reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka - no to teraz pij i dzialaj. Czekam na efekty :-D:-):-D

No ja mysle, ze beda efekty po tych ziółkach masakra tyle ich wyszło, ze na rok bede je miała ;-) no, ale mam nadzieje, ze nie bede musiała czekac roku na fasolkę :-D mam nadzieje, ze owulka bedzie naturalna;-)

Sisi moze to tylko chwilowy kryzys wiadomo jak to z facetami mowia co im ślina na język przyniesie, a przy tym nie myślą niestety!

NEKTARYNKO czytałam gdzieś, ze te zioła trza pic cały cykl!! ????

Pajka ja tez tak wyczytalam ze caly cykl ale zapytalam osoby od ktorej kupilam i napisala mi ze od 1dc do owulki.. i tak zazwyczaj pilam..

Kurde ja nie wiedziałam, ze tego tyle wyjdzie :szok::szok: no teraz to czekam z niecierpliwością na @:wściekła/y: a tu jeszcze 4 dni jak nie wiecej bo w sumie nie wiem jak przy bezowulacyjnym mi przyjdzie:wściekła/y:
Ja zmykam nunu bo padam :)

reklama
Sisi kochanie tak bardzo mi ciebie szkoda ! :no: co za sq..rwiel jak on to sobie teraz wyobraza? rozwod tak chop siup czy co?
wyciagnij od niego o co tak naprawde chodzi ... niestety ja obstawiam osobe trzecia! :-(

Do góry