reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

sylwia222- no kochana sama poczujesz pierwsze ruchy ok 18tygodnia.. ja wlasnie tak poczylam.. co do tego czy kubus mocno kopie.. sa dni ze kopie caly dzien tak bylo w czwartek - pod koniec dnia wszytsko mnie bolalo.. ale sa dni tak jak wczoraj czy dzis kiedy kubus jest mniej aktywny.. albo zwyczajnie sie gdzies tam do tulu obrocil a ja po prostu mniej go czuje bo kopie nie w brzucha gdzies tam .... :rofl2:

reklama
Witam Was kochane :-) kurcze @ mam dostać 17 z brzuch mnie boli tak jakbym miala juz dostac hm....sama nie wiem ....kurcze kochane ale ja sie obudzilam przerazona malenkie mialam taki głupi sen sniło mi ze duzo ludzi umarło i zapamietalam imie i nazwisko jednej dziewczyny ale przeciez ona zyje jeju co za sen straszny ...:-:)-:)-(

sny tłumaczy się na odwrót... śmierć widziana we śnie wskazuje na nowy etap w życiu... dodam że pozytywny...

Witajcie!

Kinguś dziękuję i czekam na wieści. Mam nadzieję, że pochwalisz się pięknymi II kreseczkami, zaciskam mocno kciuki!

dziewczyny doradźcie, bo czytałam Wasze wypowiedzi na temat pęcherzyków i owulacji - i już zupełnie nic nie wiem. Podwyższenie temperatury w drugiej fazie cyklu potwierdza owulację. Jeżeli pęcherzyki będą za małe i pękną to ta temperatura też wzrasta?
Zastanawiam się czy nie iść do lekarza sprawdzić jak to jest u mnie. Myślałam, że oki bo tempka zawsze zwrasta ale może są za małe te pęcherzyki? Co o tym myslicie?
Staramy się już 6 miesięcy i już jestem strasznie załamana! Wiem, że to może niedługo, ale ja mam taki głupi charakter już....
Trzymam kciuki za niebawem testujące dziewczyny i życzę duzo nowych fasolek?

Znalazłam dzisiaj na innym forum coś takiego:
Jeszcze w zielone gramy, chęć życia nam nie zbrzydła,
Jeszcze na strychu każdy klei połamane skrzydła. (...)
Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy,
Jeszcze się spełnią nasze piękne sny, marzenia, plany...

Piękne słowa i mam nadzieję, ze wszystkim nam na tym forum przyniosą spełnienie naszych marzeń....

Miłej soboty

Ostatnia edycja:
Alo alo

Witam w sobotni poranek. Sie fasolkujecie ze az milo sie czyta. I troche sie usmialam z tym smakiem sluzu.

Karola - wiec jak to zrobilas ?:))))

Witam serdecznie moje kochane stokrotki, nie wiem jak u was ale u mnie swieci piekne, cieplutkie słoneczko- wiosenne słoneczko- które dodaje nadzieji i znacznie poprawia humorek, jak dla mnie to mogłaby sobie ta zima-niezima prysnąc jak bańka mydlana.

Jeszcze 1,5 misiaca i znów bedę mogła sie razem z Wami starać, juz nie mogę się doczekć:sorry2::-D:-D:-D:sorry2:.
Jak narazie czekam na sznaowną @, i już czuje jej pierwsze objawy......:baffled:
Ale nawet sie tym ciesze bo to jeszcze jesen znak że do staranek juz z górki:-)

GRATULACJE DLA NASZYCH ZAFASOLKOWANYCH -bardzo się cieszę!!!!!

Hanka - Witaj wsród nas !!!

Serdecznie was pozzdrawiam Katarzynko, Kropeczko,Adolfinko, Tikanis, batterflay Lilu, Emma Lilita, Martynka . Romeczko Lolitko, Pixellko, Kaprysiu, Eva, niunia sylwka, Mezatka Kingus Marzenixx

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie
Jak narazie czekam na sznaowną @, i już czuje jej pierwsze objawy......:baffled:

Pysiu bardzo dziękuję za pamięć! Zaraź mnie proszę swoim entuzjazmem i nadzieją bo u mnie z tym bardzo kiepsko!
Życzę aby @ szybko przyszła i jeszcze szybciej minęła i wtedy życzę owocnych starań!
Ja też nie lubię zimna i czekam z utęsknieniem na wiosnę:-)

Zaglądam co chwilkę, bo czekam na wieści od Kinguś... a tu cisza....oby miała dla nas miłą niespodziankę:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry :-D

Witam was dziewczynki.

Lolitka
Jestem okropna wiem:-D ale było tak palca wsadziłam i colą zapiłam.:-D:-D:-D

Oj Ty nasza wariatko :-D Rozbrajasz mnie, hahahaha :-):-D:-) Ale czego sie nie robi w imie nauki... :-D

dziewczyny doradźcie, bo czytałam Wasze wypowiedzi na temat pęcherzyków i owulacji - i już zupełnie nic nie wiem. Podwyższenie temperatury w drugiej fazie cyklu potwierdza owulację. Jeżeli pęcherzyki będą za małe i pękną to ta temperatura też wzrasta?

Znalazłam dzisiaj na innym forum coś takiego:
Jeszcze w zielone gramy, chęć życia nam nie zbrzydła,
Jeszcze na strychu każdy klei połamane skrzydła. (...)
Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy,
Jeszcze się spełnią nasze piękne sny, marzenia, plany...

Kurcze, ja Ci niestety nie pomoge bo az tyle, nie wiem na ten temat. Czy to, ze podwyzszena tempka w drugiej fazie potwierdza owulacje, to gdzies przeczytalas? Fajnie by bylo, gdyby to byla prawda, bo to by znaczylo ze mam owulke, w kazdym cyklu. Cholera, mam nadzieje, ze ktoras z dziewczyn bedzie mogla to potwierdzic :-D
P.S. Rzeczywisci piekne slowa

Ja wczoraj wieczorem miama mega dola. W kolo macieju, sluchalam 2 piosenek i ryczalam jak bobr. Moj M. nie mogl mnie uspokoic, sie zdenerwowal i wylaczyl mi kompa :-D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8"]YouTube - MAREK GRECHUTA - Dni ktorych nie znamy[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=AvyolMUeY1A"]YouTube - Nie zabijaj tej miłości.(Hanna Banaszak)[/ame]

Dzieki za pozdrowienia Pysiu, tez Cie mocno sciskam !

Do góry