reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Kropeczko:)
Jak sie czujesz Słoneczko??? przeszło ci to przeziębienie czy nie?? Jak nóżka??
Nie smutaj się, mnie tez jest baaaaaardzo smutno:(:( Jak tylko będę mogła to naskrobie do Was ale wy tez do mnie piszcie, najlepiej na maila....

dziekuje Kochanie...dzis juz lepej, @ dalal rano nzac, troche pobolal brzuchol, ale juz ok.....
z zatoki nadal mnie trzymaja, ale przewiduje ze jeszcze 1,2 dni z inhalacjami i bedzie ok:-)

No ok...bedziemy pisac na mejla, ale nie mmay...jedynie namiary na nk....

Do jakiego miejsca jedziesz? ktory region Niemiec???

Hej,hej hello
witam sie poranna porą.
Ja dziś mam lenia giganta :baffled: a miałam takie ambitne plany co do dzisiejszego dnia :-(

no i dopadlo Bdaicka...wreszcie...Tobie tez sie nalezy poleniuchowac, a co***

reklama
Witam;-)JA juz jestem w domku z miasta,badanka zrobione,a jutro musze je odebrac,ciekawe jak wyjda jestem dobrej mysli:tak:A teraz jest ze mna moja siostrzenica,własnie ogląda bajki:-)Jest piękna pogoda,ale troche męcząca jak sie po miescie lata i załatwia sprawy.

CZeść Laseczki.
Dzisiaj ostatni mój dzień z Wami:-:)-(

Cześć Zajączku,trzymaj sie Kochana i wracaj do nas jak najszybciej i nie zapominaj o nas.Smutno bedzie bez Ciebie:tak:Buziole.

Dzien dobry!

Madzia-trzymam kciuki za badanka!

Witaj i dziękuje mam nadzieje ze dobrze wyjdą:tak:

Hej,hej hello
witam sie poranna porą.
Ja dziś mam lenia giganta :baffled: a miałam takie ambitne plany co do dzisiejszego dnia :-(

Hello!Ja musiałam o 6wstac,a tak mi sie nie chciało,a lubie sobie pospac i poleniuchowac:-)

reklama
Witam się popołudniowo, ale tylko na chwilke, bo zaraz zmykam do teściów ;-)
Wymieszałam dzisiaj te ziółka ło matko mam je chyba na rok :-D to teraz tylko pic i przytulanko same przyjemności :tak:

Do góry