reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Olapolap powiem tak radziłam sobie jakoś pisząc pamiętnik, rozmawiając z mężusiem, i moją najserdeczniejszą przyjaciółką ,wymyslając sobie miliony zajęć. Przeglądałam też co jakis czas tutejsze forum , ale nie mogłam sie zebrać żeby cosik napisać ;-)a w końcu się zebrałam napisałam i żałuję że nie wygadywałam sie tu wcześniej , bo powiem szczerze że te wypowiedzi dziewczynna forach naprawdę podnoszą na duchu:tak:Cieszę się że do was dołączyłam i wierzę że już niedługo napisze wam że się udało:-)Musże tak myśleć bo inaczj sfiksowałabym napewno.
Karola.de wielkie dzięi za wsparcie. Oczywiście będę tzrymała za was kciuczki żeby i wam się szybciutko udało. Napisz jak tam jest w tej klinice Rogiewicza jak już ją odwiedzicie z męzusiem.;-)wydaje mi się że lekarz powinien być spoko, u mnie już złapał dużego plusa tym że odpisuje na meile , choć nie jestem jego pacjentką:tak:

reklama
Karola powiem Ci, ze moj M nie chcial , ale musiał i bardzo był wsciekły bo powiedzial, ze nie ma odpowiedniego miejsca do oddawania nasdienia tylko sie denerwowali sam powiedzial, ze badanie zle wyjdzie bo w takich warunkach sie nie da. Nie wiem jak to wyglada w tej klinice o której piszecie, ale jk moj M oddawał w Katowicach to była masakra.pPotem oddawał w domu, ale wiesz to trza dowiesc najpozniej do 30 minut i tez mial problem, ale na szczescie jakas starsza pani go przepuscila bo powiezial, ze ma material, który zaraz sie przeterminuje :-D
Ogolnie mysmy zawsze robili badanie po wstrzemiezliwosci 3-5 dni i wyniki wychodzily niezbyt dobrze bo moj M mowi, ze to wlasnie na niego zle dzialalo, ze tak długo musial sie powstrzymywac :-) Teraz jak bedziemy robic to napewno nie bedzie to 3-5 dni tylko góra 2 ;-)
A ja dzisiaj umieram z powodu migreny i niestety czeka mnie wizyta teściów ...

Dziewczyny powiem Wam jedno. Gdy mój M dowoził chłopaków do laboru to badanie wyszło bardzo kiepsko, a gdy w klinice to wyło o dużo lepiej. Tak więc polecam w laborze choć wiem, że to może być stresujące;-)

Aania

Witaj
Wieczor moze i zaczynajacy - ale ja konajaca po weekendowych wyprawach. 21.00 i chyba spacki beda uskuteczniane dzisiaj u mnie :-D

Olica czyli wychodzi na moje ze owu mialas bardzo pozno.. polecam mierzenie temperatury od poczatku pomoge Ci zinterpretowac wykres i bedziesz wiedziala kiedy na @ sie nastawiac..

Witam cie Nektarynko super że mi pomożesz w takim razie zaczynam mierzenie tempy od dziś i jeszcze mam pytanko mam zioła z tego co czytałam pije się je od pierwszego dnia @ wieczorem jedna łyżeczka na szklankę wody?,zawsze jak mi się spóźnia @ to umieram z bólu jajników nawet nospa nie pomaga we wtorek wizyta u gina mam nadzieje że nie będzie mnie badała troche głupio by mi było.W takim razy Nektarynko czekam na rozkaży CMOK CMOK DZIĘKI:-)

reklama
Do góry