reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dobrze, ze masz to za soba - mnie tak bardzo nie bolalo ale ponoc mialam drozne a wtedy mniej boli...
no i mnie po hsg sie udalo ale potem poronilam :-:)-(i teraz sie zastanawiam czy to badanie jeszcze "bedzie dzialac"??
Tez slyszalam ze jak sa drozne to mniej boli , widac u mnie bylo troche tego skoro tak strasznie bolało....:-(
Gosiu teraz napewno tez będzie u ciebie dzialac , zobaczysz!:tak:

. Ale i tak serduszkoanie było wiec mam nadzieje, ze bedzie ok ;-)
No teraz czekamy, serduszka byly, wiec trzymam kciuki ogromne ;-)

A ja meza wlasnie wyprawilam na wyjazd , wroci w nocy w piatek.... albo w sobote rano..... juz tesknie, ale mam tyle sprzatania i zakupów do zrobienia przed moim wyjazdem ze nie wiem czy mi dni starczy:-)
buziaczki:tak:
Dzis mnie troche jakby jajniki bolą i nie wiem czy to po badaniu czy juz zaczely mnie przed owulką bolec......

reklama
Hmm, w zasadzie nie o jednym rodzaju działalności - po pierwsze, rękodzieło, które sprawia mi mnóstwo przyjemności, a jeśli się da przy jakiejś okazji (typu Boże Narodzenie, czyjeś urodziny itd.) to zhandluję wśród znajomych. Rękodzieło dość obszerne ;-)biżuteria, różne ozdoby... chciałabym to po prostu zalegalizować i otworzyć sobie nowe rynki zbytu. Nie utrzymam z tego całej rodziny, ale to zawsze jakiś grosz.
Po drugie - zajmuję się trochę grafiką komputerową i prawdę mówiąc chyba z tym najbardziej chciałabym związać swoją przyszłość. Najchętniej na własnym podwórku.
Ogólnie jestem zboczona pod kątem artystycznym :rofl2:
Po trzecie - jestem święcie przekonana, że przyszłość wszelkiego biznesu to internet, myśleliśmy więc z moim M o sklepie internetowym, ale dzisiaj jest już właściwie wszystko, więc trudno jest się wybić na tle konkurencji, która ma już wyrobioną pozycję na rynku. Mimo to rozważamy kilka pomysłów i pewnie wcielimy coś w życie :tak:
A te wszystkie rzeczy mogę robić w domowym zaciszu i mieć dziecko na oku... chociaż wiadomo, że nie na wszystko znajdzie się wtedy czas :-D ale będąc samej sobie szefem mogę decydować o tym, czy teraz chcę się pobawić z dzieckiem, czy zrobić projekt dla klienta. To duży komfort.

Ciekawe pomysly :tak: Ja tez lubie sie bawic w wytwarzanie roznych ozdobek, ale niestety ciezko z rynkiem zbytu ;-)
Jakos nie mam serca sprzedawac znajomym - raczej oddalabym za darmo :-D Ze sklepem internetowym to masz racje - jest juz tego niestety strasznie duzo... ale moze wlasnie sklep internetowy z wykonanymi przez Ciebie ozdobkami?

Witam dziewczyny:-)
juz dawno tu nie bylam ,ale nadrobie straty
Właśnie zaczynam 1 cykl starań :happy:
Pozdrawiam i życze owocnych strarań:-D

Powodzenia
:-D

witam się wieczorkiem własne zrobiłam test niestety NEGATYWNY:-:)-:)-:)-:)-( od jutra zaczynam mierzyć temperaturę i się obserwować zaopatrze się w testy owulacyjne i zobaczymy a może te zioła zaczne pić mam nadzieję że do grudnia się uda POZDRAWIAM wwas dziewczynki bardzo gorąco uwielbiam z wami pisać!!

Przykro mi... ale to wszystko dziwne, przeciez Ci sie spoznia @... zrobilas tez dzisiaj rano? przeczytaj co jest napisane w instrukcji tego testu, ktory robilas - na moim bylo napisane zeby robic tydzien po terminie @
:baffled:

hej dziewczyny, dołączam się do starających;)

Witaj i zycze powodzenia :tak: To jest szczesliwy watek :-D

Przykro mi... ale to wszystko dziwne, przeciez Ci sie spoznia @... zrobilas tez dzisiaj rano? przeczytaj co jest napisane w instrukcji tego testu, ktory robilas - na moim bylo napisane zeby robic tydzien po terminie @ :baffled:

Witam kupiłam tylko jeden test nic tam nie pisze aby robic tydzień po spodziewanej może faktycznie kupie jeszcze jeden dziś i zrobie jutro rano dziś jest tydzień po terminie@ jeszcze nigdu tak mnie nie bolały cycuszki musiałam w staniku spać a że mam nie mały cyc to miciązyły do dołu:-D:-D:-D ja byłam zaskoczona negatywnyn testem i juz się nastawiłam że nie ale zobacze dla pewności jutro wizyte u Gina mam 21 to jak bym była to by mi powiedziała.

