reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Marzenko, teraz na pewno będzie dobrze. Ja bym chyba zaczekała po takim zabiegu do następnego cyklu, chociaż jeśli nie ma przeciwwskazań to czemu już nie działać? :tak:
W każdym razie trzymam mocno zaciśnięte kciuki i wierzę, że teraz będzie z górki! niedługo pochwalisz się nam piękną nowiną ;-)

Ja idę grzać brzucho pod kocykiem, ależ mnie naparza... może jeszcze jedną herbatkę sobie strzelę i do łóżeczka.
Jeszcze tylko 5 samotnych nocy, może jakoś wytrzymam? Straszliwie okrutnie się już stęskniłam...

reklama
Marzenko Kochana, takie cierpienia, ale teraz to już tylko działać i dzidziuś będzie rósł w Tobie ;)Kiedy możecie zacząć starania?? I jak doszło do tego że miałaś ten zabieg?? Nikt wcześniej nie wpadł na to żeby zbadać drożność jeżeli badania były ok?? :(
Mam nadzieje ze te cierpienia na cos się zdadzą! BO naprawdę bolało mnie okropnie! Przypomnialo mi sie ze pod koniec zaczelam rekami wymachiwac , a pielegniarki krzyczaly ze mam je polozyc spokojnie nie na brzuch bo tam przeswietlenie bylo :sorry2:
Starania najlepiej zacząć od nastepnego cyklu, ale juz sama nie wiem jedni mowia ze odrazu inni ze w nastepnym.......
A doszło do zabiegu bo staram sie juz prawie rok i naczytalam sie roznych problemach, o hsg rowniez, ale bylismy w sierpniu na badaniu nasienia meża , wyszly dobrze wiec gin zalecil mi zrobie badania na wrogosc sluzu, a nastepnie wlasnie sprawdzenie droznosci jajowodów...... w zwiazku z tym ze wyjezdzam w tym miesiacu i cykl i tak bedzie stracony to stwierdzialm ze pojde teraz na hsg skoro wlasnie po nim najlepiej sie starac w kolejnym cyklu :tak: ciesze sie bardzo ze to zrobilam, chociaz jeszcze sie troszke zle czuje....

dziekuje ci Pajko, ja rowniez trzymam kciuki za ciebie, widze ze wykresik sie baardzo ladnie zapowiada :tak:

No ja mam nadzieje, ale wiesz nie robie sobie wielkich nadziej lepiej sie miło rozczarowac niz byc załamanym:-)Ciesze sie tylko, ze zióka zadziałały :-) Juz myslalam, ze moze sie obrazilas, bo sie tak długo nie odzywałas ... Mi lekarz wlasnie proponowal to badanie, ktore mialas, ale na szczescie ja to mialam robione przy laparoskopii.

Mam nadzieje, ze to byl ten powód.....dla ktorego sie nie udawalo....... troche mi uzlylo jakby ze jest jakas przyczyna..... mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze:tak:
dobrze, ze masz to za soba - mnie tak bardzo nie bolalo ale ponoc mialam drozne a wtedy mniej boli...
no i mnie po hsg sie udalo ale potem poronilam :-:)-(i teraz sie zastanawiam czy to badanie jeszcze "bedzie dzialac"??
hej dziewczyny, dołączam się do starających;)
witaj:-)
Jeszcze tylko 5 samotnych nocy, może jakoś wytrzymam? Straszliwie okrutnie się już stęskniłam...
wytrzymasz a potem sobie odbijesz z naddatkiem...;-);-)

Witam sie z samiutkiego rańca:-)

Lolitko u mnie system pokazał rawie tak jak mówiłas tylko za dzien owulacji [okazał 11 dzien, a mnie sie wydaje, ze to był 10. Ale i tak serduszkoanie było wiec mam nadzieje, ze bedzie ok ;-)

reklama
Nio system pokazal 11dc bo masz spadek w tym dniu i nastepnego dnia masz piekny wzrost. Czesto bole sa w przeddzien owu .... Mnie jajniki zwykle nawalaja do dni przed....Co kobieta to inaczej.
Najwazniejsze ze owu byla i mialas serduszkowanie na czas. Teraz czekamy :-)

Do góry