Kaprycha
Fanka BB :)
A jak mialam orgazm i nie mialam jajeczkowania to zajde???;-);-)
Jasne, ze zajdziesz ! Teraz juz wszystkie zajdziemy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak mialam orgazm i nie mialam jajeczkowania to zajde???;-);-)
no przeciez kiedys Hance lekarz powiedzial ze na pekanie pecherzykow to dobry sex jest.. jesli nie ma pregnylu w zasiegu..
:-)No tego to ja jeszcze nie słyszałam :-)Nawet nie tyle sex, co orgazm... Pamietacie ta dziewczyne, co sie sama zaplodnila palcami? Sexu niet, a ciaza byla :-)
:-)No tego to ja jeszcze nie słyszałam :-)
Witaj Olu mój cukiereczku,dobrze,że juz wróciłaśPIĘKNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PAMIEC I ZYCZENIA URODZINOWE..NIE WIEM KIEDY UDA MI SIE WSZYSTKO NADROBIC TO CO NAPISALYSCIE - STAROSC NIE?? ))
NA WESELU BYLO BOSKO..WYBAWIŁAM SIE ZA WSZYSYSTKIE CZASY!
URLOP PIERWSZA KLASA..DZISIAJ WROCILISMY, PRALKA CHODZI..BYC MOZE JUTRO WYJEDZIEMY JESZCZE NA MAZURY NA WEEKEND,.OKAZE SIE..
Witaj marudo ;-)Hej, trochę wam pomarudzę dziś
Kaśka,Kaśka,bo normalnie sie przejade do tej Warszawy!!!Nie chce alimentów na siebie, na dziecko to ma obowiązek płacić, choć on nie chce płacić zbyt wiele, a wiadomo dziecko kosztuje - utrzymanie, opiekunka lub żlobek, leczenie itd, ale uwierzcie mi gdybym miała dobrą pracę to wolałabym nie brac od niego złotówki.
może kiedyś zrozumie i przynajmniej będzie starał mi się to wszystko wynagrodzić w ten sposób że nie będzie utrudniał mi i dziecku życia. Ale obawiam się że nie ma na tyle honoru. Ale przysięgam, że jeśli będzie robił cokolwiek żeby mi jeszcze bardziej zniszczyć życie to zrobie WSZYSTKO żeby się zemścić!
Żadne dogadac sie,żadne pisałam Ci to juz nie raz,nie dwa!!!też sie z Tobą zgadzam:-) utrzymanie dziecka, opiekunka czy złobek, leczenie itd to kupa kasy. Może uda mi się z nim dogadać i sam zaproponuje alimenty w takiej kwocie. W końcu wie co ile kosztuje i chyba nie chce zeby jego dziecko cierpiało biedę.
Słuchaj wczoraj poszlam do sklepu kupilam kilka drobiazgów - jakies nozyczki, szczoteczki, termometr, kosmetyki, paczke pieluch, przewijak i wydałam prawie 400zł. A kosmetyki to tak na miesiąc. Byłam w szoku przy kasie
A tyle jeszcze do kupienia...
Witaj. Zdradź co z tych gruszek będzie???:-):-)Cześć Kinguś:-)
ja byłam dziś u babci więc teraz walczę z gruszkami
Przytulam mocno.Hej, trochę wam pomarudzę dziś ... Mam kiepski humor.
U mnie się udało przy częstym współżyciu i troszkę gorszych parametrach nasienia, może jestem wyjątkiem;-);-)ciekawostka dla staraczek;-)
Dowiedziono naukowo, że zbyt duża ilość seksu zmniejsza szanse na maluszka.
Z ust mi to wyjęłaś
Jakby nie patrzec seks jest dobry na wszystko