reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochana

Na razie nie narzekam. Spodziewalam sie jakis bajerow, psychozy czy cokolwiek.
Ale jak to moj okreslil - na razie jestem NORMALNA :-D

A moj sam wozil swoich chlopakow - choc cyckow nie mial:)

Kochana

Na razie nie narzekam. Spodziewalam sie jakis bajerow, psychozy czy cokolwiek.
Ale jak to moj okreslil - na razie jestem NORMALNA :-D

A moj sam wozil swoich chlopakow - choc cyckow nie mial:)
E to luzik jak fajerwerków brak i twój z tobą wytrzymuje.:-)
Ja na samą myśl że musiałabym zrobić sobie zastrzyk odlatuję.
Ciekawe gdzie by mojemu kazali wsadzić jak to on by telefonował?:-D

Witam cie Nektarynko super że mi pomożesz w takim razie zaczynam mierzenie tempy od dziś i jeszcze mam pytanko mam zioła z tego co czytałam pije się je od pierwszego dnia @ wieczorem jedna łyżeczka na szklankę wody?,zawsze jak mi się spóźnia @ to umieram z bólu jajników nawet nospa nie pomaga we wtorek wizyta u gina mam nadzieje że nie będzie mnie badała troche głupio by mi było.W takim razy Nektarynko czekam na rozkaży CMOK CMOK DZIĘKI:-)

Olica jesli moge goradzic zaloz konto na
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
i tam wpisuj temperaturki..
tutaj jest instrukcja do FF
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html
i potem ustawisz sobie wykresik w sygmaturce jak ja mam i bede mogla co dziennie zagladac itd..

aby ustawic w sygnaturce jak juz sie zalogujesz i zrobisz wykresik (klikajac po lewej cycles -> start a new cycles i podajesz date kiedy 1dc.. nastepnie
nad kalendarzem jest Home page Setup kliknij
i skopiuj adres z okienka ponizej napisu
Your Charting Home Page Web Address:

jak juz masz skopiowane to wtedy wchodzisz tutaj na gorze jest cos takiego jak Szybkie menu -> edytuj sygnaturke
i tam wklejasz link co wkopiowalas i juz

Jesli chodzi o badania w Lab.. to my oczywiscie w domku i 10 minut nawet nie do lab mamy.. co prawda nie wiozlam tego w piersiach moze to blad ale w rekach..

Pajeczko jak tam po wizycie teściów??:szok:

Jakos dalo sie znieść, ale po ostatnim występku mojej tesciowej nie toleruje jej w poblizu paru cm:wściekła/y: głupia pinda wiecie co mi powiedziala, ze najmądrzejsi są Ci co dzieci nie mają:wściekła/y:cios poniżej pasa tak jakby nie wiedziała, że sie o dzidzie staramy juz troche czasu. Mysmy mieli ten problem, ze chlopakow wiezlismy w zime wiec mysle, ze mogło ich troche odpasc z zimna bo nawet by cycki nie pomogły bo ja niestety tez rozmiar B:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się :-)
Olapolap
Współczuje z tym pobieraniem krwi,po takim zabiegu w ciąży to tylko łóżko i dobre jedzenie:happy:
Aga27
Kochana mam nadzieje że szybko ci się uda zajść w ciążę,trzymam kciuki.
Długą drogę już przeszłaś i życzę abyś szybko została mamą.
Czasami dobrze jest zmienić lekarza,wtedy jakieś nowe tchnienie wchodzi w człowieka.Fajny pomysł z tą podwójną inseminacją i ta klinika jest w moim mieście,dzięki za ciekawe info:happy: dzwoniłam tam bo jak dostanę @ w tym miesiącu to mój M zbada tam żołnierzyki,dobrze że może to zrobić w domu i tylko zawieziemy pojemniczek bo jak go namawiałam aby zrobił to w invimedzie to nie chciał.:no: My nie zabezpieczamy się od 13miesięcy a od stycznia intensywnie staramy.Pewnie wybiorę się wkrótce do tego lekarza zobaczymy po badaniach mojego M.
Pozdrawiam

Co do badania, to u nas wygladalo tak, ze M w domciu zrobil co trzeba (z moja pomoca :szok:), ja potem siup to w wewnetrzna kieszen kurtki, za 5 min w klinice... chcialam oddac... a babka na to - najpierw prosze wypelnic formularze :szok::szok::szok: Bo M nie byl u nich zarejestrowany, wiec musialam go zarejestrowac!!!! No i dopiero pozniej poszlam to oddac jakiejs babce w gabinecie gdzie stalo tego juz troche... Najlepszy byl facet, ktory sie zdziwil jak mnie zobaczyl w TYM gabinecie, a chyba tez przyszedl oddac :szok:

Olapolap powiem tak radziłam sobie jakoś pisząc pamiętnik, rozmawiając z mężusiem, i moją najserdeczniejszą przyjaciółką ,wymyslając sobie miliony zajęć. Przeglądałam też co jakis czas tutejsze forum , ale nie mogłam sie zebrać żeby cosik napisać ;-)a w końcu się zebrałam napisałam i żałuję że nie wygadywałam sie tu wcześniej , bo powiem szczerze że te wypowiedzi dziewczynna forach naprawdę podnoszą na duchu:tak:Cieszę się że do was dołączyłam i wierzę że już niedługo napisze wam że się udało:-)Musże tak myśleć bo inaczj sfiksowałabym napewno.

Wiesz, to cenne, ze masz przyjaciolke, z ktora mozesz porozmawiac. Ona ma dzieci? Ja niestety z nikim 'na zywo' porozmawiac nie moglam, bo nikt z moich znajomych by tego nie zrozumial :-( No i nikt ze znajomych sie nie staral (przynajmniej nie wiedzialam - potem byl szok jak sie dowiedzialam w maju, ze bratowa jest w ciazy). Fajnie, ze trafilas do nas na forum, tu jakos latwiej czlowiek sobie radzi z problemami, bo ma wsparcie osob, ktore przechodza przez podobne meki...
Mam nadzieje, ze na dobre sie u nas zadomowisz :-D Tak, ze zostaniesz nawet po zafasolkowaniu :tak::-D

Do góry