowieka.Fajny pomysł z tą podwójną inseminacją i ta klinika jest w moim mieście,dzięki za ciekawe info dzwoniłam tam bo jak dostanę @ w tym miesiącu to mój M zbada tam żołnierzyki,dobrze że może to zrobić w domu i tylko zawieziemy pojemniczek bo jak go namawiałam aby zrobił to w invimedzie to nie chciał. My nie zabezpieczamy się od 13miesięcy a od stycznia intensywnie staramy.Pewnie wybiorę się wkrótce do tego lekarza zobaczymy po badaniach mojego M.
Pozdrawiam
Olapolap powiem tak radziłam sobie jakoś pisząc pamiętnik, rozmawiając z mężusiem, i moją najserdeczniejszą przyjaciółką ,wymyslając sobie miliony zajęć. Przeglądałam też co jakis czas tutejsze forum , ale nie mogłam sie zebrać żeby cosik napisać ;-)a w końcu się zebrałam napisałam i żałuję że nie wygadywałam sie tu wcześniej , bo powiem szczerze że te wypowiedzi dziewczynna forach naprawdę podnoszą na duchuCieszę się że do was dołączyłam i wierzę że już niedługo napisze wam że się udało:-)Musże tak myśleć bo inaczj sfiksowałabym napewno.