reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana

Jesli nawet nie calkowita przyczyna, to napewno w duzej mierze. Choc czytajac to co napisalas to wynika z tego, ze lekarz powiedzial ze plywaki nie mogly tamtedy przeplynac. A jesli tak - to oczywiscie usunieto jedyna przyczyna, bo poza tym jestes zdrowa jak jagienka i wiem ze niedlugo juz bedziesz z wozeczkiem chodzic:-)

reklama
Kochana

Jesli nawet nie calkowita przyczyna, to napewno w duzej mierze. Choc czytajac to co napisalas to wynika z tego, ze lekarz powiedzial ze plywaki nie mogly tamtedy przeplynac. A jesli tak - to oczywiscie usunieto jedyna przyczyna, bo poza tym jestes zdrowa jak jagienka i wiem ze niedlugo juz bedziesz z wozeczkiem chodzic:-)
Kurcze, tego bede sie trzymac lolitko! Dzieki :*
Teraz to i malz sie nakrecil juz ,ze musi sie udac!

Marzenko Kochana, takie cierpienia, ale teraz to już tylko działać i dzidziuś będzie rósł w Tobie ;)Kiedy możecie zacząć starania?? I jak doszło do tego że miałaś ten zabieg?? Nikt wcześniej nie wpadł na to żeby zbadać drożność jeżeli badania były ok??A mnie Dziewczyny bardzo bolą piersi i brzusio pobolewa raz z jednej raz z drugiej strony ;/ Nie miałam tak jeszcze, ale przeczytałam, że u niektórych kobitek to normalne. W ogóle jest mi źle bo od tych leków na tarczycę to przybrałam na wadze i źle się z tym czuję :(

hello witam sie popołudniowo

Marzenemko trzymam kciuki za fasolke tym razem :-)
U mnie zas cos dziwnego sie dzieje wczoraj w sluzie mialam znowu w a dzisiaj napiernicza mnie lewy jajnik, ale tak, ze siedziec nie moge kurde chyba mam torbielkę cos mi sie tak wydaje bo boli jak cholera:-( i juz sama nie wiem co jest grane:-( w czwartek pojde na podgląd zobacze co tam jest grane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana umieram tak mnie bolą piersi zaraz mi eksplodują a w nocy zgage mega zgaga pamiętam jak przy pierwszej ciąży o mało mnie nie wykończyła

NEKTERYNKA
PAJKA
Bardzo dziekuje za tak wyczerpujące wypowiedzi strasznie się cieszę że moge zadać wam nieraz krępujące dla mnie pytania a wy zawsze mi pomożecie co ja bym bez was zrobiła ściskam was mocno i wszystkie panie które zawsze mi pmogają w trudnych pytaniach CMOK CMOK

czekamy na tego testa :-) mam nadzieje, ze pozytyw ;-)

czekamy na tego testa :-) mam nadzieje, ze pozytyw ;-)
witam się wieczorkiem własne zrobiłam test niestety NEGATYWNY:-:)-:)-:)-:)-( od jutra zaczynam mierzyć temperaturę i się obserwować zaopatrze się w testy owulacyjne i zobaczymy a może te zioła zaczne pić mam nadzieję że do grudnia się uda POZDRAWIAM wwas dziewczynki bardzo gorąco uwielbiam z wami pisać!!

witam się wieczorkiem własne zrobiłam test niestety NEGATYWNY:-:)-:)-:)-:)-( od jutra zaczynam mierzyć temperaturę i się obserwować zaopatrze się w testy owulacyjne i zobaczymy a może te zioła zaczne pić mam nadzieję że do grudnia się uda POZDRAWIAM wwas dziewczynki bardzo gorąco uwielbiam z wami pisać!!

Trzymaj sie cieplutko przytulam, ale moze spróbuj jeszzce rano?? wtedy najpewniejszy wychodzi.

reklama
Do góry