reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochana

Na razie nie narzekam. Spodziewalam sie jakis bajerow, psychozy czy cokolwiek.
Ale jak to moj okreslil - na razie jestem NORMALNA :-D

A moj sam wozil swoich chlopakow - choc cyckow nie mial:)

Kochana

Na razie nie narzekam. Spodziewalam sie jakis bajerow, psychozy czy cokolwiek.
Ale jak to moj okreslil - na razie jestem NORMALNA :-D

A moj sam wozil swoich chlopakow - choc cyckow nie mial:)
E to luzik jak fajerwerków brak i twój z tobą wytrzymuje.:-)
Ja na samą myśl że musiałabym zrobić sobie zastrzyk odlatuję.
Ciekawe gdzie by mojemu kazali wsadzić jak to on by telefonował?:-D

Witam cie Nektarynko super że mi pomożesz w takim razie zaczynam mierzenie tempy od dziś i jeszcze mam pytanko mam zioła z tego co czytałam pije się je od pierwszego dnia @ wieczorem jedna łyżeczka na szklankę wody?,zawsze jak mi się spóźnia @ to umieram z bólu jajników nawet nospa nie pomaga we wtorek wizyta u gina mam nadzieje że nie będzie mnie badała troche głupio by mi było.W takim razy Nektarynko czekam na rozkaży CMOK CMOK DZIĘKI:-)

Olica jesli moge goradzic zaloz konto na
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
i tam wpisuj temperaturki..
tutaj jest instrukcja do FF
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html
i potem ustawisz sobie wykresik w sygmaturce jak ja mam i bede mogla co dziennie zagladac itd..

aby ustawic w sygnaturce jak juz sie zalogujesz i zrobisz wykresik (klikajac po lewej cycles -> start a new cycles i podajesz date kiedy 1dc.. nastepnie
nad kalendarzem jest Home page Setup kliknij
i skopiuj adres z okienka ponizej napisu
Your Charting Home Page Web Address:

jak juz masz skopiowane to wtedy wchodzisz tutaj na gorze jest cos takiego jak Szybkie menu -> edytuj sygnaturke
i tam wklejasz link co wkopiowalas i juz

Jesli chodzi o badania w Lab.. to my oczywiscie w domku i 10 minut nawet nie do lab mamy.. co prawda nie wiozlam tego w piersiach moze to blad ale w rekach..

Pajeczko jak tam po wizycie teściów??:szok:

Jakos dalo sie znieść, ale po ostatnim występku mojej tesciowej nie toleruje jej w poblizu paru cm:wściekła/y: głupia pinda wiecie co mi powiedziala, ze najmądrzejsi są Ci co dzieci nie mają:wściekła/y:cios poniżej pasa tak jakby nie wiedziała, że sie o dzidzie staramy juz troche czasu. Mysmy mieli ten problem, ze chlopakow wiezlismy w zime wiec mysle, ze mogło ich troche odpasc z zimna bo nawet by cycki nie pomogły bo ja niestety tez rozmiar B:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się :-)
Olapolap
Współczuje z tym pobieraniem krwi,po takim zabiegu w ciąży to tylko łóżko i dobre jedzenie:happy:
Aga27
Kochana mam nadzieje że szybko ci się uda zajść w ciążę,trzymam kciuki.
Długą drogę już przeszłaś i życzę abyś szybko została mamą.
Czasami dobrze jest zmienić lekarza,wtedy jakieś nowe tchnienie wchodzi w człowieka.Fajny pomysł z tą podwójną inseminacją i ta klinika jest w moim mieście,dzięki za ciekawe info:happy: dzwoniłam tam bo jak dostanę @ w tym miesiącu to mój M zbada tam żołnierzyki,dobrze że może to zrobić w domu i tylko zawieziemy pojemniczek bo jak go namawiałam aby zrobił to w invimedzie to nie chciał.:no: My nie zabezpieczamy się od 13miesięcy a od stycznia intensywnie staramy.Pewnie wybiorę się wkrótce do tego lekarza zobaczymy po badaniach mojego M.
Pozdrawiam

Co do badania, to u nas wygladalo tak, ze M w domciu zrobil co trzeba (z moja pomoca :szok:), ja potem siup to w wewnetrzna kieszen kurtki, za 5 min w klinice... chcialam oddac... a babka na to - najpierw prosze wypelnic formularze :szok::szok::szok: Bo M nie byl u nich zarejestrowany, wiec musialam go zarejestrowac!!!! No i dopiero pozniej poszlam to oddac jakiejs babce w gabinecie gdzie stalo tego juz troche... Najlepszy byl facet, ktory sie zdziwil jak mnie zobaczyl w TYM gabinecie, a chyba tez przyszedl oddac :szok:

Olapolap powiem tak radziłam sobie jakoś pisząc pamiętnik, rozmawiając z mężusiem, i moją najserdeczniejszą przyjaciółką ,wymyslając sobie miliony zajęć. Przeglądałam też co jakis czas tutejsze forum , ale nie mogłam sie zebrać żeby cosik napisać ;-)a w końcu się zebrałam napisałam i żałuję że nie wygadywałam sie tu wcześniej , bo powiem szczerze że te wypowiedzi dziewczynna forach naprawdę podnoszą na duchu:tak:Cieszę się że do was dołączyłam i wierzę że już niedługo napisze wam że się udało:-)Musże tak myśleć bo inaczj sfiksowałabym napewno.

Wiesz, to cenne, ze masz przyjaciolke, z ktora mozesz porozmawiac. Ona ma dzieci? Ja niestety z nikim 'na zywo' porozmawiac nie moglam, bo nikt z moich znajomych by tego nie zrozumial :-( No i nikt ze znajomych sie nie staral (przynajmniej nie wiedzialam - potem byl szok jak sie dowiedzialam w maju, ze bratowa jest w ciazy). Fajnie, ze trafilas do nas na forum, tu jakos latwiej czlowiek sobie radzi z problemami, bo ma wsparcie osob, ktore przechodza przez podobne meki...
Mam nadzieje, ze na dobre sie u nas zadomowisz :-D Tak, ze zostaniesz nawet po zafasolkowaniu :tak::-D

Do góry