reklama
catedra
Fanka BB :)
To LH można to jakoś sprawdzić, co to i jak się to sprawdza. Ja nie wiem za co ja placę bo wychodzi na to że płacę tylko nic nie wiem.
Obserwacja cyklu powinna polegać na wizycie co dwa dni z USG i badaniu hormonów również co dwa dni... wtedy można stwierdzać czy doszło do owulki... samo USG nie wystarczy...
U
użytkownik 489
Gość
nie ma sprawy dam Wam ile chcecie:-)Możesz się odwdzięczyć świeżą porcją fluidków dla Nas ;-);-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
asiucha-L dziękuję;-)
catedra
Mój lekarz pierdaczony jest cholernie drogi (minusy życia w małym mieście). Popatrz nic mi nie powiedział, że powinnam sprawdzić to LH.
ja zaczęłam chodzić do faceta, który bierze 200 zł za wizyte ale przy obserwacji owulki bierze 100 za wizytę i mówi że sa potrzebne mniej więcej 3-4 wizyty na cykl...
o tym LH on mi właśnie powiedział kilka dni temu...
catedra
Boże to samobójstwo finansowe. Mi każe raz na cykl. Ale sprawdze czy na moim zadupiu mogę sobie sprawdzić to LH.
każde laboratorium robi takie badania... pobierają krew wyniki musza być tego samego dnia... koszt ok.30 zł
reklama
catedra
Dzięki za te wszystkie podpowiedzi, teraz będę przygotowana. Odwiedzę cholerę w 13 dc tak jak kazał ale wcześniej zrobię sobie to LH. Trzeba było studiować medycynę!!!!!!!
Tylko jak je będziesz interpretować kochana to musisz wziąć pod uwagę normę dla okresu owulacyjnego... LH bardzo wzrasta podczas owulacji... bynajmniej powinien
Podziel się: