reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie z ranka z kawka.... chwile mnie tu nie bylo... co tam slychac?? widze ze pajkaa szalejesz z owulacja - do dziela balamucic malza:-):-):-)
madzia - widze, ze ciaza swietnie sie miewa...

pozdrowionka dla wszystkich...

reklama
Dziewczyny, ja widzę - raczej czytam, że Wy jakieś ziółka, jakieś testy, mierzenie tempki, a ja nic:zawstydzona/y:. Idziemy z M na żywioł i tak myślę, że może też byśmy musieli robić? Może jednak zaczekam spokojnie do końca roku, pójdziemy na żywioł, a nóż się uda...:szok:

Do jutra;-)
pewnie, ze najpierw na zywiol aania idzcie... po co sie od razu faszerowac prochami...trzymam kciuki:-):-)

Ostatnia edycja:
Witam sie z rańca jestem troche podłamana bo myslalam, ze wczoraj owulka była a tu tempka zaś 36,6:wściekła/y: czy jest to mozliwe?? bo wszystkie ogjawy, bole podbrusza - jajnikow juz nie mam. Kurde sama nie wiem co myśleć! Nie wiem czemu nie podobuje mi sie moj wykres zas jakis diwny jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ja widzę - raczej czytam, że Wy jakieś ziółka, jakieś testy, mierzenie tempki, a ja nic:zawstydzona/y:. Idziemy z M na żywioł i tak myślę, że może też byśmy musieli robić? Może jednak zaczekam spokojnie do końca roku, pójdziemy na żywioł, a nóż się uda...:szok:

Aania każda z nas przeszła już swój żywioł ;-) teraz każda z nas wiadomo szuka metody :-) jeżeli u Ciebie jest wszystko ok to niepotrzebne jest branie czegokolwiek.

Lolitko a nie wydaje Ci sie, ze ten moj wpsaniały wykres cos dziwny jest??No i kiedy najlepiej jest robic testy owulacyjne?

reklama
Witam sie z ranka z kawka.... chwile mnie tu nie bylo... co tam slychac?? widze ze pajkaa szalejesz z owulacja - do dziela balamucic malza:-):-):-)
madzia - widze, ze ciaza swietnie sie miewa...

pozdrowionka dla wszystkich...

Gosiu bałamuciłam go wczoraj a on mnie dzisiaj ;-) jak sie tylko dowiedzial, ze jest ta szansa to wpadł w szał przytulania :-D

Do góry