reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a co Ci ta krew przeszkadza ?
nie panikowac mnie tutaj - sprawa normalna ze plamienie okoloowulacyjne i tyle

:-D no wreszcie tu sie coś dzieje :-D w sensie ktos mnie do pionu stawia :-D
No własnie wiesz u mnie nie sprawa normalna bo ja to mam pierwszy raz ;-)wiec troche mnie to zdziwiło:-) Kurde jak w zesżłym cyklu na wykresie mialam same góry to teraz kurde niziny

Pajka tak jak Lolitka pisze pierwsze razy są najlepsze.. wiec brykaj sie bzyknac i juz:) a test ja chcesz mozesz powtorzyc ale jutro pewnie sie wyjasni co i jak:)

Pajka tak jak lilotka pisze pierwsze razy są najlepsze.. wiec brykaj sie bzyknac i juz:) a test ja chcesz mozesz powtorzyc ale jutro pewnie sie wyjasni co i jak:)

a to mysle, że juz poczekam do jutra co ma byc to bedzie ;-) ważne, żeby w ogóle była owulka wtedy bedzie sens pic te zioła ;-) dobra ja zmykowam do M do usłyszenia wieczorkiem :-)

Nektarynko pytanie do Cię w sprawie tych ziół bo one strasznie gorzkawe są i nie wiem czy za duzo ich nie daje. Daje jedną dużą łyżkę. A nie wiem, czy to nie miała byc łyżeczka??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny, ja widzę - raczej czytam, że Wy jakieś ziółka, jakieś testy, mierzenie tempki, a ja nic:zawstydzona/y:. Idziemy z M na żywioł i tak myślę, że może też byśmy musieli robić? Może jednak zaczekam spokojnie do końca roku, pójdziemy na żywioł, a nóż się uda...:szok:

Do jutra;-)

Do góry