reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja jak o tym mysle to nie mialam zadnych objawow fizycznych. Zrobilam test, wyszla jedna kreska (potem sie okazalo, ze to taki test do robienia tydzien po spodziewanej @:crazy:), odstawilam luteine i ku mojemu zdziwieniu temperatura nadal utrzymywala sie wysoko (mimo, ze powinna spasc bo luteina podwyzsza tempke). Po prawie tygodniu podwyzszonej temperatury pomyslalam, ze chyba jednak sie udalo i zrobilam test - najpierw tylko I, zdziwilam sie, bo gdzies w glebi wierzylam, ze beda dwie... a za chwile pojawila sie cieniutka, ale widoczna druga kreska - to juz mnie nie zdziwilo, ale poczulam sie jak uderzona w leb czyms ciezkim :szok:;-);-)

reklama
Witam sie :-) u mnie kiepsciutko mam cichą nadzieje, ze dzisiaj nie mam owulki kurde boli mnie lewy jajnik ;-) ale nie ma mojegom M :-D a tempka na normalnym poziomie, ale sluziku nie ma odpowiedniego i wydaje mi sie, ze macica jest jeszcze niezbyt otwarta;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Każda z nas jest inna i nikt nie powiedział,że musisz mieć wszystkie objawy ciążowe i dokładnie w tym samym czasie co inne dziewczyny. Ja np. miałam lekkie mdłości dopiero od 5 tygodnia, inne dziewczyny mają wcześniej. Naprawdę nie ma reguły. Poczekaj te 3 dni i wtedy rób testa.

Na pewno masz rację ja jak byłam w ciąży z synkiem to nie miałam mdłości ani mnie piersi nie bolały jedne co miałam to zgaga nawet na siusiu nie biegałam a jedyne co pamiętam to spanie wszędzie gdzie się dało każda kobieta jet inna i każda ciąż jest inna.

Witam Was Dziewczyny:-)Mało stron ostatnio piszecie,ale przynajmiej sie lepiej czyta:tak:Ja ostatnio codziennie jestem w miescie a to zakupy,a rachunki.Trzeba wkoncu cos robic i korzystac z ładnej pogody i u mnie ostatnio jest ciepełko.

hej dziewczynki :-) ale tutaj pustkami zawiało :szok::szok:
u mnie jeszcze owulki nie było wiec jeszcze jeden dzien niech wytrzymają pecherzyki a czuje, ze ten dzien sie zbliza :-)bo mam wszystkie objawy na owulke jak zawsze mialam przy clo :szok:tylko meza nie mam dzisiaj przy boku wiec lepiej niech to nie bedzie dzxisiaj ;-)ale ja wybredna jestem :-D :-Dle jajniki to nie napierdzielają, że :szok: faktycznie chyba teraz bolesniejsze owulki beda :-Dale wazne, zeby w ogóle były :tak:Zastanawia mnie tylko to czy to bedzie normalny cykl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ajka jesli owulacja sie pojawi to czemu mialby byc cykl nienormalny.. widze ze teraz temperatury w miare na niskim poziomie a nie tak jak poprzednio.. zycze powodzenia..

Do góry