reklama
aania29
Fanka BB :)
Dziś u mnie pogoda o niebo lepsza niż wczoraj - świeci słoneczko ale i tak mi sie nic nie chce...L4 ciąg daaaalszyyy
Pajka, nie chciałabym Cię nakręcać gdyby się okazało, że to nie to, ale myślałaś o spadku implantacyjnym?No własnie mi wizyter odwołali !! i nic sie nie dowiedzialam :-(
a lutke biore od dzisiaj. Troche mnie ylko ten spadek zastanawia:-( ale staram sie byc dobej mysli zobacze jak jutro bedzie tempka wyglądała
Z pewnością normalne.Ta głupia @się pojawiłą choć w ilości trzech kropeczek, wiem że to nienormalne ale mimo wszystko jeszcze łudzę się nadzieją że się udało, choć jak pisałam wcześniej kreseczka wyszła jedna:-(ale póki mnie nie zalewa tak zamierzam myśleć.Czy to normalne????????????
Powiem Ci coś. My jeszcze niby wciąż "odkładamy". Oficjalnie nie ma staranek. Aczkolwiek nie uważamy w 100% i przykładowo w tym cyklu, chociaż ogólnie mało serduszkowaliśmy (jezu, jakoś historycznie mało!!! ) to ponieważ była pewna sytuacja, to ja się zaraz nakręciłam, że może? może??? potem dostałam milion objawów
A teraz kiedy od wczoraj mi już temp. spada (dziś mam 14 dzień fazy lutealnej) i wiem, że jutro już będę miała @ jest mi tak cholernie przykro, że wczoraj już pół wieczora przeryczałam. Bo jak tu nie wierzyć, nie mieć nadziei?
Ciekawe, co go tak popieprzyło ;-)dziś rano mdłości i nic nie mogłam jeść mój organizm jest jakis popieprzony nie sądzicie?
Dziewczyny właśnie byłam dziś rano na pobraniu krwi na toksoplazmozę i cytomegalię (zrobiłam tylko IgG). W poniedziałek lub wtorek będę miała wyniki. Kolejny krok do przodu
Witam dziś piątek u mnie rybka ziemniaczki i kiszona kapustka mniam
R
RiSiA
Gość
Pajka, nie chciałabym Cię nakręcać gdyby się okazało, że to nie to, ale myślałaś o spadku implantacyjnym?
Witam się południowo :-) nie nakręcasz mnie , sama nawet o tym myslalam, ale wydaje mi sie , ze to chyba raczej @ przybedzie :-( dzisiaj bez zmian tempka poczekamy jak sie temat rozwinie...
Nektarynka
kochane spadek inplantacyjny czesto jest ponizej lini pokrywajacej (corevline) i przewaznie miedzy 7-10 dniem po owulacji
a u mnie porąbało temperature.. dzis rano 36,74. zazwyczaj zaczymam przy 36,4 nie wiem co ma o tym myslec..
a u mnie porąbało temperature.. dzis rano 36,74. zazwyczaj zaczymam przy 36,4 nie wiem co ma o tym myslec..
Niby tak... ale tak jak przeglądałam ciążowe wykresy na FF to są i takie, gdzie spadek nie był duży (wciąż powyżej coverline) i nieraz w 5-6 dpo (fakt, że później na wielu wykresach w okolicy 7-9 dnia jest "kolejny" spadek częściej poniżej linii pokrywającej). Ale z pewnością nie ma na to reguły
Pajka a mi się wydaje, że na @ to chyba ciut wcześnie. Bądź dobrej myśli!
Pajka a mi się wydaje, że na @ to chyba ciut wcześnie. Bądź dobrej myśli!
Aga27 hope
Niestety to już pewne @jest i moja wściekłość też. Czytałam coś ostatnio że na tzw "wrogość śluzu " dobrze jest pić kapsułki z olejem z wiesiołka słyszałyście cosik może o tym?Może ktoś to stosował?
Ostatnio myślimy też z mężem o zmianie lekarza, może polecicie nam jakiegś dobrego w Warszawie? Znajoma poleciła nam dr.Rogiewicza z tego co czytałam na necie ma dość dobre opinie,czy wy cosik wiecie na ten temat a może jakiś inny godny polecenia?
Tak mi dzisiaj smutno że nawet moje dzieciaczki w pracy mnie nie rozweseliły choć strały się bardzo:---(
Miłego wieczorku dziewczynki
Ostatnio myślimy też z mężem o zmianie lekarza, może polecicie nam jakiegś dobrego w Warszawie? Znajoma poleciła nam dr.Rogiewicza z tego co czytałam na necie ma dość dobre opinie,czy wy cosik wiecie na ten temat a może jakiś inny godny polecenia?
Tak mi dzisiaj smutno że nawet moje dzieciaczki w pracy mnie nie rozweseliły choć strały się bardzo:---(
Miłego wieczorku dziewczynki
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczynki, ja tylko na chwilke, jutro wyjezdzam , znowu mnie nie bedzie az 3 tygodnie, mam nadzieje ze sie posypia fasoleczki i jak wroce to bedziecie mialy sie czym chwalic!!!! buziaczki :*******:-);-)
Podziel się: