Witajcie dziewczyny!!!!
.......jutro ide na zabawe karnawalowa to sobie troszke potancze posmieje i moze na chwile zapomne buziaczki kochne dla was na reszte dnia trzymajcie sie paaa
Sisi86 - zabawa, tance, pogaduszki, odprezenie napewno ci sie nalezy i pomoze.
Korzystaj jak najwiecej!!!! Tez bym chetnie pokrecila dupcia na jakies imprezce
Moze sie dolacze do was?
nie ma sprawy dam Wam ile chcecie:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No to juz trzeci raz fluidki lapie, ale ich sie nazbieralo, ze szok:-)
Dzięki za te wszystkie podpowiedzi, teraz będę przygotowana. Odwiedzę cholerę w 13 dc tak jak kazał ale wcześniej zrobię sobie to LH. Trzeba było studiować medycynę!!!!!!!
Ja niestety nie moge ci pomoc odnosnie pecherzykow:-(, ale jest tu wiele osob, ktore zna sie na rzeczy
Dziewczyny na forum naprawde mi pomagaja
Kropeczko - tak sie ciesze, ze kolanko juz lepiej, ze z mezusiem niedlugo sie zobaczysz, bo wiem jak bardzo tesknisz. Oby kamyczki daly ci tylko pokoj jak najszybciej
Przytulam mocno
Sawi a ty gdzie jestes?
A u mnie.... myslalam, ze to chorubsko przeszlo mi po dwoch dniach lezenia wlozeczku a tu dzis taki katar, slaba, glowa boli caly dzien, ciagle mi zimno i taka slaba:-
-
wściekła/y:Nawet maz zrobil obiadek, bo ja nie bylam w stanie. Mam nadzieje, ze calkowicie sie nie rozloze
Ja w tym m-cu zaprzestalam staranka(tylko w tym
), bo biore gynoflon,ktory przepisam mi gin. Podobno mam mala nadrzereczke, ale lekarz powiedzial, ze ona nie jest przeciwskazanie do staranek. Nie zapytalam lekarza, ale na necie pisze, zeby unikac wspolzycia podczas leczenia, wiec nie bede ryzykowac