reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam ale tu pustki ostatnio wszystkie panie zajęte dzis 31dc jeszcze 4 i jak nie będzie @ to testuję:-)
Witam się ja dopiero po pracy,oj zmęczona jestem po urlopie:-)
Wszystkie siedzą w krzakach :happy:
Trzymam kciuki zby wredna @ nie przylazła.

Mam możliwość zaszczepić się na grypę (zwykłą) bezpłatnie w pracy, tylko nie wiem czy warto skorzystać? Różnie można zareagować przecież na szczepionkę, a co jeśli mnie coś dopadnie?
Czy tak generalnie po samym szczepieniu trzeba też odczekać jakiś czas ze staraniami? Nie wiecie jak to jest?
Dołączam się do dziewczyn z bolącym podbrzuszem, tak mnie ciągnie już, jak nie wiem co... dziś nawet przez moment myślałam o nospie, jak mnie dorwało, a na dodatek tak mi coś "jeździ" w środku, ze aż mi było wstyd w pracy! a nic takiego nie jadłam dziwnego... ;-)
Też jestem ciekawa jak to jest z szczepionką i starankami.
Też mam możliwość zaszczepić się i nie wiem co robić.
Może ktoś coś wie?

reklama
Witam się wieczorkiem co to sie dzieje że nic się nie dzieję pewnie wszystkie sie starają:-D:-D i nie maja czasu na BB i od
razu zadam pytanko jeśli się ma w dzień spodziewanej@ ślus taki biały i nie wiem jak to określić spręzysty nie wiem czy doże go okreśiłam ataki właśnie mam to czy to dobże nie wiem czy przypadkiem nie pytałam sie juz o to ale na wszelki wypadek pytam raz jeszcze, w taki razie że sa tu takie pustki to ja zmykam DOBRANOc miłe panie i owocnej i upojnej nocki zyczę :-) papa

A ja tylko śpię na stojąco siedząco jak się tylko da ale innych objawów brak no to pewnie będzie jedna kreska miałam czas ze często sikałam ale minął co będzie to będzie zobaczymy za 3 dni dziś mam 32dc

reklama
A ja tylko śpię na stojąco siedząco jak się tylko da ale innych objawów brak no to pewnie będzie jedna kreska miałam czas ze często sikałam ale minął co będzie to będzie zobaczymy za 3 dni dziś mam 32dc

Każda z nas jest inna i nikt nie powiedział,że musisz mieć wszystkie objawy ciążowe i dokładnie w tym samym czasie co inne dziewczyny. Ja np. miałam lekkie mdłości dopiero od 5 tygodnia, inne dziewczyny mają wcześniej. Naprawdę nie ma reguły. Poczekaj te 3 dni i wtedy rób testa.

Do góry