reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
przyzwyczajaj sie.. tak to jest przy ziolach.. dobrze ze pomagają.. to najwazniejsze.. a mierz regularnie temperature bysmy mogli potem wymyslic co i jak.. czy byla czy nie.. w razie gdyby jutro sie z lekka uniosla to zgwalc M jak tylko bedzie okazja.. chociaz to jeszcze za wczesnie na skoki

przyzwyczajaj sie.. tak to jest przy ziolach.. dobrze ze pomagają.. to najwazniejsze.. a mierz regularnie temperature bysmy mogli potem wymyslic co i jak.. czy byla czy nie.. w razie gdyby jutro sie z lekka uniosla to zgwalc M jak tylko bedzie okazja.. chociaz to jeszcze za wczesnie na skoki
bedzie bedzie juz mu to zapowiedzialam. Zrobilam tez testa owulacyjnego, ale wg mnie byl negat jedna byla bledziutka, ale sie pokazala w ogóle ta druga bo jak robilam wczoraj i przedwczoraj to nic nie bylo.Wiec mysle, ze owulka bedzie lada dzien :-) mierzyc napewno bede bo nawet z tego względu, ze wiem kiedy dostane @ ;-)a tak to zawsze było niespodziewanie a jak widze, ze tempka juz spada to sie zabezpieczam przed @ :-)

Racja to jest dobre bo mozna wyczaic kiedy @ i w ogole wszystkiego sie dowiedziec o swoim cyklu.. a jesli chodzi o testy owu to jesli slaba kreska to znaczy negatywny.. chociaz niektorym osobom nigdy pozytywny nie wychodzi z racji niskiego skoku LH.. wiec jak ja to przyjmuje najbardziej widoczna kreska testowa to pozytywny.. akurat u mnie zawsze wychodzi kiedys pozytywny.. w tym cyklu tylko 2 zuzylam.. takze jest niezle:)

Racja to jest dobre bo mozna wyczaic kiedy @ i w ogole wszystkiego sie dowiedziec o swoim cyklu.. a jesli chodzi o testy owu to jesli slaba kreska to znaczy negatywny.. chociaz niektorym osobom nigdy pozytywny nie wychodzi z racji niskiego skoku LH.. wiec jak ja to przyjmuje najbardziej widoczna kreska testowa to pozytywny.. akurat u mnie zawsze wychodzi kiedys pozytywny.. w tym cyklu tylko 2 zuzylam.. takze jest niezle:)

U mnie zawsze wychodziły wyraźnie pozytywne testy , ale jak robilam przed owulką to zawsze miałam bledszą kreche, a po owulce i w dni niepłodne mam zawsze jedną kreche - ja zużyłam na razie 3 bo od 3 dni juz mam objawy owulki :-)

jak wychodza pozytywne to dobrze.. nalozysz dodatkowo wykres temperatury i bedziemy wiedzec co tam u Ciebie piszczy... i nie trzeba sie faszerowac clo.. tylko niepotrzebne kilogramy sie przybiera od tych leków..

reklama
Do góry