reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To LH można to jakoś sprawdzić, co to i jak się to sprawdza. Ja nie wiem za co ja placę bo wychodzi na to że płacę tylko nic nie wiem.

reklama
Co do płci - wszystko mi jedno. Najważniejsze żeby było zdrowe. Nawet tak sobie marzyłam, że jak mi będzie dane zmajstrować fasolkę to nie chcę wiedzieć co się wykluje.

To LH można to jakoś sprawdzić, co to i jak się to sprawdza. Ja nie wiem za co ja placę bo wychodzi na to że płacę tylko nic nie wiem.

Obserwacja cyklu powinna polegać na wizycie co dwa dni z USG i badaniu hormonów również co dwa dni... wtedy można stwierdzać czy doszło do owulki... samo USG nie wystarczy...

Możesz się odwdzięczyć świeżą porcją fluidków dla Nas ;-);-)
nie ma sprawy dam Wam ile chcecie:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

asiucha-L dziękuję;-)

Mój lekarz pierdaczony jest cholernie drogi (minusy życia w małym mieście). Popatrz nic mi nie powiedział, że powinnam sprawdzić to LH.

Mój lekarz pierdaczony jest cholernie drogi (minusy życia w małym mieście). Popatrz nic mi nie powiedział, że powinnam sprawdzić to LH.

ja zaczęłam chodzić do faceta, który bierze 200 zł za wizyte:szok: ale przy obserwacji owulki bierze 100 za wizytę i mówi że sa potrzebne mniej więcej 3-4 wizyty na cykl...

o tym LH on mi właśnie powiedział kilka dni temu...

Boże to samobójstwo finansowe. Mi każe raz na cykl. Ale sprawdze czy na moim zadupiu mogę sobie sprawdzić to LH.

Dzięki za te wszystkie podpowiedzi, teraz będę przygotowana. Odwiedzę cholerę w 13 dc tak jak kazał ale wcześniej zrobię sobie to LH. Trzeba było studiować medycynę!!!!!!!

reklama
Dzięki za te wszystkie podpowiedzi, teraz będę przygotowana. Odwiedzę cholerę w 13 dc tak jak kazał ale wcześniej zrobię sobie to LH. Trzeba było studiować medycynę!!!!!!!

Tylko jak je będziesz interpretować kochana to musisz wziąć pod uwagę normę dla okresu owulacyjnego... LH bardzo wzrasta podczas owulacji... bynajmniej powinien

Do góry