reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Melduję się, że już jestem:-)

Makaronka i Kama dzięki za kciuki - chyba pomogły bo jest dobrze.
Gin ponakłuwał mi jajniki więc czekam tylko na @ i z M działamy ostro - mam takie marzenie, że może do końca roku się nam uda. Bybyły fajne święta:happy2:

Powiem Wam Laski, że dużo tu nie napisałyście od mojej ostatniej wizyty;-)

reklama
Melduję się, że już jestem:-)

Makaronka i Kama dzięki za kciuki - chyba pomogły bo jest dobrze.
Gin ponakłuwał mi jajniki więc czekam tylko na @ i z M działamy ostro - mam takie marzenie, że może do końca roku się nam uda. Bybyły fajne święta:happy2:

Powiem Wam Laski, że dużo tu nie napisałyście od mojej ostatniej wizyty;-)

Ja sie równiez witam.Ostatnio tu mało jakos piszemy:tak:Ja mam nadzieje ze Wam sie uda i bedziecie spedzac swieta w wiekszym gronie z fasolinka pod serduszkiem:tak:

Ja sie równiez witam.Ostatnio tu mało jakos piszemy:tak:Ja mam nadzieje ze Wam sie uda i bedziecie spedzac swieta w wiekszym gronie z fasolinka pod serduszkiem:tak:

Oj żeby tak było tak bardzo bym chciała na Święta mieć pod serduszkiem dzidzie cos czuje że jeszcze w tym miesiacu sie nie uda i że dostane dzis lub jutro@ ale wszystko wskazuje na ciąże mam tyle objaw że głowa boli.

Oj żeby tak było tak bardzo bym chciała na Święta mieć pod serduszkiem dzidzie cos czuje że jeszcze w tym miesiacu sie nie uda i że dostane dzis lub jutro@ ale wszystko wskazuje na ciąże mam tyle objaw że głowa boli.

Nie trac nadzieji,napewno @ teraz nie przyjdzie wara mi.Ja cały czas mam nadzieje ze sie udało:tak:

jak wychodza pozytywne to dobrze.. nalozysz dodatkowo wykres temperatury i bedziemy wiedzec co tam u Ciebie piszczy... i nie trzeba sie faszerowac clo.. tylko niepotrzebne kilogramy sie przybiera od tych leków..

dokładnie :) dzisiaj zauważyłam, że w śluzie jest odrobinka krwi, no i jajniki mnie bolą a tempka standard 36,6 z rańca wiec albo była owulka dzisiaj, albo nie wiem co to ;-) zrobie wieczorkiem tescira, ale z M dzisiaj podziałamy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny mam pytanie odnoście testów owulacyjnych. Zrobiłam dzisiaj i najpierw były dwie wyraźne rechy, a potem testowa zaczeła się robic coraz bledsza az w końcu prawie całkiem zniknęła. I kurcze nie wiem teraz czy mam go uważać za pozytyw czy negatyw? Pierwszy raz mi sie tak stało :confused:

reklama
troche sie zdziwilam bo pierwszy raz tak mialam:szok:, ale tak zrobie. I tak pomecze dzisiaj M , ale od wczoraj bolą mnie jajniki no i pojawił sie sluz plodny a to juz cud :rofl2: Ja mam nadzieje, ze jednak bedzie skok jutro ;-)tylko zastanowiła mnie ta krew w śluzie no nie było tego zbytnio dużo, ale jednak... no chyba, że zrobic jeszcze jednego, ale czy to ma sens??

Do góry