reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Powiem tak jak mi lekarz wytlumaczył zanik II fazy wynika z tego że mam za maly poziom progesteronu pecherzyki rosna a nie pekaja co swiadczy niby o zaniku i ze tez dlatego niemam owulacji...Sama sie pogubilam ....
czyli to krwawienie jest normalne? a jesli moge zapytac o moja temperature ? czy mialam owulacje czy jednak brak jej w tym cyklu .......Czy moje objawy takie jak dziwne smaki bole piersi moga swiadczyc o ciazy czy raczej cos z hormonami jest nie tak? Powiem ze niewiem co mam myslec i boje sie ze cos jest nie tak ......
prosze o porade
Ci trzeba cos na pekanie pecherzykow.....Nie masz owu bo pecherzyk nie peka. Ale po co Ty CLO bierzesz ?

Kochanie - jak owu nie masz to i w ciazy byc nie mozesz. Tymbardziej ze mialas normalnie @ 2 tygodnie temu wiec sie nie nakrecaj tymi bolami i smakami

reklama
Ci trzeba cos na pekanie pecherzykow.....Nie masz owu bo pecherzyk nie peka. Ale po co Ty CLO bierzesz ?

Kochanie - jak owu nie masz to i w ciazy byc nie mozesz. Tymbardziej ze mialas normalnie @ 2 tygodnie temu wiec sie nie nakrecaj tymi bolami i smakami

Lolitko wiesz co mi sie wydaje, ze kazdy lekarz tak robi ja mialam cykle, gdzie mi nie pekaly pęcherzyki i tez dostałam clo + luteine. Nie wiem czy oni nie mają takiego standardowego leczenia.Bo nie wiedzą co mają robić.

Cześć dziewczynki;-)
Dawno mnie nie było, ale mialam mnóstwo pracy :tak:
Jutro mam zabieg HSG, mam nadzieję ze się po zabiegu uda wkoncu zafasolkowac!:-)
Witam nowe staraczki oraz buziolki dla starych :**:-)

Cześć dziewczynki;-)
Jutro mam zabieg HSG, mam nadzieję ze się po zabiegu uda wkoncu zafasolkowac!:-)

No juz myslalam, ze siem obrazilas tutaj i nie pisujesz z nami;-) Miło Cię tutaj widziec :-)

U mnie tempka poszła ładnie do góry :-D oby tak dalej;-)

Witam sie z rana umieram tak mnie bolą piersi zaraz mi eksplodują a w nocy zgage mega zgaga pamiętam jak przy pierwszej ciąży o mało mnie nie wykończyła

NEKTERYNKA
PAJKA
Bardzo dziekuje za tak wyczerpujące wypowiedzi strasznie się cieszę że moge zadać wam nieraz krępujące dla mnie pytania a wy zawsze mi pomożecie co ja bym bez was zrobiła ściskam was mocno i wszystkie panie które zawsze mi pmogają w trudnych pytaniach CMOK CMOK

Witajcie :-D

Witam!
Wychodzę z krzaków i przyznaję się że jestem w ciąży!
Wczorajsza beta 233,6 jestem po zabiegu ICSI...i w końcu po 2,5 roku się udało! Jestem najszczęśliwsza na świecie!
Buziaki!

GRATULACJE!!!!!
wreszcie sie Wam udalo, cierpliwosc poplacila :tak: To byla 3 inseminacja? Dobrze licze?

Powiem tak jak mi lekarz wytlumaczył zanik II fazy wynika z tego że mam za maly poziom progesteronu pecherzyki rosna a nie pekaja co swiadczy niby o zaniku i ze tez dlatego niemam owulacji...Sama sie pogubilam ....
czyli to krwawienie jest normalne? a jesli moge zapytac o moja temperature ? czy mialam owulacje czy jednak brak jej w tym cyklu .......Czy moje objawy takie jak dziwne smaki bole piersi moga swiadczyc o ciazy czy raczej cos z hormonami jest nie tak? Powiem ze niewiem co mam myslec i boje sie ze cos jest nie tak ......
prosze o porade

A robilas test?

Mam w planach własną firmę. Taką działalność, która pozwoli mi coś zarobić, a jednocześnie wychowywać małe dziecko i przebywać z nim. Może nawet zapewni mi takie dochody, że nie będę w ogóle musiała wracać na etat ;-) zobaczymy, ale to nie jest taka prosta droga.

A zdradzisz o jakim rodzaju dzialalnosci myslisz? :-D

Cześć dziewczynki;-)

Powodzenia kochanie, trzymam kciuki! Ponoc po HSG wiele kobiet zachodzi w ciaze
:tak:

reklama
Witam miałam zrobić w sobotę ale wyjechał M i chciałam na niego poczekac robie dopiero dziś wieczorkiem jeszcze nie dostałam@ top jest szansa a piersi mnie tak bolą żw mam wrażenie że zaraz mi eksplodują i są takie gorące :szok: a ty jak się czyjesz?

Ja Ci w takim razie radze zrobic jutro rano - wynik bedzie pewniejszy :tak:

Czuje sie ok, mdlosci mecza mnie rano, pozniej odpuszczaja, senna wlasciwie nie jestem, czasem pokluje w podbrzuszu i tyle :tak: Zauwazylam tylko, ze jak mnie zaczyna mdlic to czesto kicham i mam czkawke :szok: Dotychczas nie sadzilam, ze jedno ma z drugim az tyle wspolnego! Ciezko ten zwiazek wytlumaczyc, ale ja to czuje ;-)

Do góry