Aga27 hope
Fanka BB :)
Olapolap powiem tak radziłam sobie jakoś pisząc pamiętnik, rozmawiając z mężusiem, i moją najserdeczniejszą przyjaciółką ,wymyslając sobie miliony zajęć. Przeglądałam też co jakis czas tutejsze forum , ale nie mogłam sie zebrać żeby cosik napisać ;-)a w końcu się zebrałam napisałam i żałuję że nie wygadywałam sie tu wcześniej , bo powiem szczerze że te wypowiedzi dziewczynna forach naprawdę podnoszą na duchuCieszę się że do was dołączyłam i wierzę że już niedługo napisze wam że się udało:-)Musże tak myśleć bo inaczj sfiksowałabym napewno.
Karola.de wielkie dzięi za wsparcie. Oczywiście będę tzrymała za was kciuczki żeby i wam się szybciutko udało. Napisz jak tam jest w tej klinice Rogiewicza jak już ją odwiedzicie z męzusiem.;-)wydaje mi się że lekarz powinien być spoko, u mnie już złapał dużego plusa tym że odpisuje na meile , choć nie jestem jego pacjentką
Karola.de wielkie dzięi za wsparcie. Oczywiście będę tzrymała za was kciuczki żeby i wam się szybciutko udało. Napisz jak tam jest w tej klinice Rogiewicza jak już ją odwiedzicie z męzusiem.;-)wydaje mi się że lekarz powinien być spoko, u mnie już złapał dużego plusa tym że odpisuje na meile , choć nie jestem jego pacjentką