reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam.Dawno tu nie zagladalm,nawet nie wiem czy na tym watku bylam ale wydaje mi sie ,ze tak bo tu sa starajace sie..mam pytanko czy mowi Wam cos nazwa tabletek Zinkorotat?I czy wogole prawda jest,ze cynk dobrze wplywa na ruchliwosc plemnikow???

Czesc, tak to podobno prawda o cynku

Sisi, cholera jasna co sie tam u Ciebie dzieje? Moze to zwykly kryzys przechodzicie? Tak mi przykro. Nie odchodz z watku :sorry2:

Sisi co jest grane?
Nagle go olsniło, że nie chce miec dziecka czy chce ale nie z Tobą?
Ja naprawdę nie rozumiem facetów, czego oni chcą od zycia???

Twój mąż odchodzi do innej? Czy tak oooo odchodzi?

sisi bardzo mi przykro.. nic na to nie wskazywalo.. nie rozumiem jak mozna od tak powiedziec juz mi sie znudzilo juz nie nie kocham.. od tak, tak jakby pstryknac palcami..

czesc dziewczynki ale tutaj pusto dzisaj chcialam wam tylko napisac i ja ze znikam z tego watku niestety nie bede juz walczyc o malenstwo dzis moj maz oswiadczyl mi ze odchodzi powoid nie chce zebym zostala matka jego dziecka ma mnie glebojko gdzies i tyle a tyle sie na czekalam a on poprostu nie chce miec dziecka ze mna wszystko bylo okej i nagle takie slowa no nic kochane nie mam sily dluzej pisac starajcie sie dalej i obyscie za niedlugo byly szczesliwe z dzidzia pod serduszkami:(

sisi - bardzo mi przykro. Pocieszeniem niech bedzie to ze na pewno znajdziesz sie z jakims fajnym i odpowiedzialnym facetem, a temu niech ziemia lekka bedzie - dobrze ze teraz sie okreslil a nie po fakcie, jakbys juz w ciazy byla.

witajcie,mam znowu neta ,odlaczyli mi bo mysleli ze jak rezygnuje u nich z tv to z neta tez:angry::angry: ale to oczywiscie wszytsko nasz wina.....:baffled: mam takie zaleglosci z czytaniem ze nawet nie probuje nadrabiac,mm tylko nadzieje ze pojawily sie jakies nowe fasolki,pozdrawiam

reklama
Do góry