Olica mi test tydzień po spodziewanej @ wyszedł negatywny a moja fasolka ma dziś 3 latka i własnie poszła do przedszkola :-D
Tak wiec ja proponuje żebys poszła do laboratorium i zobiła test z krwi tzw betaHCG koszt miedzy 15 a 30 zł i wtedy bedziesz miała 100% pewności czy jestes czy nie w ciazy,bo poprostu niektórym kobietom testy tzw sikane nie wychodzą

Ostatnia edycja:
Olica mi test tydzień po spodziewanej @ wyszedł negatywny a moja fasolka ma dziś 3 latka i własnie poszła do przedszkola :-D
Tak wiec ja proponuje żebys poszła do laboratorium i zobiła test z krwi tzw betaHCG koszt miedzy 15 a 30 zł i wtedy bedziesz miała 10% pewności czy jestes czy nie w ciazy,bo poprostu niektórym kobietom testy tzw sikane nie wychodzą

Witaj ja juz raz miałam 2 kreski na teście i teraz moja fasolka ma także przeszło 3 latka a takie badanie od ręki mi zrobia? ale i tak dopiero jutro bym zrobiła

Witam kupiłam tylko jeden test nic tam nie pisze aby robic tydzień po spodziewanej może faktycznie kupie jeszcze jeden dziś i zrobie jutro rano dziś jest tydzień po terminie@ jeszcze nigdu tak mnie nie bolały cycuszki musiałam w staniku spać a że mam nie mały cyc to miciązyły do dołu:-D:-D:-D ja byłam zaskoczona negatywnyn testem i juz się nastawiłam że nie ale zobacze dla pewności jutro wizyte u Gina mam 21 to jak bym była to by mi powiedziała.

nie bardzo znam sie na ty mierzeniu ale dzis rano
mierzyłam i mam 37.1

Kup test albo zrob tak jak radzi Badaicka :tak: Tempke masz wysoka, a to sugeruje fasolke (przed @ tempka spada). Ja juz tu niedawno pisalam, ze wyszedl mi test negatywny, ale tempka nie spadala mimo, ze odstawilam luteine - to mnie zdziwilo, wiec zrobilam nastepny test po tygodniu i byl pozytywny :-D Generalnie mowi sie, ze jesli faza lutealna trwa juz >=18 dni to szanse na fasolke sa olbrzymie
:-D:tak:

Kup test albo zrob tak jak radzi Badaicka :tak: Tempke masz wysoka, a to sugeruje fasolke (przed @ tempka spada). Ja juz tu niedawno pisalam, ze wyszedl mi test negatywny, ale tempka nie spadala mimo, ze odstawilam luteine - to mnie zdziwilo, wiec zrobilam nastepny test po tygodniu i byl pozytywny :-D Generalnie mowi sie, ze jesli faza lutealna trwa juz >=18 dni to szanse na fasolke sa olbrzymie
:-D:tak:

no to dobra jutro testuję jeszcze raz o matko a jak jestem chyba oszaleje z radości a teraz zmykam do fryzjera uwielbiam was dziewczynki wszystkie jak jedną pozdrawiam i ściskam mocna CMOK CMOK papapa

reklama

Tak wiec ja proponuje żebys poszła do laboratorium i zobiła test z krwi tzw betaHCG koszt miedzy 15 a 30 zł i wtedy bedziesz miała 10% pewności czy jestes czy nie w ciazy,bo poprostu niektórym kobietom testy tzw sikane nie wychodzą

Oczywiście Badaicka miała na myśli,że będziesz mieć 100 %pewności a nie 10 :tak:

Witaj ja juz raz miałam 2 kreski na teście i teraz moja fasolka ma także przeszło 3 latka a takie badanie od ręki mi zrobia? ale i tak dopiero jutro bym zrobiła

Zrobią Ci od ręki, nie musisz być na czczo, więc zrób dziś a jutro będziesz mieć wynik;-)

Do góry